Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Teta Ljubica i ljeto za pamčenje 2

Svakog drugog, trećeg dana imao sam sex sa Ljubicom, koji je bio sve bolji i vremenski duži. Puno sam stvari naučio o sexsu i kako dobro zadovoljiti ženu. Tog dana desio se i moj prvi analni sex.

Kao i obično došao bi pozvonio, ona bi došla otvorila vrata, uvijek me dočekivala obučena u kućnom ogrtaču, a ispod samo samostojeće čarape i naravno štikle. Odmah a vrata počeli smo se ljubiti, jezici su nam se ispreplitali s rukama smo se mazili i hvatali gdje god smo stigli. Zatim je klekla skinula mi kratke hlačice zajedno sa boksericama, obuhvatila sa svojim rukama i počela ga pušiti i duboko usisavati u svoja usta, znala je pušiti tako dobro, da su mi uvijek klecala koljena. Rukama sam je primio za glavu i davao tempo koji meni paše, trajalo je to nekih petnaestak minuta i osjećajući vrhunac samo sam ubrzao gurati svoj kurac u njena usta i žestoko svršio .. ..
Zatim smo otišli u sobu, tamo sam je polegnuo i počeo joj obrađivati pičku, lizao sam joj i grickao klit gurao jezik u unutrašnjost njene pičke, potom sam se jezikom spustio do šupčića i poceo šarati jezikom, dok sam joj obrađivao šupčić gurnuo sam prste u pičku i počeo je jebati dok sam sa palcem trljao klitoris, a jezikom rovario po njenom šupku. Počela je obilato svršavati, a iz pice su se počeli cijediti njeni sokovi po mojoj bradi. Kada se malo smirila nastavio sam je maziiti rukama po tijelu ližući i mijeseći joj sise, dok mi je ona lagano nadrkavala kurac.

Posle nekog vremena kurac mi je ponovo bi tvrd, stavila ga je u usta i malo ga još polizala po cijeloj dužini od korijena do glavića. Zatim se ustala, opkoračila me okrenuta licem prema meni namjestila ga na ulaz svoje pice i samo se spustila, . Počela je vrtitjeti bokovima i započela igru spuštanja i dizanja, ja sam joj mijesio sise i lizao bradavice, a ona je poskakivala na meni kao da se nalazi na elektičnom biku, samo je stenjala i dahtala govoreći mi to mali nabi mi ga daj da ga osjetm.

Zatim smo promijenili pozu u dogi, još sam joj malo polizao pičku i samo ga zabio do kraja, nakon nekog vremena rekla mi je da stanem te je iz noćnog ormarića izvukla lubrikant i rekla " sad ćeš da me jebeš u guzu". Uzeo sam tubicu i namazao njen šupak i počeo gurati lagano prst, zatim sam stavio i drugi te sam počeo širiti njen šupak i uljiti njenu unutrašnjost, onda mi je rekla stavi mi ga želim ga u sebi. Ja sam namazao svoj kurac ostatkom lubrikanta, namjestio kurac na ulaz i počeo ga lagano gurati uz njeno navođenje, najprije je ušao glavić, a potom centimetar po centimetar ugurao sam ga do kraja, nije joj bio problem primiti cjeloga svih mojih osamnaest centimetara.

Počeo sam ga lagano izvlačiti i ponovo cijelog gurati nazad, ona je počela da dahće i cvili, šta od boli šta od užitka. Govorila mi je daj zabi mi ga jače jače, a ja sam se svojski trudio da joj udovoljim. Ona si je slobodnom rukom gurala svoja dva prsta u svoju pohotnicu tako da sam i ja osjetio prste koje je dijelila samo jedna opna. Jebajući je tako bližio se moj i njen vrhunac i samo je rekla "napuni mi ga napuni mi šupak". Zajedno smo svršili, a ja sam počeo puniti njen šupak mojom spermom.

Kad sam ispraznio i zadnju kap samo sam se onako znojan srušio kraj nje, te rekao, kako je ovo bilo dobro. Ona se primakla i počela čistiti moj kurac od ostataka sperme, dok se iz njene guze cijedila moja sperma. Tako smo ostali ležati. Otišli smo pod tuš gdje mi ga je još jednom dobro popušila. Kad smo završili otišli smo u dnevni boravak popili malo vina i malo razgovarali o dojmovima i kako mi je bilo po prvi put jebat u šupak. U toku razgovora spomenuo sam joj da sam upoznao jednu poljakinju u kampu, a ona se samo nasmijala i rekla " dovedi i nju drugi puta pa da i nju nešto naučimo i dobro izjebemo", samo sam rekao može dogovoreno. A otome u nastavku.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija