Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Teta Tanja (punica)

Čuvajući me da me ne probudi, lagano je skinula deku sa mene. Pokušao sam sakriti osmijeh pretvarajući se da spavam. Bilo mi je neopisivo drago što mi je pijanstvo oprošteno od sinoć i da ove poznate "jezične juhe" za doručak nisu imale ovaj put. Zadnje što se sijećam je njezin Visinski Viski, koji je neko vrijeme hodao i dotaknuo me na čelo i provjerio jesam li živ. Mortus sam bio pijan u dnevnoj sobi u marinama u stanu nakon punog dana proveo na još jednom od mnogobrojnih maratonskih vjenčanja naših prijatelja.

Još govorim da spavam. Nakon što se riješila deke, polako je prešla na moje bokse. Osjećam da ih je samo pustila da mi oslobodi kitu i jaja. Igrala se s njim. Premještala ga lijevo, desno, gore, dolje. Njena ruka pokriva jaja i masira ih. Osjećam i uživam. Osjećam da tajno navlaći kožu do kraja, a zatim ga povlači natrag. Tada osjetim toplinu i vlagu njezinih usta. To je ugađanje! Pomislio sam i pitao se tko je to? Obično, to je prilično dobro sa njenim zubima, ali ovaj put sve je savršeno. Lagani dudovi pretvaraju se u žestoko pušenje. Zvukovi koji se čuju dok mi puši su suvišni. Želja da što prije se probudim previše je snažna da nastavim igrati u snu. Otvorim oči. Šok! Njezina mama, tetka Tanja, puši kitu. Stara majka puši kao da je zadnja. Nastavite samo sam to mogao reći. Gledao sam kao telećim očima i ne mogu vjerovati što se događa sa mnom. Dobro, tetka Tanja bila je super očuvana žena za 50 godina, ali pitanje je koliko to ima smisla? Gdje je Marina. Kaže ona: ne brini se , poslala sam ih na tržnicu. Neće doći dugo. Žao mi je, ali ovo je bilo jače od mene. Znaš koliko dugo nisam osjećala tvrdu kitu kao tvoju. Budući da tvoja žena nije ovdje već nekoliko sati. Držite se tiho i dopustite mi da uživam više. Bacio sam malo pogled na vas, koji mi je tako puno rekao, i zato znam da nisam u zabludi. Hmm, teta Tanja kaže: nije problem, istina je da te dugo gledam, ali nikad nisam imala hrabrosti učiniti nešto ovako. Stoga se osjećam tiho i radosno. Nisam imala drugih. Gledao sam tetu Tanju. Imala je bijeli grudnjak na čipku koji je pokrivao tople i velike grudi. Kao što se sjećam samo na plažama kada majke trče sa sladoledom u ruci, u potrazi za dječačićem. Donje gaćice ili, bolje reći, crne klasične ženske hlače bile su malo razmažene ukupnim dojmom. Sve u svemu, punica i po!

Prestala je pušiti i pogledala me. Uzela me za ruku i propovijedala. Gledajući me u oči, i počela mi govoriti jebi me, Boris, molim te me jebi. Nitko neće znati. Obećavam. Nije trebala reći dva puta. Skočio sam s kauča i nježno je poljubio. Dođite na kauč zvala me. Otišao sam k njoj. Dodirnuo sam joj je pičku preko gaćica koja je bila posve mokra. Uzeo sam kitu u svoju ruku i dao joj da ga puši. Pogledao sam je u oči i vidio da ima duboki krik zadovoljstva. Osjećam joj jezik na kiti. Znaš kako si dobar, da znaš kakvu kitu imaš! Blago mojoj Marini. Počela je razgovarati. Tada sam shvatio da joj je seks vjerojatno puno nedostajalo u njenom životu i odlučio sam učiniti sve što mogu da joj daju dobru takvu vrstu takve dame. Ona me zgrabila magarca rukom i signalizirala me da počnem raditi. Za prve dvije minute napravio sam bujicu kako bi nakon dvije ili tri minute mogla teško disati s mojim tijelom. Gledao sam tetu Tanju kojoj su se ljuljale velike sise od strane onih grudnjaka. Izvadio sam obje njezine sise i stavio u moja usta, sa velikim bradavicama.

Teta Tanja je uživala. Bila je glasna. Rekao sam joj da se sagne za doggy pozu i da ima lijepu pozadinu. Onda sam joj počeo lizat pičku, dok se ona grčila. Stavio sam kitu na ulaz u pičku i počeo ju jebati. Rukama sam je uhvatio za njene sise i shvatio sam sve ljepote te veličine. Nemoguće je zadržati tetku Tanju toliko dugo. Pitala me: želiš li me jebati u guzicu? Nikada nisam pre brz sam.. Htio bih pokušati, rekao sam. Uhvatila je guzove i razmaknula ih. Hajde, upravo je rekla. Lagano sam se ulazio u ovaj prekrasni analni otvor. Teta Tanja stenjala od užitka. Osjetio sam kako joj koljena drhte. Jesam li te povrijedio? - pitam. Kaže da je ne boli i da slobodno mogu nastaviti jer se želi zapamtiti svaki trenutak ovog događaja. Brzo sam počeo ulaziti. Sad sam mislio da ću razvaliti njezinu guzu, ali to je sve već u domenu naučne fantastike. Stara majka je bila žilava i nije se tako lako dala razvaliti kao njena ćerkica Marina. Marini sam više puta do sada raskrvario pičić i guzicu karajući je ali stara majka je bila druga priča. Ovaj šupak je bilo nemoguće razvaliti. Primala je savršeno iz kojeg god ugla bih joj pokušao stjerati. Savršena jebačica.

Pri tome je znalački radila guznim mišićima da mi je dolazilo da izludim na momente. Evo špricanjeee – rekoh, a teta Tanja se hitro okrenu i uze ga u usta. Ščepa me za guzove i samo mumlja. Istresoh joj litar sperme čini u usta. Držala ga je ustima i sve dok nije spao. Sjedoh kraj nje i ćutim. Učini mi se da plače. Pitao sam je u čemu je problem. Nasmijala se i zagrlila me. Nema problema Borise! Sve je u redu! Tad sam shvatio da teta Tanja ima upravo sve ono što joj fali i da se pri tome ni malo ne štedi. Uzvratio sam joj zagrljaj i rekao da želim da se ovo ponovi još koji put, kad je već tu, na dohvat ruke i u familiji. Šteta da tražim okolo. Ustala je i zanosno obukla svoje gaće i popravila grudnjak. Osmjehnula se, klimnula potvrdno glavom i pitala - može sad kavica? Nastavit će se.. .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija