Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Teta Ljubica i ljeto za pamćenje

Moje prvo sexsualno iskustvo desilo se sa tetom Ljubicom. To ljeto 98 ostat će mi zauvijek u sjećanju, . Imao sam tada 18 godina, a Ljubica 44. Ljubica je bila susijeda moje bake i djeda, kod kojih sam odlazio za ljetne praznike. Ljubica je bila žena za kojom bi se okretali svi u mjestu.

Imala je sise četvorke, malo šire bokove i poveću prčastu guzu, često sam drkao na nju dok je okopavala po vrtu. Imala je običaj svako jutro popiti kavu sa mojom bakom, to jutro pozvale su i mene da im se pridružim.

Bila je odjevena u kratkim hlačicama, i majici sa otvorenim dekolteom, narvno bez grudnjaka. Gledajući ispod oka u njene sise , a kurac mi se poceo budit u hlačama, pokušavajući sakrit izbočinu mislim da sam primjetio mali smiješak na Ljubičinim usnama. Počela se lagano namiještati, prebacivajući nogu na nogu kao u sirovim strastima, nisam mogao više izdržati i pohitao do wc izvadio kitu i nabrzinu izdrkao , sve sam živo isprskao. Malo sam se sredio i izašao i wc, a na vratima me čekala Ljubica, ugurala me natrag u wc i počela me ljubiti i masirati kurac, to je trajalo par minuta, a ja sam svršio još jednom puneći gače. Nasmijala se te mi rekala"dođi večras k meni da te teta Ljubica pouči nečemu. Ja sam samo klimao glavom kao idiot i jedva čekao prvi sat sexualnog odgoja.. .. . ! .

Stigla je večer i ja sam došao do Ljubice, pozvonio , a ona se pojavila samo u nekakvom pareu vezanom oko struka, ispod nije imala ništa. Pozvala me unutra te me doslovno odvukla do kauča i gurnula. Nije puno okljevala i odmah mi skinula hlače, nisam se ni snašao već mi ga je pušila. Kako je to samo dobro radila da sam počeo svršavati u njena usta nakon tri minute, nije ga prestajala pušiti dok se nije ponovo ukrutio, zatim me opkoračila namjestila kurac na ulaz njene pičke i samo se je spustila i počela se podizati i ponovo spuštati.

Ja sam bio u oblacima, prvi sex i to sa iskusnom ženom. Ljupice me jebala i nakon nekog vremena pocela je da svršava, a ubrzo i ja za njom, taj put nije bilo toliko sperme jer sam za taj dan sve iz sebe izbacio. Ljubica je sišla s mene te mi počistila i polizala sve ostatke sperme s kurca. Ja sam opet bio spreman, a Ljubica se naguzila i rekla da ju jebem s guza. Gurnuo sam šta sam jače mogao i žestoko je počeo jebati , ona je samo dahtala i govorila"to jače jače, a razvalime brže" ja sam davao sve od sebe. Zatim sam je okrenuo u misionarski i nastavijo je jebat istom žestinom, ljubio sam joj sise i grickao bradavice , a ona je samo uživala i počela je da se grči i obilato svršava , ubrzo sam i ja bio gotov svršavajući joj duboko u njenoj pički. Ja sam se izvalio na leđa i bio sam u oblacima.

Ona se potom ustala donijela nam svakom po pivo te rekla, "mali ovo će biti dugo ljeto" i bilo je nezaboravno". Nakon okrijepe Ljubica je htjela još jednu rundu samo ovog puta ja sam njoj počeo da ližem pičku, to je bio moj prvi liz. Okus mi je bio pomalo čudan ali i primamljiv. Ližeći krenuo sam je lizat i lagano grickat klitoris i lagano počeo gurat jedan po jedan prst i počeo ju prstačit. Tada sam ostao iznenađen njenim svršavanjem to jest prvi put sam vidio kako žena skvirta. kad se malo umirila legla me na leđa i počela lagano da ga pušiti i lagano drkati. Dok mi je to radila gurnula je svoj prst u moj šupak te mi počela masirat prostatu, a ja sam nakon par minuta ponovo obilato svršio kao da nisam svršavao čitav dan.

Sve je uredno progutala i očistila svaku kap i rekla"mali bio si super", još mi je rekla oprosti za ovaj prst odužit ću ti se za to . Od tada svakog dana odlazio sam kod tete Ljubice, a ona me je svaki put učila nećem novom, pa tako i moj prvi susret s analnim sexom o tome u nastavku.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija