Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Teta Lidija drugova mama!!!

Već dugo vremena sam se družio sa Zvonkom, bili smo nerazdvojni od našeg polaska u školu , pa sada sve dok smo došli pred sami kraj srednje škole. Zvnokova mama teta Lidija je bila jako lijepa žena. Bila je direktorica u banci, i bila je kako kažu na poslu jako storga. Često puta je dolazila kod mojih na kafu, i mnogo vremena se družila sa mojom mamom. Lidija je bila žena koja je imala otprilike trideset i devet godina, ali za svoje godine je izgledala jako seksi. Imala je jako velike grudi, i veliku oblu guzu. Njena crna duga kosa je samo bio jedan veliki dodatak njenom seksipilu. Kada bi kretala na posao uvijek bi oblačila usku crnu suknju i bijele svilene košulje, ispod kojih se jasno mogao vidjeti brus u kjima su stajalae njene ogromne sise. Bila je prava milf">milfara sa pornića koje smo u to vrijeme mi gledali na kompu.

Moram priznati da sam se i ja u poslednih godinu dana jako počeo ložiti na nju. Nekoliko puta sam je vidio tako obučenu dok odlazi na posao, kada sam bio u posjeti drugu i moram vam priznati da mi se kurac momentalno počeo dizati, kada bi je ugledao. Posmatrao sam je kako odlazi i kako njiše kukovima i uvija guzom u njenoj uskoj haljini dok odlazi napolje. Nisam bio jedini koji se ložio na nju. Svi dječaci iz našeg društva su mislim , mislili kako i ja. Jedanom dok sam krenuo da obavim nuždu u kupatilo, primijetio sam da iz korpe za veš vire njene čipkaste gaćice. Prišao sam ih i uzeo, pomirisao sam ih. Imale su jak miris picinih sokova. Moj kurac je odmah poskočio u gaćama. Stavio sam njene gaćice na kurac i počeo da drkam. Nije mi trebalo puno i svršio sam kao lud. Bio sam jako napaljen.

Od tada sam to ponovio par puta. Međutim, jednog petka Lidija je došla kod mene kući, pozdravila se sa mamom i počele su razgovor uz kafu. Zamolila je moju mamu da mi dozvoli da zajedno sa njom i Zvonkom krenem za vikend na njenu vikendicu jer je trebalo da se nešto posla obavi oko nje pa da im pomognema. Naravno mama je pristala. Ujutru negdje oko osam sati su me pokpuli i zaputili smo se nas troje put vikendice. Nakon sat vremena vožnje, stigli smo. Lidija je odmah rastvorila prozore da se provjetre i otišla da se presvuče, bilo je jako toplo toga dana. Nakon nekih pola sata se vratila. Na sebi je imala neku majicu na bretele, ispod koje su se jasno ocrtavale njene velike tamne bradavice, jer nije nosila brus. Dolje je obukla plavi šorc koji je jasno otkrivao do pola njenu veliku guzu. Moj kurac je reagovao na ovakvu seksi damu, i prijetio da mi pocijepa šorc. Mislim da je i ona to u prvi mah primijetila. Počeli smo da uređujemo oko kuće i čistimo dvorište koje je bilo jako zapuštano. Nakon nekih par sati rada Zvonkov otac ga nje pozvao da se hitno mora vratitit kući, jer ima neka jako važna posla u firmi koja mu mora pomoći. Zvonko onako iznerviran, psujući je sjeo u kola i krenuo natrag.

Rekao je da će doći u nedelju po nas. Sada smo ostali samo nas dvoje. Nastavili smo sa radom još nekih par sati a ona smo onako umorni krenuli unutra. Prva na tuširanje je otišla Lidija. Nakon nekih pola sata je izašla napolje umotana u peškir koji je jedva mogao da pokrije njene obline. Taj me je prizor jako napalio. otišao sam pod tuš i počeo sa kupanjem. U glavi mi je ostala slika nje od danas sa providnom majicom i sada u peškiru. Počeo sam jako da drkam moj veliki i debeli kurac. U svom tom zanosu nisam ni primijetio da je Lidija već ušla da mi donese čiste peškire. Kada sam je ugledao skamenio sam se i počeo da izvinjavam. Pokušao sam rukom da prekrijem moju veliku batinu ali bezuspješno. Kao hipnotisana je gledala u moj veliki kurac. Prišla mi je sa riječima da se ne trebam ničega da stidim , da je sve to normalno i da imam jako lijep kurac. To me je jako napalilo pa sam skupio snage i pitao je da li možda želi da ga proba.

Očekivao sam da će istog trena da mi lupi šamar, ali umjesto toga prišla je i uzela ga u ruku i polako počela da ga drka. Rastao je u njenoj ruci, dok mu je navlačila kožiocu preko njena sada jako brzim tampom. Nije joj dugo trebalo i već sledeći trenutak ga je stavila u usta i počela da ga puši. Uvalačila ga je u svoja usta kao prava profesionalka. Mogao je da stane samo do pola. Ohrabrio sam se pa sam je rukama uzeo za kosu i počeo da nabijam njena usta na moj veliki kurac. Vidjelo se da želi jako mladi kurac i da želi da bude dobro izjebana. Nisam mogao više da izdržim, uhvatio sam je za ruku da ustane i jednim potezom skinuo peškir sa nje. Ukazale su mi se njene velike i lijepe sise sa jako dlakavom picom dolje. Stavio sam jednu sisu u usta i počeo je lizati a nedugo zatim prešao na drugu. Za to vrijeme je jako teško disala, jednom rukom me je mazila po kosi dok drugom idalje drkala moj kurac. Polako sam prstima se sputio do njene crne, dlakave pice. Kada sam prstima prešao preko njenih usmina sva se stresla. Bila je jako vlažna, iz nje su već krenuli picini sokovi.

Nije mogla više da izdrži, naguzila mi se preko kade i rekla da želida je jebem. I ja sam bio jako napaljen. Uhvatio sam je za njenu kosu dugu, lagano povukao ka sebi i počeo da tucam. Bila je ajko vlažna ali u isto vrijeme i uska. stenjala je jako glasno. jebao sam je iz početka sporije. Osjećao sam kako moj kurac širi njenu usku picu. Nakon nekoliko minuta sam ubrzao i počeo da je jebem bržim tempom. Njena guza je udarala u moj stomak a njeno stenjanje je preraslo u velike urlike. To me je jako napalilo da sam je još jače povukao za kosu i počeo da je jebem najjače što sam mogao. Molila me je da usporim ali nisam mario zato. U taj tren je isputila jedan veliki uzdah i počela da se sva trese. Drmao je jedan veliki orgazam, toliko jak da su sokovi iz njen pice napolje izbacili moj veliki kurac. Poslije nekoliko sekundi pala je na pod sva iscrpljena. Rekla mi je da nisam normalan i da sam je razvalio. Nije mogla da ustane na noge. POšto nisam svršio stavio sam joj ga ponovo u usta i rekao da ga nastavi pušiti. Nakon što se pribrala stavila ga je u usta i počela sa pušenjem. Dok mi ga je pušila, rukama je masirala moja velika jaja puna sperme.

Taj prizor dok me je gledala u oči me je jako napalio pa sam za koji minut ga izvadio iz nenih lijepih usta i počeo da svršavam po njenom licu i sisama. Nisam nikada u životu svršio toliko. Srušio sam se pored nje. Rekla mi je da ovo mora ostati naša tajna i da ne smijem nikome živom reći o vome. Pohvalila me je kako imam jako lijep kurac i da je ranije znala sa čime raspolažem da bi me rado potrošila. Ostali smo zajendo cijeli vikend nas dvoje i nastavili redovno da se jebemo za to vrijeme još nekoliko puta.

Ocjena priče

4.9
Broj ocjena: 8
Broj čitanja: 27920

Autor priče

Markisa
Markisa
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 190 cm
Težina: 87 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija