Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Teta Senka i Ana lI

Franjo je otišao mi smo ostali sami. Teta Senka je iznjela voćnu tortu na kojoj je bio broj 16. Ostao sam šokiran. Izgledala je mlada ali da je toliko mlada malo sam se trgnuo ali šta je tu je. Njih dvije su se samo smješkale. Pa kako da si tako iskusna. Odgovor zapanjujuči.

Teta ju je svemu učila. Često im je odlazila u posjet dok Franje nije bilo. A kako je Ana rasla tako je sve djelila sa tetom. Na koncu su podjelile Franju lani na moru. Priča za nepovjerovati. Zinuo sam kao som dok su pričale ali mi je bilo sve puno jasnije.
Senka joj je obećala iznenađenje za rođendan i dovela je mene. Tako da sam ja bio iznenađenje mom iznenađenju. Kad je došla rekla joj je za nas i da je mene pripremila za nju.

Večer smo nastavili uz pizzu, pa torta i malo cuge. Teta je izvukla jedan stari film iz svoje kolekcije. Tema incest. Jebao ko je koga stigao. Uz njih dvije bilo je fantastično. Naizmjence su mi pušile kurac. A ja sam ih trpao tetinim vibratorima. Bio sam presretan. Uzivao sam u dvije predivne žene. Teti sam napunio guzu sa šest kuglica a velikim vibrator sam zabijao do kraja u njenu pičkicu. Dok je Senka pušila Ana mi je bila u zagrljaju i ljubila me a ja sam joj pridržavao vibrator na koji se lagano nabojala.

Niz ruke su mi se sljevali njihovi sokovi a ja sam i dalje uživao. Senka se ustala i otišla u kuhinju iz koje se vratila sa zdjelom jagoda, zdjelom trešanja i šlag pjenom. Legla je na stol u boravku i pvukla dvije crte sa svake bradavice po jednu a završavale su na njenom klitu. Poslagala je jagode po šlagu i jednu zabila u pičku.
Pozvala nas je i rekla da se poslužimo. Stali smo kraj nje i počeli lizati i uzimati jagode. Čistilismo sve do klita. Ana je ostala kraj nje i počela lizati klit odozgo. A ja sam ušao sprijeda i lizao odozdo. Polizalismo sav šlag a onda sam izvukao jagodu i podjelio sa Anom uz dugo ljubljenje. Teta je polegla Anu i raširila joj noge. Uzela je one trešnje i počela ih trpati u aninu pičkicu. Ana je ležala a ja sam joj šlagom ukrasio sisice i na vrh zabo jagode. Pošpricao sam kurac šlagom i dao ga Ani u usta. Tako ga oblizavala i trpala u usta da sam skoro svršio.

Počeli smo lizati šlag sa Ane i jesti jagode. Pola sam jagode dao ani da odgrize a pola je teta dala. Spustio sam se među Anine noge raširio ih i jezikom počeo lizati od anusa do pičkice. A Senka koj je trljala klit prstom i ljubila ju u usta. Dok je Ana trpala ogromni crni vibrator u Senkinu pičku. Svakim lizom kad sam došao do pice. Senka bi joj tako protrljala klit a Ana bi mi ispustila trešnjicu. M bile su tako ukusne. Sve sam ih pojeo. I onda več davno nabrekao kurac uzrpao u anino međunožje. Nastavio sam ju jebati sve jače. A Senka joj je sve brže trljala klit. U trenutku kad sam počeo svršavati u nju Ana se počela trzati i bacakati po stolu kao riba na suhom. Zajedno smo svršili. A ja nisam želio izači iz nje. Samo sam se spustio do njenih usta i počeo ljubiti i nju i Senku.

Senka se izmakla i spustila do Anine pice. Izvadila je moj kurac i strpala u svoja usta kupeči sve sokove sa njega. A onda je posrkala i polizala sve sokov iz anine pice.
Ja i Ana smo uzivali u zagrljaju i tetinom lizanju.
Nakon toga smo se preselili u Senkinu sobu. Pošto je Anin kauč bio smočen u popodnevnom uživanju. Noč se več odavno spustila a nas troje goli ležimo i mazimo se. Ana se ustala i otišla u kuhinju. Vratila se sa onom Franjinom tableticom i čašom soka. Popio sam ju i čekao. Njih dvije su se počele izmjenjivati u pušenju. A Ana je koristila svaku priliku da mi sjedne na lice i utrlja svoju slatku pičkicu na lice. Njeni sokovi su bili toliko slatki da sam jedva čekao da mi se sliju u usta. Jezik sam joj uguravao u pičkicu i kružio po njoj. Dok je njen klit stalno trljan po mom nosu. Moje ruke su joj mjesile slatku guzu i prst sam joj gurnuo u anus. A iz nje je potekla rijeka soka. Uzdisala je i sve se jače utrljavala na moje lice. A teta senka je zajahala moj kurac i nabila si ga u guzu. Dok je u picu gurala onaj crni dildo. Svršavale su zajedno i pojedinačno. A moj kurac je stajao stalno tvrd. U jutro sam bio iscrpljen i iznemogo. A njih dvije su bile vesele i cvrkutale su kao ptičice u prolječe.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija