Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Teta Sonja

Ovo je malo duža priča, jer je interesantna od samoga početka.
Godinama smo imali vikendicu na Korani i kao u večini vikend naselja svi se družili. Imao sam dvadesetak godina. Moji roditelji su se često družili sa susjedima, a teta Sonja (dugogodišnja udovica) je dolazila svakodnevno do nas. To je (u ono vreme) za mene bio dobrodržeči babac. O njoj su kružile kojekakve priče zbog njenog slobodnijeg ponašanja i odijevanja. Često sam i sam drkao misleči na nju.
Toga dana je moj otac slavio rođendan. Ušao sam u sobu i zatekao oca i tetu Sonju kako se strastveno ljube. Nisu se zbunili nego je Sonja jednostavno rekla da to nije kako izgleda? ? ? Nisam mami ništa o tome govorio, a nakon rođendana je Sonja i dalje dolazila k nama.
Prošlo je petnaestak godina. Na Koranu zbog obveza odlazim sve rijeđe, a onda odjednom.. .. .
Dobijem zahtjev za prijateljstvom na faceu od tete Sonje. Ignoriram ga. Pošalje mi jednu, drugu, treču poruku i idem pogledati njene fotke. Malo se postarala, ali još uvijek poželjno izgleda. Nakon još par poruka tipa „zašto ne prihvatiš zahtjev za prijateljstvom“ jednostavno sam joj bezobrazno odgovorio. „Kaj, tate više nema, pa bi sada moju kurčinu“. Odgovorila mi je doslovno „ako je tako kao što kažeš i imaš kurčinu i ako jebeš bar upola kao tata, naravno da želim. Tu sam u Zagrebu, pa dođi da te Sonja isproba“. Nisam mogao izdržati nego sam dogovorio da odmah sutra dođem do nje.
Pozvonim na vrata i otvorila mi je u suknji malo ispod koljena i košulji raskopčanoj gotovo do pupka. Smijala se, dok sam ja glumio smrtno ozbiljnog ljutog dečka. Ponudila me kavom i kad je skuhala, sjela je nasuprot mene i digla nogu na moju stolicu. Suknja joj se podigla i otkrile joj samostoječe crne čipkaste čarape. Pogledao sam je i rekao „kaj si tako nestrpljiva, tako si zagorila? “. Samo se nasmijala i podigla i drugu nogu na stolicu i raširila noge. Ostao sam iznenađen – nije imala gačice. Doslovno sam joj rekao da bi mogla piti kavu gola i bez riječi se skinula. Obzirom da je debelo prešla sezdesete imala je poprilično dobre sise, bijele od grudnjaka na preplanulom tijelu, a dlakava uređena pička se isticala od bjeline badića koji je ljeti nosila. Preplanulo tijelo s bijelim sisama i pičkom, te još i one sitne bore iznad sisa su me uvijek izluđivale. Rekao sam da mi se nije digao na njen izgled i da će se morati potruditi da ga digne. Bez pogovora me počela skidati i iznenadila se da mi se već dignuo. „oho, želiš tetu Sonju? Vidim da mi se tvoj kurac veseli. Dok sam pio kavu klekla se ispred mene i počela mi pušiti. Stvarno je bila majstor i „znala je znanje“ Čas bi ga pušila, pa ga cijelog strpala u usta, pa jezikom prelazila cijelom dužinom kurca koji je očvrsnuo do maksimuma, pa se spuštala do jaja koje je malo lizala, pa malo cuclala. Grubo sam je primio za glavu i nabijao na kurac. Kada bi ga nabio do kraja – mislio sam da će se zagrcnuti, ali ona je onako nabijena na kurac jezikom lizala jaja. Malo sam je okrenuo da bi joj rukom „kopao“ po pički. Več je bila poprilično vlažna i grubo sam joj odmah zabio dva prsta u pičku. Bila je sve uzbuđenija i teže disala, a i ja sam bio pri svršavanju. Sad sam je jebao s tri prsta u pički dok sam joj palcem pokušavao uči u šupčić. Nisam uspijevao „onako na suho“, a htio sam joj nanijeti bol, pa sam izvadio prste iz pičke i „podmazao šupčić“ njenim sokovima. I dalje sam je nastavio jebati i polako palcem prodirao u šupak. Počela se grčiti i uz glasne uzdahe svršila. Još kratko vreme mi je trebalo da i ja svršim. Primjetila je da sam „pri kraju“ i rukom mi uhvatila jaja kako bi odgodila svršavanje. Nakon par dubokih zabijanja „do jaja“ sam preobilno svršio direktno u njeno grlo. Nije se odmakla već je držeči ga u ustima jezikom palacala posvuda po njemu. Ustala se i samo pitala koliko mu treba da se ponovno digne provocirajuči me, jer je zbog popijene viagre bio tvrd ko čelik. Razmaknuo sam šalice i posjeo ju na stol. Sagnuo sam se i njene raširene noge prebacio preko svojih ramena i počeo joj lizati pičku. Bila je slanija nego druge do tada, ali nisam htio odustati. Čim sam je liznuo stresla se. Grickao sam joj debele usmine pa nabubreli klit a ona je sve teže disala. Palac mi je naravno bio cijeli u njenoj guzi. Ponovno je svršila.
Iako stara bila je poprilično vlažna od sokova i divlje sam se zabio u nju i počeo ju jebati. Onako polegnuta na stolu je doslovno gnječila sisu dok joj je druga ruka obrađivala klitoris. Iako me provocirala „možeš ti i bolje, daj se potrudi.. .. “ sve je teže disala i polako sam osječao kako se grči. Njena od jebačine preširoka pička je sve jače vlažila i šljapkanje mog kurca je bilo sve glasnije. Iako je bila razjebana i široka, u grču dok je svršavala je stegla pičku oko mog kurca i osjetio sam kako njene usmine pulsiraju oko mog kurca. Rukama me uhvatila za guzu i nasadila se do kraja dok je glasno svršavala. Ja nisam svršio iako sam bio blizu nego sam joj naredio da me zajaše. Iako je rekla da treba malu pauzu, zgrabio sam je za kosu, nabio joj kurac u usta i kratko mi je pušila dok sam prokomentirao „htjela si moj kurac i zajaši me“. Već su me prepone boljele od silnog trljanja, ali nisam joj želio dati povoda za provociranje. Sjela mi je na kurac i gotovo da se nije dizala , samo je kružila bokovima i uz teško disanje stenjala. Trbuh i prepone su mi bili svi ljepljivi od sokova i dok sam se pokušavao zabijati u nju onako nasjednutu na kurac kako bi svršio, divljački sam joj gnječio sise i štipao one njene debele bradavice. Svršavala je u grčevima i doživjela višestruke orgazme, a ja sam doslovno uz životinjski urlik svršio i ispraznio ono malo sperme kaj mi je ostalo u jajima duboko u njenu pičku.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija