Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Tetka me uvela u svijet seksa IV

Sljedeće jutro kad sam se probudio, teta nije bila sa mnom. Ustao sam i otišao u kupaonicu odakle sam čuo zvuk tuša. Otvorio sam vrata, teta se tuširala. Popiškio sam se, umio i izašao. Ubrzo je izašla i teta. Naravno da je bila gola kao i ja. Ležao sam na krevetu.
"Dobro jutro mali, uživaš u obroku, razbio si mi guzicu, pa te nije briga", rekla je
"Dobro jutro", rekla sam i ustala iz kreveta
Prišao sam joj i povukao je rukama koje sam joj stavio na guzicu. Malo smo se ljubili, a kurac mi se počeo buditi. Kad je osjetila da raste, malo me odgurnula
"Sada ćeš biti gladan, ali nećeš me sad zajebavati", rekla je i uzela malo vrhnja, "uzmi ovo i namaži mi guzicu da još malo omekša" i pojebala se.
Prišao sam joj s leđa, prstom uzeo kremu i nježno joj utrljao guzicu.

Polako sam gurnuo prst unutra. Dobro sam je namazala kremom, pa mi je rekla da na kremu namažem i malo ulja. Uzela sam ulje i dobro ga namazala izvana i iznutra.
“Mislim da je sada puno bolje”, rekla je
Okrenula se i vidjela moj kurac, koji se dizao dok sam joj trljao guzicu.
"Ma opet dođi ovamo, ali samo ću ti popušiti, ne možeš ovako na plaži", rekla je i sjela na krevet, a ja sam joj prišao i stao ispred nju. Uzela mi ga je u usta i počela pušiti. Nakon nekoliko minuta počeo sam joj puniti usta spermom. Sve je lijepo gutala. Nakon toga smo se spremili za plažu. Teta je ponovno obukla taj seksi bikini. Usput smo nešto pojeli i počeli tražiti nudističku plažu. Izašli smo skroz iz grada i uz cestu ugledali znak za plažu. Nalazio se u uvali između drveća.

Kad smo došli do plaže, vidjeli smo da nema gužve.
- Idemo na drugi kraj - reče teta
Dok smo šetali plažom, koja nije bila velika, jedva tridesetak metara, gledali smo tko je na plaži. Uglavnom stariji ljudi, njih desetak. Bile su samo dvije žene, jedna puno starija, možda preko 60 godina, s velikim opuštenim grudima i naborima kože na velikoj stražnjici, a druga nešto mlađa, s istim velikim grudima, ali prilično punim, trbuhom koji nije visio, nego bila je malo zaobljena i malo šira, ali jako okrugla stražnjica, također zategnuta. Naravno, sve gole. Išli smo do samog kraja, a svi su nas malo čudno gledali jer smo, s obzirom na godine, bili kao uljezi. Blizu nas su bili ta mlađa žena i njen muž.
Izgledao je prilično staro, kurac koji je za njega takvog kakav je bio jako mali.

Nekoliko metara od njih bio je jednako stariji čovjek koji je cijelo vrijeme dok smo prolazili stajao i gledao nas prilično procjenjujuće, naravno svi su nas tako gledali, ali on to nije nimalo skrivao. Sve vrijeme nas je pratio pogledom. Način na koji je stajao, penis mu je visio i izgledao prilično velik. Vjerojatno veća od moje. Stavili smo prostirku i ručnike na pijesak i skinuli se goli. Mislim da su nas svi gledali. Teta nam je uzela kremu za sunčanje da se namažemo, dok je lagano raširenih nogu bila pogrbljena prema publici koja je jasno vidjela njezino uredno obrijano međunožje. Ja sam stajao, a ona me namazala kremom po cijelom tijelu, čak mi je namazala i kurac i jaja, pa sam ja onda namazao nju svuda, najviše na sise i guzu, koje su naravno bile svjetlije.

Kad sam se okrenuo prema ljudima na plaži, vidio sam da žena leži leđima okrenuta nama, raširenih nogu i jasno sam vidio njenu mesnatu obrijanu pičku. Njen muž je ležao potrbuške pored njene glave, pogled je bio uperen u nas. Ovaj je i dalje stajao, ali sada sam jasno vidjela da mu je kurac još malo narastao, iako je još visio, izgledao je šire i zategnutije. Malo dalje od njega ležala su dva starca. prirodno okrenuti prema nama na trbuhu. Dok smo se ljubile s mojom tetom, počeo sam se malo uzbuđivati, pa kad smo završili, požurio sam u vodu. Sa mnom je došla i moja teta.
– Joj, kako su starci bili napaljeni – rekla je – a ni ta teta nije skidala pogled s tvog kurca.
"Da, a na čemu je stajao, tebi se suprotstavio", rekoh, smijali smo se
"Ali koliki je, ej vidi, sjeo je s onim parom do nas", rekla je teta.
"Možda su zajedno", rekao sam
"Mali, mislim da će se svi okupiti i gledati ako se budemo ovdje zajebavali, što misliš?" upitala me.
“Uh, ne znam, a što ako te netko od njih, recimo onaj koji mu se okomio, poželi pojebati?”, pitam je u šali.
"Pa, nikad nisam probala tako veliki kurac, tvoj je najveći koji sam ikad imala, i baš bih ga voljela probati", rekla je, gledajući me u oči, smiješeći se, "hoćeš li se ljutiti ako neka me jebe?"
"Ako hoces daj mu, naravno da se necu ljutiti, mozes sta hoces" rekoh "a mozda ta teta hoce moj kurac da i ja nesto pojebem" smijali smo se
Kupali su se tako neko vrijeme i izašli iz vode.

Kako smo se jako zabavljali goli u vodi, malo sam se uzbudio i kurac mi je malo natekao. Malo smo se obrisali ručnicima i teta ih je uzela i namjestila da legnemo na njih, naravno priljubljeni uz promatrače. Legao sam na leđa između tete i publike. Također je legla na leđa, savijenih koljena i raširenih nogu. Nakon nekoliko minuta činilo se da je onaj s velikim pijetlom krenuo prema vodi koja je bila udaljena nekoliko metara, ali došao je ispred nas i malo ušao u vodu kao da će se kupati.Bilo je jako plitko i prvo je sjeo u vodu okrenut prema nama, a zatim se digao i stajao ispred nas nekoliko minuta, pa opet otišao do para i sjeo do žene. Vidjela sam da o nečemu razgovaraju gledajući nas, a njegov kurac se još više učvrstio. Okrenula sam se teti
“Jesi li ga vidjela da ustaje gledajući te?” upitala sam je
- Jesam, zato sam ga malo raširila - rekla je smijući se, a zatim se okrenula na bok prema meni.


Prebacila je jednu nogu preko moje, prišla mi glavom i počela me ljubiti u usta. Sada se i ta žena malo pridigla, uhvatila se za laktove i gledala nas. Teta je stavila jednu ruku na moj trbuh i počela me maziti prema kurcu koji je sada postajao sve tvrđi. Provukao sam jednu ruku ispod nje i milovao joj mokru macu odostraga, između nogu. Gledao sam malo što se događa pored nas. Ženin muž je ustao, njegov kurac bio je potpuno uspravan, njegova žena ga je uzela u usta dok je drkala veliki kurac onoga koji je sjedio do nje. Zavukao joj je ruku između nogu i milovao joj mačkicu. Onda je moja teta ustala i popela se preko moje glave i uzela moj kurac u usta i počela ga pušiti. Malo sam podigao glavu i polizao je. Zajebavanje je već počelo u našoj blizini.

Onaj s velikim kurcem bio mu je na leđima, a žena je bila na njemu i jahala ga dok je pušila muža. Dok mi je bila okrenuta leđima, mogao sam jasno vidjeti njegov kurac kako ide do kraja i samo su njegova velika jaja virila ispod njezine guze. Moja je teta sada ustala i zajahala na moju kitu. Radila je isto kao i naše susjede, samo što nije imala kurac u ustima. U tom trenutku primijetio sam starijeg muškarca koji je stajao iza moje tete kako drka kurac koji je bio velik skoro kao moj. Nije bio skroz tvrd, ali ga je trzao, stežući mu jaja jednom rukom. Pogledom sam dao znak teti da je tu još jedan. Okrenula je glavu i ugledala ga. Gledala ga je neko vrijeme, smiješeći se, a onda dok je stenjala, dala mu je znak da priđe bliže. Prišao je i zakoračio preko mene, a dok je stajao, njegov penis je bio pred ustima moje tete.

Uzela ga je u usta i počela ga pušiti, a rukom ga je mazila po jajima. Baš sam se uzbudio od te vruće ševe i počeo puniti tetinu macu spermom. U međuvremenu, dok je pušila starčev kurac, zabila mu je jedan prst u guzicu i gurnula ga do kraja, pomičući ga unutra. Počeo je ubrzano dahtati i napunio tetkina usta svojom spermom. Zatim je i ona počela svršavati na moj kurac s macom punom sperme u sebi. Sve je to bilo izuzetno uzbudljivo, ali još daleko od kraja.
Nastavak slijedi

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 5086

Autor priče

onlinesexx
onlinesexx
Ja sam: Muško
Tražim: Muškarca, Ženu, Par, Transicu
Visina: 175 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Nedefinirana
Horoskop: Škorpion
Ljubavni status: U braku

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija