Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Tetka, njena drugarica i ja zajedno u krevetu!

Nakon što sam imao seks sa mojom tekom Ankom imao sam i seks i sa njenom drugaricom Miliciom. Moja tetka je željela da čuje od mene sve do detalja kako se desilo. Kada sam joj ispričao kako sam imao seks sa njenom drugaricom bila je oduševljena kako sam je tucao da se odmah napalila i uhvatila me za kurac, koji se za par trenutaka digao. Izvadila ga je napolje i počela ga pušiti. Pušila ga je sa više strasti nego prije.


Sutradan tetka mi je predložila nešto što nisam mislio da će mi se ikada čuti. Predložila mi je da imamo nas troje seks zajedno. Pristao sam odmah. Ostalo je samo da se ona dogovori sa Milicom. Kada je pozvala i rekla joj šta misli, pristala je odmah. Dogovorili smo se da se vidimo sutra veče kod tetke. Negde oko osam sati je Milica došla do nas. Mi smo je već čekali goli, i čim nas je vidila počela je da se skida.


Naredni trenutak njih dvije su počele da puše moj kurac, naizmenično. Jako sam bio napaljen kada sam vidio njih dvije da puše moj kurac. Prvo ga je pušila moja tetka a Milica je lizala moja jaja u tom trenutku. Njih dvije su me oborile na pod i potom moja tetka se nasadila na moj kurac. Dok se tetka nabijala na kurac, Milica je prišla mojim ustima i prinijela njenu obrijanu picu da je ližem. Počeo sam nju tucati jezikom, tako da su njih dvije u istom trenutku bile zadovoljne.


Malo zatim njih dvije su zamijenile mjesta. Palilo me je jako koliko njih dvije glasno stenju. Nakon pet minuta sam im rekao da se naguze jedna do druge. Pristale su i izbacile svoje guze jedna do druge, rukama razmičući guzove. Primakao sam kurac tetkinoj pici i naglo joj ga zabio. Počeo sam jakim tempom da je jebem. Dok sam je tucao stavio sam prst u Milicinu picu i tucao je prstima.


Dok sam jebao tetku, Milica se igrala sa tetkinim sisama. Lizala je njene sise, što je moju tetku jako napalilo pa je počela da svršava kao luda. Kada je svršila tetka mi je rekla da stavim kurac u njenu drugaricu. Stavio sam kurac u Milicinu pičku, i počeo i nju jako jebati. Uhvatio sam je rukama za kukove, dok mi je tetka govorila da je jebem još jače. Milica je jednostavno vrištala od strasti. Tetka je pitala kako je jebem na šta je ona odgovorila da sam super jebač.


Tetka je već bila spremna za novu turu seksa. Rekla mi je da sednem u fotelju, što sam i uradio. Ona me je tada opkoračila i počela da skače po mom kurcu. Nabijala se na njega kao na rodeu. Dok je skakala na njemu ja sam mijesio njene sise. Jebao sam dobrih pet minuta a potom je njeno mjesto zamijenila Milica. I ona se još jače nabijala jako na moj kurac. Ubrzo se i ona pripremala da svrši. Nakon još nekih par minuta, krenula je da svršava.
Tada je i ona svršila i pala na pod.


Želio sam ponovo da jebem moju tetku u guzu. Pristala je da to uradi. Naguzila mi se preko stola. Rukama je razmakla guzove, i ja sam polako stavio kurac u njenu guzu. Uhvatio sam je za guzove i počeo je jebati u guzu malo jače. Njena guza se polako počela navikavati na moj veliki kurac. Milica je svo vrijeme gledala kako jebem tetku u guzu. Moja tetka je jako uživala, stenjala i počela da svršava po drugi put.
Milica je videvši kako je tetka svršila po drugi put, poželjela da i nju tucam u guzu. I ona kao i moja tetka nije se do sada jebela u guzu. Uzeo sam kremu u namazao moj kurac a potom njenu guzu. Polako sam gurao u nju i tek posle par pokušaja kurac je konačno ušao u njenu guzu. Bila je jako uska. Rukama sam je držao lagano za kosu i povukao prema meni. Želio sam da vidim kako se grči u licu dok je tucam. Ona je takođe jako stenjala. Tetka je pitala kako se osjeća i da li je mnogo boli. Milica je rekla da je ovo najljepši bol do sada. Nije mnogo prošlo a ona je takođe svršavala po drugi put.


Njih dvije su se sada bacile na posao da i ja svršim. Počele su da ga puše strasno. Već nakon par minuta počeo sam da im svršavam po licu. Oblizale su moj kurac od sperme. Ostali smo da ležimo još pola sata nas troje. Nakon toga smo otišli pod tuš, gdje su mi njih dvije još jednom popušile kurac.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija