Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Teta Zdenka i ja nastavak priče!

Napokon sam uspio da ostvarim svoj plan koji sam već dugo želio. To je bio da poševim drugovu mamu Zdenku. Nakon što sam je zatekao sa naša dva druga pravio sam plan kako da je i ja tucam. Napokon sam uspio u toj mojoj namjeri i tucao sam e kod mene u stanu. Od toga trena sam joj naredio da mora da prekine da se tuca sa drugim mladićima osim sa mnom i da mora da ispunjava sve moje želje inače će svi da vide snimke koje imam. Nije imala izbora, morala je da pristane, što zbog snimaka koje sam posedovao, što zbog moje velike alatka koja joj se očigledno jako dopala.

Nakon našeg poslednjeg susreta rekao sam joj da čeka naredni put kada ću je pozvati. Nastavili smo da se dopisujemo putem poruka. Bila je to subota veče skoro oko deset sati uveče. Nisam izlazio u grad i odlučio sam da odem do Zdenke. Poslao sam joj poruku da je želim jebati i da dolazim. Molila je to da ne radim jer je Niko kod kuće da će nas čuti. U meni tada je proradio još neki čudan osjećaj i žudnja da je tucam dok je Niko u svojoj sobi. Ta opasnost me je jelo palila. Odgovorio sam joj da je to njen problem.

Nedugo zatim stigla mi je poruka da pristaje ali da se moram popeti preko verande i da pazim da me niko ne vidi. Za tren sam bio ispred njene kuće a potom preko verande i prozora u njenoj sobi. Na sebi je imala kratku seksi spavaćicu. Počeo sam odmah da je ljubim po vratu i mijesim njene velike sise. Za to vrijeme ona je zabacila glavu unazad i drkala mi kurac preko gaća. Lagano sam se skinuo potpuno a potom je polegao na krevet. Počeo sam da joj ližem i grickam sise. Uživala je očito.

Svojim prstima je mrsila moju kosu. Lagano sam se spuštao do njene pice. Kada sam došao do njene dlakave pice, bila je već jako mokra. Prstima sam razmaknuo njene usmine a potom jezikom počeo da prelazim preko klitorisa. Tucao sam je jezikom nemilosrdno. Stenjala je jako i vlažila. Govorila mi je kako sam dobar, da nastavim da joj ližem picu i da je pri kraju. Nastavio sam da ližem tu picu kao najslađi sladoled.

Tražila je rukom moj kurac koji je jako stegla i počela da drka. Okrenuo sam se prema njoj da bi mogla staviti kurac u usta. Bili smo u pozi šezdeset devet. Pušila ga je kao luda. Uvalčila ga je u usta koliko god je mogao da stane u njena usta. Ostali smo u toj pozi nekoliko puta. Nakon toga molila me je da joj ga stavim, nije mogla više da izdrži. Okrenuo sam se preko nje, stavio joj njene noge na moja ramena i počeo silovito tucati.

Nabijao sam se u njenu picu do kraja. Krevet ispod nas je škripao kao lud. Molila je da usporimo, nisam to želio palilo me je jako. Stavila je plahtu u usta da bude što tiša. Ja sam je idalje tucao. Rukama sam mijesio njene velike sise i štipao je za velike i tvrde bradavice. Promijenili smo pozu i sada je ona bila na meni. Skakala je po mom kurcu kao rodeu. Njene sise su skakale gore dolje u ritmu našeg seksa.

Ponekad bi se podigao prema njoj i tada stavljao jednu pa drugu sisu u usta i cuclio ih kao mala beba. Svršavala je na mom velikom kurcu nekoliko puta zaredom. Molila me je da uzmemo malo pauze da ne može više. Nisam htio da prestanem sve dok ne svršim. Okrenuo sam je na stomak na krevetu a potom joj ga stavio otpozadi. Tada je njena pica bila još uža. Ona je ponovo stavila plahtu u usta stisla je zubima, kao i rukama pored sebe gužvajući je.

To je prozor koji me je palio i na pornićima a ne uživo. Nisam mogao da izdržim više pa sam počeo da svršam duboko u njenoj pici. I ja sam bio skroz iscrpljen. Kada sam svršio srušio sam se na krevet pored nje. Rekla mi je da nisam normalan ali da je do sada nije niko ovako dobro jebao. Obećao sam joj da me može imati kad god poželi. Ostao sam sa njom još pola sata a potom se obukao i lagano napustio njenu kuću. Nastavio sam da je tucam sve dok nisam otišao na fakultet.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija