Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Teta Jadranka

Završio sam treći gimnazije i bio sam na moru u vikendici od staraca, koja se nalazila u jednom vikend naselju nedaleko Zadra. Prvi susjedi bili su iz isto grada kao i mi, a i u otprilike isto vrijeme su sagradili vikendicu kao i mi. Susjedi vlasnici bili su penzići i imali su sina, koji je oženio curu koja je bila pet, šest godina mlađa od njega i otprilike isto toliko starija od mene, a rodila je tri mjeseca prije toga i bila je s klincem, bez muža na moru, jer je on radio. Bila je dobar komad, onako kako se kaže i cice i guzice, plava dulja kosa, i kad god bih je vidio kurac mi je reagirao i često sam u zahodu drkao na nju. Zvao sam je teta Jadranka. Kako je bio početak sezone u naselju nije bilo puno ljudi i na plaži nije bila gužva, a kada bi spremila klinca na spavanje došla bi sama na plažu, pa smo se znali razgovarati o svemu i svačemu. Bila je razgovorljiva, otvorena i zabavna, a naročito sam volio snimati njeno međunozje i svijetle dlačice koje su izvirivale ispod ruba badića.

Jednom prilikom smo išli zajedno u vodu i zaplivali, a onda me je ona iznenadila i naglo zagnjurila, pa sam se malo zagrcnuo i prihvatio igru i zagnjurio nju. Nakon toga mi je skakala s ramena, odnosno ja sam čučnuo u vodu, ona bi mi stala na ramena i ja bih se onda naglo dignuo, ona bi se istovremeno odbacila i skočila u vodu, pa joj se je, pri jednom doskoku i izranjanju, smaknuo grudnjak s cice i zabljesnula me na nekih manje od pola metra bjelina njene cice i tamna ljubičasta bradavica. Bili smo u vodi do visine grudi i bila je leđima okrenuta obali, tako da sam samo ja to mogao vidjeti, a i kako je bilo rano poslijepodne nije bila neka gužva, a i ti koji su bili nisu nas uopće promatrali. Normalno da sam blenuo u nju, primijetila je i pitala sviđa li mi se njena cica, rekao sam da mi se sviđa, našto je rekla da ju dodirnem. Pogladio sam ju po mokroj cici, bradavica je bila onako stisnuta i stvrdnuta, malo sam ju licnuo i prišla mi je bliže i gurnula ruku među moje noge, a moj kurac je na sve to reagirao normalno i već je bio prilično tvrd, a i izbočina je bila vidljiva na gaćama.

Gurnila je ruku u gaće i počela ga stiskati. Nedaleko je bio usidren jedan čamac i lagano me odvukla iza njega, svukla mi gaće do koljena i počela mi drkati kurac, a ja sam počeo lizati njenu cicu, cuclati i grickati bradavicu, a ruku sam gudrno u njene gaće i počeo ju drepati za prilično dlakavu pičku pa malo za guzu, pa sam pokušavao gurnuti prst u njenu pičku. Odjednom je naskočila na mene, primila me jednom rukom oko vrata, a drugom uzela moj kurac u ruku i gurnula ga u svoju pičku lijepo se nabila na mene. Kako sam bio jako uzbuđen svršio sam nakon par sekundi. Ona me je zagrlila, na skidajući se s mene i rekla da se ne sekiram jer uzima pilule, poljubila me, spustila se u more, navukla badić i smaknute gaćice, zaronila i onako po vodom mi pocuclala kurac. Izlazeći iz vode rekla je još da ovo nije kraj i da će biti prilike da lijepo, za pravo izjebemo kada bude prilike. Ta prilika je došla vrlo brzo, već sljedećeg dana.

Svekar i svekrva su otišli u Zadar u kupovinu. Bio sam iza vikendice, u ležaljci i čitao neki roman, kad sam čuo da me zove i maše rukom da dođem. Bila je kratkim hlačicama i u grudnjaku Dignuo sam se i krenuo, imao sam kupaće na sebi i već dok sam išao prema njoj kurac se počeo dizati. Mali je spavao, odmah smo otišli u sobu, svukla je to malo robe što je imala na sebi i bljesnula ispred mene u svoj svojoj ljepoti. Svukla mi je gaće, srušila me na krevet, kleknula ispred i počela mi sumanuto lizati i pušiti kurac, drepati jaja. S obzirom da sam se to jutro rano izdrkao pod dojmom događaja od prethodnog dana, nije bilo opasnosti da ću odmah svršiti. Zatim je ustala i opkoračila me, stavila glavu među moje noge, a svoju pičku i guzu nadvila nad mene, počela mi je drkati i pušiti, a ja sam uvalio jezik među njene usmine i malo joj lizao klitoris pa gurao jezik u pičku, pa opet po klitorisu, stenjala je, jecala, sve ubrzanije disala. Malo sam joj liznuo i šupčić, pa sam se ponovo posvetio lizanju pičke i gutanju svoje sline i njenih sokova, rukama sam joj navlačio guzove, bila je jako navlažena, nabijala mi se pičkom na facu i tražeći što bliskiji kontakt. Tada je prestala s pušenjem, samo me držala za kurac i rekla – liži me jako, blizu sam. Pojačao sam lizanje i uskoro je počela vriskati, grčiti se, stresla se par puta, zastenjala, još se tresući samo se srušila na mene. Tada se ustala, okrenula se prema meni, kleknula na koljena.

Uzela je kurac u ruku i njime se gladila po pički, razmicala usmine i povlačila ga preko klitorisa, ja sam joj mijesio grudi, držeći mi kurac u ruci stavila ga je u pičku i lagano se nabadala samo preko glavića, zatim je skliznula do kraja i nastavili smo se jebati. Izvijala se i vrtila guzom nabadajući se na moj kurac gore, dolje, ubrzavali smo ritam, prestala je disati, napinjala se, grčila, lice joj se izobličilo, je sam davao sve od sebe, osjetio sam da ću uskoro svršiti i nisam htio to odgađati. Svršavanje je bilo fenomenalno, iscijedila je iz mene zadnju kap sperme, srušio sam se pored nje i ona i ja smo bili iscrpljeni, znojni, zadihani. Ležali smo tako neko vrijeme, pojma nemam koliko, onda se pomaknula, privukla glavu mome iscijeđenom kurcu, stavila ga je u usta i počela ga pušiti, cuclati, navlačiti kožicu, opkoračila me, nadvila se guzom nad mene i rekla da joj ližem pičkicu. Držao sam ju za guzove i lizao ju, moja sperma je curila po meni, gutao sam ju, nos mi je bio na njenom šupku, grizao sam ju za guzu. Osjećao sam kako mi kurac ponovo raste, a to je normalno osjetila i ona. Još malo je potrajalo to pušenje i lizanje onda se podigla na koljena i okrenuta leđima nabila se na kurac oslanjajući se rukama na moja koljena, zabacila glavu unatrag i tako smo se jebali. Onda se skinula s kurca okrenula se opet prema meni, opkoračila me i gurnula rukom kurac u mokru, razrađenu pičku , naslonila se na mene, uvalila mi jezik u usta i ljubili smo se i jebali, naslonila je glavu na moje rame i nije prestajala raditi guzom, osjećao sam njenu pičku cijelim svojim kurcem. Nije se micala s mene, znoj je curio. Odjednom se opet digla, okrenula na trbuh, digla guzu u zrak i rekla da ju jebem zguza do kraja. Jebao sam ju skoro pa mahnito, jedva sam disao, a ona si je rukom trljala klitić, kroz stisnute usne je prosiktala izdrži još malo, ide mi, ide mi. Dahtala je i stenjala i osjećao sam kako se njena pička grči i steže i tada sam i ja eksplodirao i svršio sam u nekoliko mlazeva. Još smo neko vrijeme ležali jedno uz drugo, opuštali se i odmarali. Zatim sam navukao kupaće, poljubili smo se i otišao sam baciti se u more.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija