Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Teta Lidija i ja nastavak!!!

Nakon što sam imao seks sa teta Lidijom u njenoj vikendici prošlu noć, probudio sam se tek oko deset sati. Ustao sam ogromnom erekcijom. Teta Lidija je već bila u kuhinji i spremala mi doručak. Mogao sam čuti miris kuhinje i njeno lagano pjevušenje, odavala je utisak srećne žene. Kada sam ušao u kuhinju Lidija mi je odmah poželjela dobro jutro sa jednim prelijepim poljubcem u usta. Uzvratio sam joj taj sočni poljubac. Lidija je pospremila sto i krenuli smo da jedemo. Na sebi je imala samo pokućnu haljinu ispod koje nije nosila brus pa su njene velike sise se slobodno klatile. Taj me je prizor odmah napalio pa se moj veliki kurac počeo buditi u boksericama. Dok sam jeo i ona je primijetila moju erekciju, rekavši da mi izgleda nije bilo dovoljno sinoć. Nasmijao sam se i odgovrio da mi nje nikada neće biti dosta. Moram priznati da je imala jako velike sise koje bi uvijek rado volio da cuclam.

Rekao sam joj da do nedelje želim da ona stalno bude u kući gola i da je želim pojebati kada god mi se digne kurac. Odgovrila mi je da će to uraditi odmah nakon što doručkujemo. Kada smo završili sa doručkom ponijela je sudove do sudopere. Kako se kretala, mrdala je svojim kukovima što je mene jako napalilo. Uputio sam se zajedno sa njom prema sudoperi. Kada sam stigao nježno sam je poljubio u vrat aonda lagano preko haljine počeo da mijesim njene velike sise. To je jako napalilo da je počela da lagano da stenje. Dok je stenjala njene ruke su bile duboko u mojoj kosi. U jednom potezu sam skinuo haljinu sa nje. Haljina je pala na pod a ispred mene se ukazala prelijepa gola žena. Polako sam je počeo ljubiti u vrat a onda polako da se spuštam do njenih sisa. LJubio sm ih, grickao, lizao, čas jednu čas drugu. Na sve to ona je jako stenjala. Govorila mi je kako joj je lijepo i kako voli da joj grickam sise.

Osjetio sam da je to jako pali jer su joj bradavice bile jako tvrde. Sa sisa sam se polako počeo spuštati prema njenoj pici. Kada sam došao do nje, prstima sam lagano joj razvukao usmine i počeo je lizati. Jezikom sam prvo nekoliko puta puta prešao preko klitorisa, na šta se ona stresla. Njena pička je bila jako mokra. Sokovi su već počeli da naviru iz nje. Rukama se uhvatila za moju kosu i počela me nabijati na njenu vlažnu picu tražeći da je još jače jebem jezikom. Nije joj dugo trebalo i počela je da svršava uz velike uzdahe. Iz njene pice sokovi su se razlili po mom licu. Uzela me je za ruku i rekla da je sada njen red da me zadovoli. Spustila se na koljena i počela da mi ga puši. Pušila ga je sa velikim zadovljstvom. Uvlačila ga je u usta maksimalno. Kada bi ga izvadila napolje, drkala bi mi ga rukom a jezikom bi lizala jaja. Dozvolio sm joj da mi ga puši jedno pet minuta a onda sam je naguzio preko sudopere i naglo se zabio u nju.

Kako sam se zabio u nju odmah je vrisnula. Od početka sam je počeo jebati žestokim tempom. Pod naletima mog kurca njene sise su se klatile gore dolje. To me je jako palilo pa sam se nageo malo naprijed i uhvatio je rukama za njih. Vukao sam je za sise dok sam neumorno se zakucavao u njenu picu. Uživala je jako, govreći kako joj je dobro i kako je razvaljujem od kurca. Hvalila me je kako se do sada nije ovako jebala i kako je ovo dugo čekala. Govorila mi je da je nastavim jebati žestoko jer želi da joj razvalim pičku da ne može da hoda. To me je jako palilo, da sam počeo da se u nju zakucavam do kraja . Imao sam osjećaj da sam u njoj do kraja i da moj kurac udara u njenu matericu. Nisam htio da svršim brzo, već sam htio da je razvalim do kraja kako je željela da je izjebem tako da ne može da hoda sutradan.

Naredio sam joj sada da legne na pod, što je u isti mah učinila. Raširila je svoje noge, da bi što boljle mogao ući u nju, čekaljući da moj kurac uroni u njenu željnu picu. Ubacio sam joj kurac u picu i ponovo počeo žestoko jebati. Stenjala je kao parna lokomotiva. Uživala je na mom kurcu. Nakon nekoliko minuta mi je rekla da je gotova i ponovo počela da svršava. STrsla se sva a i iz njen sokovi su pojurili napolje. Sada sam ja legao na pod a ona je bila na meni. Centirala je moj kurac na ulaz njen pice i počela sa nabijanjem na njega. jahala je moj kurac kao na rodeu. Njene sise su skakale gore dolje. To je prizor koji sam jako volio i koji bi me napalio do maksimuma. Zbog toga sam je rukama snažno uhvatio za kukove ne dozvoljavajući joj da mi se odmakne i nabijao je odozdo jako. Vrištala je koliko sam je jako jebao. Govorila mi je kako voli moj kurac i kako će od sada da bude samo moja kurvica. Govorila mi je da jebem moju kurvicu najjače što mogu, što sam i činio. Tucao sam je kao da sutra ne postoji. Nisam još dugo mogao izdržati jer je moja sperma lagano počela da kreće iz mojih jaja.

Izvadio sam kurac napolje i počeo ga drkati iznad njenog lijepog lica. Nakon samo nekoliko puta što sam ga nadrkao počeo sam da špricam spermu svuda po njenom licu. Otvorilka je usta u nadi da će što više spermer da završi u njenim ustima. Nakon što sam je isprskao po licu, uzela ga je u usta i oblizala od ostataka sperme. Ostali smo da ležimo na kuhinjskom podu dobrih deset minuta. Pohvalila me je kako sam je dobro izjebao i ovaj put i da joj je jako drago što sam ostao sa njom u vikendici. Otišli smo pod tuš, gdje sam joj ponovo ga stavio u gladnu picu. Nastavio sam je jebati i sutradan sve dok njen sin nije došao po nas. Od posla nismo više ništa radili.

Ocjena priče

3.7
Broj ocjena: 3
Broj čitanja: 16160

Autor priče

Markisa
Markisa
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 190 cm
Težina: 87 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija