Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Tetka je popustila 2

Sljedeće jutro me je probila sa pičkom na licu, trznuo sam se na prvu ali tad mi je počela jahati lice, tetkino zlato samo uživaj i ne mrdaj.
Dobro jutro sam htjeo reci al jedva sam disao od njenih guzova i pičke.
Mazio sam, joj dva velika guza dok mi jaše lice, pomalo bi dirnuo šupak tetkin al velika guza za nešto više. Svršila je na moje lice i gutao sam dve, nije se ustala deset minuta sa mene, htjela ke da sve oblizem. Tetka je bila perverzna žena i tek sam počeo je pravo upoznajem ali poslije tog jutra par dana nisam puno viđao tetku, jednom mi je pušila kurac dok sam spavao, al nekih 3 dana je radila stalno u dugim smjenama.
Četvrti dan sam bio došao doma s plaže a tetka na fotelji sjedi u košulji sa posla i prilazim joj. Govorila nemoj umorna sam, tad sam namjerno prišao te je počeo žvaliti.


Ona je prihvatila ljubljenje al ništa više osim jezik mi nije davala, malo da sisam, umorna žena ali mi to nije zanimalo pa sam, je počeo skidati oko sisaa dok je ljubim. Sisu sam uhvatio plesnuo, pa povlačio bradavice jako koji put i rekao opusteno droljice moja, znaš da volim tetku svoju.
Plesnuo sam je po licu i pristala je malo na igru koju želim.
Skinuo sam sve s nje te se divio tijelu zrele žene.
Umorna je bila ali vlažila je na pomisao da mi ne može ništa.
Mjesio sam, sise i lizao joj uho pa jezikom u njega te polako jezikom do vrata pa sam ga ljubio slasno. Grickao usne koje sam sanjao godinama da ljubim.
Mekane i pune usne ima, stvorene da joj se gura kurac usta ali sam je više htjeo ljubiti.
Spustio sam malo do sisa i sisao jednu po jednu oko bradavica i lizao ih cijele da, budu mokre pa se spustio skroz pod noge moje tetke i uzeo ih u ruke te lizao prste nožne, uh kako su joj stopala mekana i divna za lizati, a prsti mali i slatki mmm.


Dahtala je i mrmljala: Tetkino zlato samo liži..
Sve sam, lizao od peta do prstića, a onda mi je gurala stopala usta i gledala me željno.
Prstić po Prstić sam sisao i gledao pičku mesnatu kako je raširena.
Trljala je pičku i željna debelog kurca ali sam joj ruku uzeo i stavio niže, shvatila je da mora pripremiti šupak jer ću je jebati.
Legla je malo na fotelju niže i dala mi da ližem njen šupak.
Ogromna guza i ja guram jezik u supcic uh mmm.
Sve sam je umazao mmm i ustao se pa ga stavio do pola, jauče tetka al nije rekla nemoj.
Gurao dam sve brže unutra pa vani i tako jednom počeo nabijati do jaja.
Derala se bar minutu i onda je počela opet i stenjanjati i psovati me.
Kroz par minuta je rekla da je rasturam i da neće moći na posao sutra.
Okrenuo sam je da je guzim a njoj su klecala koljena.


Stavio sam ga u pičku sada, a pička već odavno spremna.
Jebem odmah žestoko i svršila je kroz par uboda i stisla mi kurac govoreći napuni tetku životinjo..
Svršavao sam jako, jedva sam disao od umora ali me oborila i počela jahati, stisla me velikim butinama a šupak jede kurac dok me jaše, u šoku sam, jer sama ga stavila u guzu. Pa se kroz koju minutu ustala da se nabija nw, kurac.
Bolilo me jako koliko je gruba ali me palilo još više.
Jaše me stara drolja i Iskorištava mi kurac po volji pa je svršila kroz 10min te mi je počela sisati kurac, izvlačila sve iz njega, nisam mogao doći sebi, ludio sam. Žena ga sisa pa, liže, toliko brzo dw, jedva vidim kad nestane u njenim ustima, samo, čujem kad grca, voli do jaja da ga uzima. Stisnula je jaja čvrsto i mučila me pa grickala kurac zubima kuja te sam svršio, svršio sam joj u grlo i rekla je hvala na vitamina te da je od sad smijem uzeti bilo kada i kad ne želi baš, da je tad kaznim a prilike je bilo.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija