Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Teta Ljubica i ljeto za pamćenje3

Kao što sam spomenuo u prošloj priči, kako sam u razgovoru sa Ljubicom napomenuo da sam upoznao jednu Poljakinju, Ljubica i ja smo se dogovarali kako da je dovedemo u krevet, i usput se svi dobro zabavimo.. .. .
Kako na kupanje odlazim u obližnji kamp(sad kad me Ljubica nečemu naučila, počeo sam galebariti na veliko). Sašku sam upoznao nakon tri tjedna otkako sam došao kod bake i djeda, i naravno moje Ljubice.

Upoznali smo se nakon malog incidenta na moru, u biti kako se odmarala na svom luftiću i veslala rukama po površini nije me primjetila da se i ja odmaram ležeći na vodi, svojom rukom me odalamila po glavi, ja sam se trgnuo i nagutao se slane vode tako da sam se skoro ugušio. Ona je skočila sa svoga luftića i počela se izvinjavati na engleskom. Ja sam njoj odgovori da je sve OK. desilo se nije bilo namjerno, samo se nasmijala i pokazala svoje savršeno bijele zube, a ja sam samo blenuo gledajući najljepši osmijeh koji sam do tada vidio. Odmah sam uletio s njom u priču, i lagano smo zajedno dopedalirali do plićaka, te nastavili razgovor. Kad je izašla iz mora i kad sam vidio njeno tijelo kurac mi se odmah propeo.

Imala je dugu plavu kosu, prekrasne plave oči, čvrste jedre sise savršena trojkica, ravan isklesan trbuh savršeno zaobljenu guzu, i dugačke noge, a njen badić više je otkrivao nego skrivao, jednom riječju bila je savršena. Rekla mi je da ide na ručak, te me pozvala ako ću je dopratiti do šatora, ja sam joj odgovorio da ću se još malo brćkati jer nisam htio da mi vidi izbočinu na kupaćim gaćama, da ne vidi koliko me napalila. Nego sam joj predložio da se nađemo na molu kampa gdje su bile vezane brodice, i da se prošećemo, te da ću joj pokazati mjesto. Rekla mi je OK. i da se vidimo večeras. Došla je večer, ja sam se ljepo picnuo, navukao sam košuljicu bijele bermude, bacio miris i krenuo u lov. Stigao sam na mol i čekao Sašku, ona je stigla nakon nekoliko minuta. Bila je odjevena u ljetnu haljinicu veselih boja, kose vezane u rep, u visokim štiklama koje su joj idužile i onako dugačke noge.

Udjelio sam joj kompliment kako ljepo izgleda večeras, i da me je ostavila bez daha, samo se zahihotala uhvatila me pod mišku i rekla krenimo u razgledavanje. Dok smo se šetali razgovarali smo o svemu, stime da sam ja postavljao više pitanja nego davao odgovora. Rekla mi je da je napunila osamnest godina, da kreće na fax, da već godinama njena ovbitelj ljetuje u Hrvatskoj i da su ove godine htijeli otići malo prema jugu, na moju sreću. Malo po malo stigli smo do kraja mjesta, a ja sam jo predložio ako bi htjela poći sa mnom do jednog tihog mjesta od kuda se može vidjeti zvjezdano nebo, pristala je poći. Kada smo stigli sjeli smo na jednu isklesanu klupicu i gledali u nebo, u jednom trnutku pala je zvijezda i u tom momentu samo se pogledali i poljubili, bio je to kratki poljubac, a onda smo navalili jedno na drugo i počeli se žvaliti. Rukom sam počeo prelaziti po njenom vratu spuštajući se do njenih grudi lagano ih milujući, počeo sam joj ljubiti vrat, lijevu ruku sam spustio na njeno bedro i lagano počeo zavlačiti ruku ispod njene haljinice i krenuo prema njenom međunožju.

U jednom trenu me zaustavila i rekla da bi se rado poševila sa mnom, ali ne vani već negdje u zatvorenom jer se boji da je netko ne bi gledao. Kod nje to nije bilo moguće zbog njenih roditelja, a kod mojih nije bilo mjesta jer su sve sobe bile u najmu, i tada sam se sjetio Ljubice. Rekao sam joj da imam prostor te se dogovorili za prekosutra jer da ona sutra mora ići sa starcima razgledavati znamenitosti grada Zadra. Dan prije dolaska Saške i mene, bio sam kod moje Ljubice gdje smo se pojebali i poslje pricali o Saški. Došao je i taj dan Saška i ja došli smo do Ljubice i ušli u kuću, prestavio sam joj Ljubicu, a ona malo u strahu pogledala je prema meni kao šta je sad to, laganim pokretom prešao sam rukom po njenom licu i rekao da se ne brine da je Ljubica Ok, te slagao da nam Ljubica neće smetati.

Ušli smo u dnevni boravak, a ljubica je donjela hladan sok, te izašla van. Kada je Ljubica zatvorila vrata bez čekanja je skočila na mene i počela me ljubiti i lizati po vratu, podigla mi je majicu i počela me ljubiti po prsima spuštajući se do moga trbuha. Zatim mi je svukla bermude i bokserice i lagano svojim ustima prišla mom već do boli krutom kurcu i smo ga je usisala. Pušila ga je jako dobro, vidjelo se da joj nije prvi put. Lagano mi je počela lizat jaja i rukom drkala kurac, pa se opet vratila na moj kurac usisavajući ga i drkajući. Podigao sam je sa svog kurca i počeo joj skidat majicu te joj lagano rukama počeo mijesiti sise dok sam je ljubio po vratu.

Polegnuo sam je na trosijed i počeo joj skidati vruće hlačice i njene tangice, uzeo sam svoju majicu i vezao joj oči, malo se protivla, ali sam je uspio nagovoriri. Lagano sam je počeo ljubiti po usnama, dok sam rukom počeo dirati po njenoj već i suviše mokroj pici. Spuštao sam se sve niže do njenih sisa a ona je samo uzdisala i nešto mrmljala na poljskom. Konačno došao sam i do njene pice i kad sam je počeo lizati počela se tresti i grčiti i počela svršavati. Za vrijeme dok sam joj lizao picu iza mene je stajala Ljubica potpuno gola dirajući se po tijelu. Pozvao sam ju da me zamijeni, spustila se do njenog međunožja i nastavila ju lizati i lagano joj gurati prste. Saška je počela stnjati i grčiti u naletu još jednog orgazma u nizu. Skinuo sam joj povez s očiju i kad je vidjela Ljubičinu glavu samo se ukočila, a Ljubica kao iskusna ševulja brzo ju je opustila. Dok joj je Ljubica nastavljala lizati picu ja sam joj gurnuo kurac u usta i počeo ju tako ševiti, a Saška je samo mumljala i stenjala. Kad smo se oralno zadovoljili legao sam na pod, Saška me je opkoračala i lagano se spustila na moj kurac.

Ljubica je stala iznad moje glave i sjela te mi dala svoju pičku na lizanje, bile su okrenute jedna nasuprot druge, žvalile se i jedna drugoj trljale klitorise i svšavale jedna na mom licu, a druga na kurcu. Zatim su zamijenile mjesta te je sad Ljubica jahala na mome kurcu, a ja sam Saški lizao pičku. Nakon nekog vremena preuzeo sam inicijativu podigao Ljubicu sa mog kurca, a Sašku namijestio u pseći i silovito ga gurnuo, malo je ciknula, a ja sam joj ga nemilosrdno nabijao, Ljubica se postavila iznad nje i dala Saški da joj liže pičku. Nakon nekoliko trenutaka do Saške se naguzila i Ljubica i dok sam jebao Sašku Ljubici sam gurao prste, zatim sam došao iza Ljubice i njoj ga zabio silovito i počeo je jebati, a Saški sam gurao prste.

Tako sam ih jebao naizmjence čas jednu čas drugu, dok su se one međusobno lizale jezicima i svršavale na mom kurcu. Bližio se i moj vrhunac, a njih dvije klečući su čekale moju spermu otvorenih usta. Počeo sam drkati i iz mene je počelo štrcati kao ludo, svršio sam im po licu i ustima. Kad sam istresao i posljednju kap njih dvije su ljubeći se razmjenjivale moju spermu, a ja sam se samo srušio na trosijed i uživao u tom njihovom činu. Saška i ja smo se jebali svo vrijeme, dok je bila u kampu, ponekad nam se priključila i Ljubica. Kad je odlazila samo smo se poljubili i više se nikada nismo čuli. A ja sam uvijek imao Ljubicu, a još nije počeo ni kolovoz.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija