Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Teta iz vrtića

Već nekoliko godina živim blizu vrtića i uvijek me palila pomisao na kliše o mladoj samohranoj mami. Na žalost nije mi se ostvarila želja jer izgleda da samo zauzete dolaze u ovaj vrtić. I tako jedan dan dok sam prolazio kraj vrtića i gledao ne bi li uočio neku novu mamu uočio sam nju kako gleda kroz prozor. Bila je ljepuškastog lica i u srednjim dvadesetima te je veselo mahala djeci koja su je pozdravljala na odlasku. Bez previše razmišljanja uletio sam i ja i počeo joj mahati. Gledala me pomalo u čudu i smijala se. Samo da se predstavim rekao sam, živim preko puta ali nisam te viđao do sada, a tebe je teško ne vidjeti. Lagano se zacrvenila. Rekla je da se zove Tina i da živi u drugom dijelu grada. Tad ju je netko zazvao i morala je otići prije nego sam je tražio broj.

Idućih dana sam bezuspješno pokušavao vidjeti ju. Nakon desetak dana sam je konačno sreo taman kada je išla doma. Pozdravio sam je i rekao kako cijelo vrijeme mislim na nju i da li želi da nekad odemo na piće. Bila je dosta neodlučna i govorila kako baš i nema vremena za izlaske. Hajde barem tu na klupi nekad rekao sam. Pristala je da se nađe sutra nakon posla sa mnom na klupi. Donesao sam nam piće i sjedili smo i razgovarali. Imali smo dosta toga zajedničkog. Njen glas je bio tako smirujući i ugodan za slušati. Njeni plavi uvojci su lepršali na proljetnom povjetarcu. Vrijem nam je pobjeglo i počeo je lagano padati mrak. Primijetio sam da joj je počelo biti hladno. Hej hoćeš da odemo do mene? Ma ne bi danas, nemoj se ljutiti stvarno moram doma. Hajde bar da te odvezem.

Odvezao sam je doma i na putu smo se dogovorili da se ponovo vidimo u petak. Dani su sporo prolazili, ali konačno je došao i petak. Izveo sam je na večeru i piće a zatim smo šetali uz rijeku. Bila je jako lijepa i prirodna. Nije nosila šminku i to mi se jako sviđalo. Otpratio sam je kući i na rastanku smo se prvi puta poljubili. Od tada smo se viđali skoro svaki dan. Pokazao sam joj gdje živim i rekao da svaki dan može do mene na ručak u pauzi. Prolazili su tako dani i sve više sam se vezao za nju. Jedan dan je netko kucao na vrata oko 10 u jutro. Nisam mislio da je ona, njene pauze su kasnije. Otvorio sam vrata i ugledao nju. Iznenađenje rekla je i poljubila me. Hajde, djeca su otišla s drugim tetama na kratak izlet imamo dva sata za sebe. Hoćeš jesti pitao sam. Nisam gladna rekla je.

Mislim da možemo puno bolje vrijeme iskoristit rekla je i smiješila se. Što želiš raditi? Sve ti moram crtati rekla je i povukla me za ruku. Odvela me u spavaću sobu i gurnula na krevet. Legla je na mene i rekla ne mići se. Skinula je majicu s mene i ljubila me od vrata sve niže. Došla je do ruba hlača i lagano ih povlačila prema dolje dok me i dalje ljubila. Kurac mi je bio nabreknut i u momentu kada je povukla hlače još malo iskočio je uspravan kao jarbol. Ljubila ga je lagano i stavila u usta. Počela ga je pušiti bez da koristi ruke. Cijelo vrijeme me gledala u oči dok je nestajao u njenim ustima. Bilo je to najbolje pušenje u mom životu. Približavao sam se vrhuncu kad je prestala. Ustala je i počela se skidati. Ubrzo su njene čvrste sise bile meni pred očima. Nije mi dala da ih diram samo sam smio gledati.

Polako je skidala i hlače sa sebe. Bila je skladno građena s istaknutim bokovima i malo većom guzom. Okrenula se meni leđima i sagnula dok je skidala gaćice. Zatim se polako okrenula i pokazala lijepo sređeni plavi grmić. Polako je prišla krevetu i sjela na mene. Trljala je pičkicu o kurac prvo lagano pa sve brže. Nakon par minuta je čučnula i namjestila glavić na ulaz u pičku. Zavukla je samo glavić u sebe i lagano me provocirala. Kurac je htio eksplodirati. Konačno se smilovala i sjela na njega od kraja. Pička joj je bila mokra i topla. Sjedila je nabijena na njemu i zatvorila oči. Počela se lagano ljuljati na njemu. Lagano je ubrzavala ritam i dalje nije dala da je diram. Ubrzala je još više, počela je svršavati zatvorenih očiju i malo je usporila, pa je ponovo ubrzala.

Svršit ću rekao sam. Ona je stala i stisnula ga čvrsto u pički. Nisam uspio svršiti. Zatim je nastavila da me jebe i svršava i svaki puta kada osjeti da sam na vrhuncu zaustavila me. Jaja su mi bila ogromna i molio sam je da me pusti da svršim. Nabacila je lagani osmjeh i krenula miješati sve brže. Stavila je ruke na moja prsa i lagano zagrizla usnicu. Opet je svršavala ali nije stala nego je nastavila dok nisam eksplodirao u njoj. Nije stajala ni tada već je sve sporije miješala dok nije ispraznila sve iz mene. Ostao sam ležati sa ogromnim osmjehom. Legla je kraj mene i uzela moju ruku i stavila je na svoju sisu. Evo sad je možeš taknuti rekla je i pukla se smijati.. .

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija