Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Teta Senka i zlatan tuš

Od kad sam dobio razvaljen šupak kod Senke i Franje. Moji popravci su bili sve češći kod njihove kuće. Jedna subota poslije tog razvaljivanja ostaje za najdraže sjećanje.
Dakle kreče ovako.
Subota popodne. Spremam se za izlazak. Kad zove mama. Da dođem kod senke. Jer joj se tuš zaštopao. Pa se nemože tuširat.

Ajde nisam baš imao neki plan odlaska nego tumaranje po gradu. Pa ako na nekog naletim.
Presvučem se i odem ja do njih. Vabi ubija vručina. Njih dvije sjede piju svoju kavu. Onako u ljetnim haljinama raširenih nogu i obješenih dekoltea. Klima radi ali jedva uspjeva spustiti temperaturu u tako velikom prostoru za svega pet šest stupnjeva. Ali barem suši zrak.

Kulturno pozdravim a Senka samo namigne i još više raširi noge. Pokazavši mi da nema gačice. Kurac skoči ko lud. Nadam se da stara nije ništa skužila. Pita ju me dali sam za kavu. Makakva jebena kava daj mi tu kupaonu mislim si. Samo da se maknem. Da stara ništa ne vidi. Ma idem ja vidjeti šta se događa u kupaoni.
Krene i senka zamnom da mi pokaže. Ulazim unutra sve ok. A senka već dignute haljine hvata me za kurac. Kaže ajde ubodi malo začepi teticu.
Ma netreba mi dvaput reči več sam ju natakao i jebao s guza. Pička mokra i šljapka a ja se zabijam ko lud. Senka samo tiho dahče i mješa guzom. Odjednom staje i kaže sad čekaj. Moram dovršit kavu.

Vidim kurvanjski se smije. Sve je smislila. Kaže ajde promjeni crijevo i slušalicu dok se vratim. Stoji novi set na kadi a ja se primam posla. Sjeo sam na rub i počeo šarafat. Rastežem to šarafanje sam da stara ode. A ona se razvezla pa nikako krenuti. Čuo sam kad je rekla da če me pričekati da budem gotov pa da zajedno idemo kuči. Kad evo Senke vidi da sam skoro gotov. Kaže ajde uđi u kadu brzo. Uh reko to je to sada ču je punit. Sjeo ja u kadu a ona se popne na rub. Opkorači me zadigne haljinu i pustii mlaz po meni. Pička joj se otvorila a iz nje teče slap.

Sljeva mi se po glavi i tijelu. Topla pišalina sa mirisom kave. Nosam stigao ništa reči več sam bio mokar a ona mi nabila pičku na lice i kaže akde lizni teticu. Mmmmmm bila je fina a klitoris nabreko i rosan. Taman da ga posisam. Kaže ona sad čekaj. Iziđe van i kaže. Neče on još dugo kuči. Puklo crijevo enoga sav mokar. Izgledace se zadržat. Pojavim se i ja samo malo obrisan da vidim kad če stara otič. Diže se stara i kreče. Nemože ona mene toliko čekat. Jer joj počinje nešto na tv-u. I krenu kuči. Kad je stara izašla iz dvorišta Senka uaključa kuču. I kaže ajmo na tuširanje.
Ušli smo u kupaonu. Sa Senke je haljina skliznula još u hodniku a ja sam se skinuo u kupaoni. Senka uđe u kadu i kleknu ispred mene. Pa kaže. Hajde istuširaj svoju teticu. Malo mi je trebalo da naiđe ali je potekao i moj mlaz iz poludgnutog kurca. A teta je hlapljivo otvarala usta i grgljala moju pišalinu. Kad sam ju zalio rekla je da kleknem. A ona se ustala i opet me opkoračila tako da mi je njena pička bila iznad čela. Gledao sam kako se otvara i ponovno kreče topli mlaz. Zaljevalame tako da sam se zagrcno dvaput ali nije stajala.

Onako mokri od urina stisli smo se jedno uz drugo i dudo ljubili. Lizali kapljice zlatne rose jedno sa drugog. Ustala se i povela me u sobu na krevet gdje je bila gumena plahta na kuju mo legli. A Senka me zajahala i počela se žestoko nabijat. Dok sam koj ja mjesio sise i lizao svoju pišalinu sa bradavica. Nije dugo trebalo i bila je puna moje sperme. Ustalase i pustila mi spermu u usta uz malo urina. I spustilase dudati moj mlohavi kurac. I ja sam joj špricnuo u usta a ona je sve progutala. Onda je legla kraj mene i dalje drkajuči moj kurac i rekla eto ljubavi ovo je Senkin zlatni tuš. Mogli bi se često tuširat ovo ljeto ako nastave ove vručine. I ljeto bijaše vruče......

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija