Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Teta Vesna

Još od malih nogu znam za nju, često navraća kod nas to je teta Vesna nikad se nije dosada udavala i ima preko četrdeset godina.
Što je starija to je nekako bolja , nije žena za udaje ali definitivno je za kresnut.
Imala je dosta veza, no to je sve propalo jer jednostano nije mogla mirovati uvijek se morala jebati sa nekim.
Vesna:preko četrdeset godina , crnka 185 75 kila(par centimetara veća od mene) u licu nije baš nešto lijepa a ni ružna, pretežno je bila u utegnutim rastezljivim trapericama , što bi svakoga dovelo do ludila.
Ja kada bi vidio njezinu guzu i taj oblik te guze odmah bi otišao do sobe, kurac u ruke i drkaj nije bilo potrebe da slikam kada sam je dobro zapamtio i imam njezine slike u glavi.

Jednom dana odlučila nas je posjetiti , sjedio sam na kauču u dnevnom boravku sjela je do mene prekrižila je noge, i imala je uvijek taj kurvanski miris parfema .
Dok je čekala da joj se napravi kava i da popriča sa mojima počela je pričati samnom i cijelo vrijeme je pogledavala u moje nabreknute hlače primetila je da mi se kurac nadigao čim je sjela do mene .
Brzo sam morao negdje pobjeći dok joj kava nije stigla , prošao sam pored nje sa nadignutim kurcem ali ovaj put baš ga je pogledala i to sa izrečenim očima i otvorenih usta i to sam se snimio krajičkom oka dok sma prolazio pored nje.
Otišao sam u sobu i krenuo drkati , čuo sam kako netko otvara vrata od hodnika i kreće prema wc-u.

Odškrinuo sam vrata te počulio i vidio nju kako ulazi u wc , odmah sam otišao do vrata wc-a i pogledao kroz ključaonicu.
Vidio sam kako spušta traperice prema dolje a onda vidim ne sekundu prije nego što je sjela na wc šolju i počela piškiti njezinu macu bila je malo dlakavija no meni nije to nimalo smetalo, već sam se još više napalio na nju .
Još više me je napalilo kada je papirom obrisla pičku kada se popišla , gledavši to počeo sam ga navlačiti.
A onda čuo sam kako se vrata otvaraju morao sam zbrisati ali sam se skliznuo na pločice dok sam se htio dignuti.

Kada je otvorila vrata i zatekla mene na podu sa nedignutim kurcem ispred vrata.
Bila je šokirana kao da je duha vidila tiho je rekla šta radiš ti mali? uđi vamo u wc , povukla me je za ruku i zaključala vrata od wc-a.
Odgovori mi šta si vidio? rekao sam ništa Lažeš odgovori ili ču reči iz ovih stopa tvojoj majci šta si radio .
Rekao sam samo sam htio vidit macu uživo, nisam je do sada vidio .
Odjedanput se sažalila skinula traperice i gaćice sjela na wc mašinu i rekla gledaj je, slobodno je pomazi , prešao sam prstima preko klitorisa a ona stenjala namignula je govoreči mi moramo biti tihi da nas tvoji nečuju.
Trljao sam klitoris kružno a ona se nekako suzdržavala da ne bude glasna a onda je odjenaput jako vrisnula dok je svršila .

Nasmješila se i rekla ajde ti prvi izađi pa ću ja nakon tebe, i dok je htjela obući gaćice rekao sam joj tj priznao da me pali njena guza i da bi je volio zguza jebati.
Rekla je ajde dobro , ali samo kratko jer tvoji se več pitaju gdje sam .
Naguzila se se i držala za umivaonik a ja sam ga stavio u njezin topli šupak , i počeo da jebem a ona se što više nabijala na kurac , ispred nas bilo je ogledao gdje sam mogao vidit nju kakva je njena faca dok ga prima .
Osjetio sam da ću svršiti izvadio sam ga i svršio sam po guzovima a ona je rekla eto ajde idi sad eto mene samo da obrišem spermu za guze .
Izašao sam i otišao u dnevni i sjeo na kauč a o nakon 2 minute dolazi ona i ponovno sjeda pored mene.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija