Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

TETA SA AUTOBUSNE STANICE

Svako jutra čekam autobus na svojoj stanici sa kojim se vozim na posao, kako je to prvi jutarnji autobus koji iz prigrada vozi prema gradu jedini putnik sam bio ja. Jednog jutra na stanici je stajala i jedna gospođa jako izazovnog izgleda po mojoj procjeni imala je četrdesetak godina kasnije kada smo se upoznali rekla mi je da ima 54 godine, ali po njenom izgledu i držanju te joj se godine nisu mogle dati. Branka tako se zove i totalni je komad od žene ima sve super sisu, utegnuta, visoka, a dupe da ti pamet stane pogotovo je njeno dupe dolazilo do izražaja kada je nosila sportske tajice i uske traperice naravno vidjelo se da je i poklonica sexy donjeg rublja. Uvjek je bila odjevena casual ili u sportskom izdanju.

Tog jutra kada sam je prvi puta ugledao zinuo sam tako da sam imao osjećaj da mi je vilica pala do poda. Kulturno sam je pozdravio sa dobro jutro na koje mi je ona odzdravila natrag, sjeo sam na klupicu koja se nalazila na stanici izvadio sam mobitel kako bi čitao portale i novosti međutim to je bio samo paravan jer sam zapravo krajem oka gledao u njeno zanosno dupe. Nemoram ni govoriti da mi je kurac bio dignut, kada je došao autobus pustio sam je da uđe prva kako bi gledao u njeno dupe koje se zamamno njihalo zajedno sa njenim bokovima dok se penjala po stepenicama, šole kojeg sam znao isto je pratio njen hod prema sjedalu, a ja sam ga pekinuo rekavši mu kako će mu vrat ostati u kočen, ma neka ostane ukočen samo da ju mogu navuć na kurac odgovori šole. Krenuo sam prma zadnjem djelu autobusa i da ju još bolje promotrim pod svjetlom, sjeo sam iza nje sa razmakom od jednog mjesta, a miris njenog parfema bio je očaravajući, a kurac napet kao puška. Kako je u autobusu bilo samo nas dvoje moj kurac napet, a mozak mašta o sexu sa super tetom te kako do sljedeće stanice ima dvadesetak minuta vožnje otkopčao sam šlic vadeći svoj kurac i počeo ga drkati zamišljajući golo tijelo tete ispred mene te njene pičke u koju guram svoj kurac. Nije prošlo ni dvije minute i počeo sam špricati po naslonu sjedala, izvadio sam maramice i obrisao kurac i sjedalo te se praveći kako se ništa nije desilo.

Kada je autobus stigao do stanice na kojoj izlazm ustao sam sa sjedala i stao na vrata čekajući da se autobus zaustavi na stanici ubrzo se pored mene pojavila teta, sišavši s autobus namjerno sam je pustio da hoda ispred mene kako bi gledao u njeno fascinantno dupe i nju samu dok nam se putevi nisu razišli, to jutro kao i cijeli dan nisam mogao prestati misliti na tu sexy tetu tako da sam i na poslu još jednom izdrkao kurac zamišljajući nju. Bio sam siguran da ju više neću vidjeti, međutim nisam bio u pravu ponovno sam je vidio i sljedećeg jutra, opet je bilo samo dobro jutro, dobro jutro i moje buljenje u njeno dupe. A onda sljedećeg jutra počela je i komunikacija koja se kako su dani prolazili bivala sve bolja pa i inintimnija.

Doznao sam koliko ima godina, kako je nedavno rastavljena i iz toga braka ima kćerku mojih godina(21godina je meni)koja studira u Zagrebu, kako je dobila znatnu količinu novaca nakon razvoda jer je bila udata za imućnog tipa koji ju je ostavio zbog mlade kurvice, kako je dio novca uložila u svoj biznis salona za lijepotu i njegu tijela i kako se je vratila na starinu koju je naslijedila od djeda i bake koju polako uređuje. Naravno ja sam joj govorio o sebi, poslu, djevojkama, a cijelo vrijeme tih naših razgovora i zajedničkog putovanja prema gradu ja sam nastojao sakriti svoju erekciju koju sam redovno imao u njenoj blizini. Imao sam osjećaj da je ona to znala i primijetila, ali ništa nije spominjala dok me jedno jutro nije pozvala na kavu u svoj salon, a kako sam imao dovoljno vremena do početka radnog vremena i posao mi je bio blizu prihvatio sam njen poziv. (@)
Kada smo stigli u njen salon rekla mi je neka se raskomotim na kožnom trosjedu, sjeo sam dok je ona išla da skuha kavu, nakon par minuta vrarila se noseći kavu te je sjela do mene. Progutao sam knedlu koja mi se stvorila u grlu jer je skinula svoju jaknu u kojoj je došla i ostala u providnoj majici bez grudnjaka, zinuo sam blejeći kao tele u njene sise koje su unatoč njenim godinama stajale čvrsto.

Prekinula me riječima i vratila u zbilju;"Sviđajuti se moje sise", gledao sam opčinjen i samo klimao glavom, "znam da se pališ na mene primijetila sam kako ti je kurac napet u mojoj blizini reci drkaš li na mene" pitala me Branka, drhtavim glasom odgovorio sam da. Spustila je ruku na moj kurac koji je pritiskao moje hlače i počela ga sriskati svojom šakom, a svojom drugom rukom uzela je moju i položila je na svoju sisu, počo sam stidljivo da je hvatam stisni to neće se razbiti rekla je i ja sam počeo da joj mijesim sisu, a ona meni kurac.

Prekoračila me sjedeći na moje krilo i svojom pičkom počela da se trlja o kurac, počela je da me ljubi po usnama, vratu uzvraćao sam joj poljupce i mijesio njene sise. Skinula je moju jaknu i majicu počevši me ljubiti po prsima i lizati moje bradavice ja sam se samo opustio i prepustio se njenom iskustvu. Spustila se zatim na koljena i doslovno počela trgati moje hlače koje su brzo bile spuštene do koljena primila je moj kurac u ruke i počela da mi ga puši nakon minute počeo sam svršavati, a ona je samo nastavila da mi ga puši gutajući moju spermu kurac mi se uopć nije spuštao, zatim je uzela svoj mobitel i opalila nekoliko selfija svoje glave sa mojim dignutim kurcem rekavši mi kako ove slike šalje svome bivšem mužu. Skinula se gola pokazujući svoje savršeno tijelo i obrijanu pičku uhvatila je kurac prekoračila me i nabila se na njega do kraja, dala mi je svoj mobitel i rekla da slikam. Počela je da se nabija na moj kurac, a ja sam držao mobitel i umjesto slikanja upalio sam kameru. Stenjala je i dahtala, to mali to ahhh kako imaš dobar kurac ahhh to ahhh govorila je Branka dok je jahala na mome kurcu dok sam je svo to vrijeme snimao.

Sišla je sa mene i legla leđima na trosjed raširila noge i povukla me na sebe, namjestio sam kurac i ušao u nju, jebao sam je kako sam najbolje znao i umio a ona me je obgrlila nogama i govorila da je jebem jače ulazio sam u nju kao spojen na struju snimajući našu jebačinu, počela je da drka pičku ahh ahhh svršit ću ahhhhh svršavam vrištala je Branka, jebao sam je tako još nekoliko minuta izvukao kurac i počeo drkati sve dok nisam svršio po njenom trbuhu i sisama. Svojim prstima počela je skupljati spermu i lizati je jezikom, a ja sam sve to i dalje snimao. Sredili smo se i počeli piti kavu koja je bila hladna, uzela je mobitel i pogledala snimku, Branka se nasmijala i otvorila viber upisala broj mobitela svoga muža priložila snimku uz opis, " dragi ako možeš izračunaj koliko puta 62 ide u 28, a koliko puta ide 21 u 54" i jedan veliki smajl. Branka i ja jebemo se stalno ili prije posla u njenom salonu ili kod nje doma. Nakon nekoliko mjeseci upoznao sam i njenu kćerku

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija