Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Teta me naučila

Imao sam tada 17 godina. Završio sam treći razred srednje i živio sam u jednom našem gradu na obali. Seksualno iskustvo nula, ako ne računamo svakodnevno gledanje pornića i drkanje na njih. Po meni, imao sam patuljka od kurčića. Nekih 18 centimetara ne baš širokog kurca, a činilo mi se da su u onim pornićima prave grdosije, pa sam ja tako drkao onu svoju šaku jada i zamišljao kako ju guram u raznorazne pičke, bilo dlakave ili obrijane. Došlo je još jedno ljeto i ja sam se nadao da bi konačno mogao naći neku curu sa kojom bih mogao nešto napraviti konkretno. Nisam bio ružan, ali sam nekako brzo izrastao u pubertetu, pa su me zvali glista ili dugi, a još i oni prištići.. užas.

Nisu me zanimale starije žene, a to su mi bile sve preko trideset godina, mada sam znao na netu pogledati i porniće gdje mladac jebe stariju koku. Ipak sam preferirao svoje vršnjakinje. Kakva zabluda. Imao sam tetu Silviju koju sam oduvijek zvao teta, iako je bila moja ujna, tj mlađa sestra mog starog. Imala je 35 godina i bila već dva puta udavana, ali je svaki brak potrajao jako kratko. Drugi je potrajao samo 5 mjeseci. Moj stari je govorio da nije ni čudno kad Silvija ne može skupiti noge ni na pet minuta, ali ju je moja stara branila. Inače Silvija je bila komad ženske za kojim su se muški okretali, a uz žive i oni mrtvi. Imala je dugu crvenu kosu, zelene oči iz kojih je kurac virio, bujne sise (mislim da je bila solidna petica)i duge noge koje su uvijek virile ispod neke haljine ili suknje, a završavale nekim visokim petama. Nikad nije nosila hlače, ni po zimi. Inače je radila u gradskoj upravi kao voditelj komunalne inspekcije. Na stranu to što je bila stručna i obrazovana, jer je bila magistra, ali su priče kružile da je na to mjesto došla zahvaljujući svojoj pički i pohotnom gradonačelniku koji se jedva izvukao iz afere koja je izbila u vezi Silvije, a koju je pred izbore iznio njegov protukandidat. Inače, i taj je bio, navodno, među Silvijinim nogama, pa je stari prokomentirao cijelu stvar kao nepatvorenu ljubomoru.

Nego, da ja malo skratim iako je ova tema bila puna pikanterija i odlično štivo za čitanje. To ljeto sam bio zadnji put bez briga i problema oko škole, jer sljedeće godine kreću upisi na fakultete i nema više odmora. Stari je bio pomorac, tj radio je na jednom od trajekata koji su sad bili u punom pogonu, a mama je radila u banci, pa ni nje nije bilo previše doma. Tako se teta Silvija ponudila da će ona pripaziti na kuću i kuhati za nas ručak, a prava istina je bila da joj je bilo dosadno u njenom malom stanu u novom dijelu grada. Meni je bilo svejedno, jer sam ja ionako većinu dana provodio sa ekipom na plaži ili u nekom kafiću. Taj dan sam došao ranije i zatekao prilično napaljujući prizor. Naime, teta Silvija se sunčala u vrtu zaklonjena grmljem lovora, potpuno gola. One sise su se razlile po prsima, a mene je privukla njena potpuno obrijana pička koja se lijepo vidjela između blago raširenih nogu. Isti tren sam doživio erekciju, pa sam se brzo i tiho povukao u kuću, te odjurio u wc kako bih ga izdrkao iznad lavandina. Nisam ni vrata zaključao i bio sam u nekom svom filmu kad sam začuo glas iza sebe:

- Josipe! ! ! Što to radiš? -trgnuo sam se i u taj tren počeo svršavati, a sperma je štrcala okolo, pa je dio završio i na Silvijinim nogama.
- Ja.. ja.. -počeo sam i gledao u golu tetu Silviju, a pogled mi se zaustavio na onim velikim sisama koje su blago visile iako nije bila prestara, ali je težina radila svoje.
- Zašto se ne zaključaš dok tako nešto radiš? -rekla je glasom nižim za par stotina decibela od onog prethodnog dok mi je polako prilazila zatvorivši vrata iza sebe, a onda stala ispred mene i gledala me gore u oči, pa polako spustila pogled na moj kurčić koji je i dalje stajao uspravno zamrljan spermom, a onda tiho rekla- A mogao si i pitati ako ti treba pomoći.. -da bi onda na moj užas primila moj kurac i počela ga lagano maziti.

Nisam znao kud bih sa sobom, a njena ruka je išla sve niže do jaja koja su se stisla kao da sam ih stavio na santu leda i potpuno se uvukla. Grebla ga je lagano noktima, pa drugom rukom primila jednu moju ruku i povukla ju na gore, te ju stavila na svoju sisu. Osjetio sam toplinu njene sise i tvrdoču njene bradavice, a ona je samo prošaptala:

- Mijesi ju.. -kao hipnotiziran sam počeo mijesiti njenu sisu, a ona je sklopila oči i počela mi drkati kurac.

Totalno sam zaboravio sve ono što sam vidio u onim pornićima, a Silvija je preuzela vodeću ulogu i nakon mog nemaštovitog mrcvarenja njene sise spustila se na niže i kurčić mi je završio u njenim ustima. Uzdahnuo sam osjetivši njen jezik na svom kurčiću, a onda i na jajima. Nakon možda minute me povukla iz kupaonice van, te me odvela u moju sobu i rekla da legnem na krevet, a ona se izgubila van. Došla je par minuta kasnije noseći nekakav paketić, a onda sam skužio da su to kondomi. Izvukla je jedan, rekla da legnem na krevet, pa mi je malo oblizala kurac, a onda navukla kondom i još ga malo drkala, pa se popela na mene i sjela polako na njega. Spuštala se polako po kurcu dok se nije nasadila na njega skroz do kraja. A onda je započela sa jahanjem. Rekla je da joj uhvatim sise i da joj ližem bradavice dok se ona počela nabijati na moj kurac. Normalno da nisam mogao dugo izdržati da ne počnem svršavati i uskoro sam u grču punio onaj kondom na mom kurcu, a ona se uopće nije obazirala na to dok nije ispao iz njene poplavljene pičke. Pogledala ga je, nasmješila se i rekla da nema problema. Zatim je skinula kondom, okrenula se u pozu 69, i samo rekla da ju ližem. Ovog sam se sjećao iz onih silnih pornića i sad sam prvi put osjetio okus ženske pičke. Silvijina mi je bila nekako slankasto gorka, ali sam lizao i lizao, a ona je gutala moj kurac i mijesila mi jaja očistivši ga potpuno od sperme, pa ga je uspjela ponovo dići iz mrtvih. Nije da se hvalim, ali sam prvi put doveo neku ženu do orgazma lizanjem. Naime, Silvija je svršavala na mom licu i iz njene pičke je krenula poplava po mom licu. Nisam to očekivao, pa sam se malo zagrcnuo, a ona se odmah odmakla sa mene. Kad je vidjela šta je bilo samo se nasmijala i zaključila da meni treba potpuni tretman učenja.

Nakon toga mi je navukla novi kondom i naguzila se na krevetu, a meni rekla da ju jebem straga. To sam vidio kako se radi i brzo sam ga ugurao u njenu pičku, te se primio njenih bokova i započeo sa jebanjem. Narednih pola sata sam je jebao s guza, a onda sam legao na nju između njenih nogu, onako klasično, pa na kraju je opet sjela na mene i jebala ona mene dok nisam ponovo svršio. Ona je još dva puta svršila u međuvremenu, a onda smo se išli skupa osvježiti pod tuš. Malo smo se još mazili i trljali, ja nju po pički, a ona mene po kurcu, pa se sjetila da nam treba napraviti ručak. Konačno me pustila uz prijetnju da nikome ništa ne govorim, a onda dodala da sutra nastavljamo. Nisam bio blesav da ikome išta govorim, ali osjećaj dobro ispražnjenih jaja je bio fenomenalan. Čak mi je obečala i neke druge stvari, ali to će biti iznenađenje.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija