Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Teta Senka i Ana

Poslije onakvog upoznavanja. Nisam puno razmišljao nego sam pristao ostati sa Anom.
Još uvijek smo ležali na mokrom kauču mokri i uljepljeni. Kad je došao Franjo. Vidio sam da im je svejedno. Za Senku mi je bilo jasno. Ali Ana da ne reagira to me iznenadilo. Franjo je malo škicnuo kroz vrata nasmješio se i rekao. Vidim da ste se raskomotili.
Ana se samo zahihotala i čvrće primila moj kurac. A Senka ga je pozvala da se pridruži. U trenu je otišao i vratio se gol sa dignutom karom.

Senka se okrenula i podigla visoko svoju guzu a on se sjurio u nju kao tako brzo da je ona samo zastenjala. Meni se kurac počeo stvrdnjavat a Anine okice su se zasjajile i odma me je zajahala. Njena vlažna i uska pičkica je skliznula do kraja i osjetio sam njenu guzu na mojim jajima. Nije skakutala ni nabijala se. Samo je lagano kružila bokovima i na mom kurcu. Jednom sam rukom mijesio njenu sisicu a drugom mazio njenu guzu. Bila je toliko glatka i mekana da su mi prsti tonuli u nju. Srednjak je utonuo do anusa i u trenu ušao cjeli u njenu guzu. Kružio sam po njoj a onaga je čvrsto stiskala i još više kružila bokovima. A na kurcu sam osjetio svoj prst. Kojim sam kroz njen anus dodirivao svoj glavič koji je bio jako tvrd.

Sagnula se iz sjedečeg položaja. Spustila je svoja usta na moja i uvalila mi jezik sa puno sline. Primio sam ju za glavu i stisao uz svoju. Nepuštajuči mu da se odmakne. Želio sam da tako ostane zauvijek na meni.
Osjetio sam senkinu ruku kako mi se uvlači pod jaja i lagano ih zadiže i mjesi a palac uguruva kraj moga prsta otvarajuči anin anus još više. Sastrane je gurnula glavu do naših i ugurala svoj jezik u naša usta. Nevjerovatan osječaj tri jezika rade čuda. Pomješani mirisi urina i sperme u njihovoj kosi davali su jebački miris cijele sobe. Franjo ju je silovito trpao. A ona je samo tiho dahtala i stenjala. Čulo se lupkanje Franjinih jaja i tu i tamo ispuštanje napumpanog zraka iz Senkine pičke.

Stiskao sam Anu uz sebe onako jako i postajao sve ljubomorniji uz pomisao da če i nju Franjo jebati. Mala je sve više trljala svoju pičkicu na meni i osjetio sam da je sve više soka počelo iz nje teči po mojim jajima sljevajuči mi se niz anus na leđa. Senka je zadrhtala odmaklase i opčela stresati a Franjo je glasno stenjao i zabijao se kao sumanut.odjednom mir. Senka se u mirila a franjo je prišao naprijed i ugurao joj kurac u usta. Teta ga je zdušno posisala i osušila. Pokupivši sve do kapi sperme sa balavog kurca. Osjetio sam Franjinu ruku kako prolazi po aninoj glavi niz vrat na leđa. Malo ju je mazio a onda prestao. Ana se je odmakla sa mojih usta. Primila tetka za jaja privukla gaa do nas i strpala njegov kurac u usta dok joj je teta na gurivala franjin kurac tako što je njemu kurnula prst u guzu.

Franjin je kurac i dalje bio spušten i mlohav i na moju sreču nijecse digao.
Bio sam toliko ljubomoran da sam počeo jebati Anu podižuči joj guzu sa svojom rukom gore dolje a pička joj se nabijala na moj kurac. Dok je Ana pušila senka me opkoračila i nabila mi svoju pičku na usta a anus trljala po vrhu nosa. Pustila ke mlaz urina i sperme meni u usta otvorila anus i nabilada na moj nos. Osjetio sam njen tvrdi klitoris na svojoj bradi kako se utrljava i zapinje mi za duljnju usnu. A ja sam gutao tetin koktel.

Ana je digla Franjin kurac a ovaj je otišao iza tete. Zadigao joj anus sa mog nosa i utjerao joj svoj kurac u guzu. Počeo ju je opet karati a njegova jaja su kupkala po mom čelu. Teta Senka i Ana su se zagrlile međusobno se mazeči i ljubeći dok smo ih mi karali. Franjo i ja smo zajedno svršili. On je napunio Senkinu guzu. A ja Aninu pičku. Ana mi je ponovno sjela na usta da ju poližem a Senka se spustila da obliže moj kurac. Franjo je dobio Senkinu guzu iz koje je sve izsisao.

Kad smo bili gotovi Franjo je otišao pod tuš a mi smo i dalje ležali. Kad je bio gotov teta je skuhala kavu i sjeli smo ju popiti. Za kavom je Franjo rekao da večeras putuje za dubrovnik. I da se sutra vrača. Iz torbe je izvadio plavu tableticu i dao mi ju je. Uz smješak je rekao da bi mi nočas moglo trebati. Kao da je znao da ču ostati.
Nakon popodnevnog druženja on se spakirao. Prišao je Ani zagrlio ju je i poljubio u usta. Malo je stisnuo za guzu i rekao sretan ti rođendan. Pozdravio se samnom i rekao mi da ih čuvam. A on i Senka su se jošmalo mazili poljubili i onda je on otišao.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija