Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Teta od 50

Ja sam ivan i živim u Sesvetama . Imam 23 godine i studiram. Od silnog učenja i previše testova zaželio sam se sexa. Nisam razmišljao o curi niti ju nemam. Nisam znao što da radim. Jednostavno sam trebao dobro pušenje i dobar sex. Bilo mi je dosta faksa i tih sranja. Jednu večer sam otišao sa frendovima na piće i razgovarali o životu i tak. I došli smo na temu kad smo zadnji put jebali. Svi moji frendovi su jebali barem prije 2 mjeseca zadnji put. A ja već nisam 1 godinu. Zato su mi predložili da unajmim kurvu i da mogu raditi što želim. Kolko platim toliko i dobim.

Gledali smo na stranici gdje su oglasi i nazvali par oglasa. Jedna noć je bila 1000 eura. Malo skupo ali su me frendovi počastili jer mi je falilo par dana do mog rođendana. Dogovorio sam se sa kurvom gdje da se nađemo i sve detalje . Rekla je da dođem kod nje doma i ja sam pristao i jedva sam čekao da svog pitona umočim. Dan kasnije . Probudio sam se obavio higijenu. Taj dan dan imao neki sastanak zbog posla uglavnom to sam obavio i jedva čekao večer. Kad je bilo 18 sati zaputio sam se prema njoj. došao sam ispred zgrade. Pozvonio na stan sa njenim imenom. Zvala se Ana.

Kad je otvorila pred menom je stajala žena 50 ih godina. Niže građe , velikih sisa s velikim dekolteom. Bila je za svoje godine totalna sex bomba. Rekla je da uđem da popimo piće. Malo smo razgovarali i ja sam joj usput dao novce za posao koji treba napraviti. Imali smo cijelu noć i nikud se nisam žurio. Kad smo popili piće ona se polagano počela skidati i mješati svoje sisurine. Moj piton od 22 cm se počeo buditi i kad je ona ostala samo u gaćama moj je bio ko beton. Spustila se na koljena odkopčala hlaće i izvadila mojeg i počela pušiti. Bio joj je veliki i jedva joj je stao u usta.

Al je bila iskusna i jako ga je čvrsto drkala i nije ga ispuštala. Nakon pušenja sam joj masirao pičku preko hlaća i skinula je gaće. Zabio sam glavu dole i lizao kolko sam brzo mogao. Bila je dlakava ali meni nije bilo važno . Kako sam joj samo stiskao sise . Kad sam ju oblizao i sve sokove iz nje pokupio naprčila se i rekla nabi mi ga u pičku. Ja sam odmah od prve ušao do kraja. Bila je jako dobro razjebana i široka. Nisam mislio da će takva biti nadao sam se užoj pički. Kad je vidla da nisam sretan sa pičkom jer je preizjebana rekla je da će mi dati guzu. Ja sam odmah bio sretan i jedva čekao da joj ga zabim u guzu. Ja sam se legnuo i ona se nabijala na mene i rasturio sam joj guzu . Bila je oduševljena i nije prestala vikati i uživati u sexu u guzu. Tako smo se cijelu noć jebali i bio je to moj najbolji sex sa kurvom. Rupa joj je bila široka sad kad sam ju razjebao u guzu. Rekla je da je meni prvom dala u guzu.

Ja sam joj razdjevičio guzu. Bilo je super jer k tome nisam koristio kondome. Svršio sam joj u guzu i pičku puno puta. Sperma joj se sljevala nis butine i potiskivala je s čmarom i spremu je izbacila. Ona je isto svršila svaki put kad sam ju jebo brzo da nije mogla da ne svrši. Sljedeći dan sam otišao doma i cijeli dan mislio na nju i njeno slatko buhtlasto tijelo. Drkao sam doma na njene slike koje sam slikao tokom sexa i vidio da je bila super kurva. Trebalo bi ju opet unajmiti. Sljedeći put ću reći kako je bilo sa dvije kurve u isto vrijeme i kako su ga pušile i nabijale svoje vlažne pičke na moja usta. Jedna mi se popišala u usta uff. Jebo sam oba dvije. Al sada si moram naći curu da ovi sve ostavim iza sebe i da imam obitelj normalnu. Sad je nije vrijeme za obitelj i da postanem otac. Ali nikad neću prestati jebati.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija