Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Tiha vatra

Već sam godinama u profesionalnom sastavu vojske i došao sam do visokog čina, a i odgovorne funkcije u zapovjedništvu, te sam sa svojih 40 godina bio jedan od mlađih na tako odgovornom mjestu. Nije bilo loše raditi u zapovjedništvu, ali bilo je to malo drugačije od dosadašnjeg terenskog rada.

Više kancelarije, sastančenja, puno kave i, po meni, više gubljenja vremena na gluposti oko papirologije. Ali i to je imalo neku svoju prednost.. . u zapovjedništvu je radilo jako puno žena. Bilo je tu muškobanjastih cura, ali i pravih ljepotica. Jedna od takvih je bila i Ana, koju godinu mlađa od mene, udata, ali i pravi komad. Bila je majka dvoje djece, ali se to na njoj nije vidjelo, osim što je imala malo poveću guzu.

Duga plava i valovita kosa, te intezivno plave oči bile su neobičan kontrast na maskirnu uniformu, a hlače su na njoj uvijek bile zategnute i na rubu pucanja. Radila je u logistici, tj u njihovom računovodstvu, pa praktički nije ni izlazila iz ureda osim na ručak.

Jedan dan smo pripremali neku vježbu, pa sam morao otići u logistiku napraviti neke kalkulacije. Javio sam se voditelju odjela, pa me uputio Ani, te da će mi ona pomoći oko proračuna.
Kad sam došao k njoj, sjedila je za računalom i bila zadubljena u ono što je radila tako da nije ni primjetila da sam ušao u ured. Promatrao sam ju neko vrijeme i vidio da je jako zgodna. Kosa joj je bila svezana u rep, kao i večini žena u vojsci, a ovako dok je sjedila i dok joj je košulja bila uvučena u hlače, isticale su se i grudi, a po slobodnoj procjeni su bile solidna trojka prema četvorki. Malo sam se zakašljao, pa se trgnula i pogledala prema vratima, te krenula da ustane i pozdravi, ali sam ju brzo zaustavio pokretom ruke i tiho rekao:

- Ne treba Ana -rekao sam i dodao sa širokim osmjehom- Ja ne patim od formalnosti, pa mi možeš govoriti i 'Ti'.
- U redu gosp.. . ovaj, Željko -malo se smotala, pa se i ona nasmijala, te odmah nastavila- Kako mogu pomoći?
- Petar mi je rekao da se tebi javim za ove kalkulacije i proračune koji nam trebaju za vježbu -pružio sam joj papire preko stola, a ona ih je malo prolistala i rekla:
- Može. Samo da završim ovo izvješće i da ga pošaljem mailom, pa se bacamo na ovo.. . -sjela je natrag, te me pogledala upitno- Jesi li za kavu?
- Ma ne moraš sad ustajati, idem ja -ustao sam i došao do vrata, pa ju pogledao- Šta ćeš ti?
- Može jedna dupla? -rekla je sa širokim osmjehom.

Otišao sam nam po kave i na hodniku sreo zapovjednika, te se dobro nasmijao na njegov komentar da se svijet mijenja kad časnik nosi dočasniku kavu. Kad sam došao natrag ona je upravo arhivirala nešto u ormar, pa je bila na prstima i leđima okrenuta meni, pa sam imao pogled na njenu divnu i napetu guzu. Okrenula se i vidjela moj pogled, te se samo nasmješila i uzela mi kavu iz ruke, te otišla polako za stol.

- Hajde da vidimo što tu imamo -pogledala je na sat i samo rekla pogledavši na sat- Nadam se da možeš ostati prekovremeno, jer ovog ima dosta?
- Naravno.. . nitko me ne čeka -to je bila djelomična istina, pošto mi je supruga živjela u jednom gradu na moru, a ja bio ovdje nekih tristotinjak kilometara od kuće, pa smo se viđali samo vikendom- A kako je sa tobom?
- Ja ću samo javiti mužu da pokupi klince iz škole i to je to. -nasmješila se i počela listati ono što sam donio.

Radili smo neprekidno tri sata i već su nas stražnjice boljele od sjedenja i buljenja u ekran, kad sam predložio da se malo odmorimo. Ja sam ustao i malo prohodao i izašao na hodnik. Zgrada je bila potpuno tiha, jedino se sa druge strane iz dežurane čuo TV. Ušao sam natrag u kancelariju, a Ana se istezala na stolici, pa me pogledala i rekla:

- Ajd mi malo izmasiraj ramena i vrat -pritom se uspravila na stolici i čekala da dođem iza nje.

Počeo sam joj masirati vrat i ramena, a ona se potpuno opustila i samo sam čuo kako tiho kaže:

- Ohhh.. . kako je ovo dobro.. .
- Nemoj zezat -rekoh kroz smijeh- sad ćeš mi još reć da mogu i profesiju promjeniti, ha?
- Paaa.. . zašto ne -rekla je i nastavila- zgodan, dobro građen i odlično masiraš.. . i .. . -tu je zastala malo duže,
- I? -potaknuo sam ju.
- I mislim da nema žene ovdje kod nas koja ne bi otišla u krevet sa tobom -ovo je tiho rekla da sam lagano zastao sa masažom.
- Ti to ozbiljno? -upitao sam i odmaknuo se od nje, a ona je ustala i otišla do vrata i pogledala ima li koga vani, te ih zatvorila i zaključala, pa me pogledala.
- Je li ovo dovoljno ozbiljno -rekla je i počela otkopčavati košulju, te mi je prilazila dok sam ja stajao kao drven iz njenog stola.

Dok je došla do mene već je skinula košulju i otkopčala remen na hlačama, te dva dugmeta, a onda mi prišla uzela moju ruku i stavila ju na svoju lijevu sisu:

- Hajde, šta kažeš na ovo.. . -stajao sam sa rukom na sisi i odjednom osjetio da se kurac u hlačama budi, pa sam se trgnuo i lagano ju stisnuo.
- Čvrsta je -tiho sam promrmljao.

Ona je podigla majicu i skinula ju, te odmah za njom i grudnjak, pa sam ugledao dvije poveće lopte ispred sebe sa napetim bradavicama i malim krugovima. Sagnuo sam se i poljubio ju u jednu pa drugu sisu, što je kod nje izazvalo duboki uzdah. Obgrlio sam ju i privukao uz sebe, te smo se malo ljubili, a onda sam osjetio njene ruke na svojim preponama kako mi miluju kurac, koji je sve više rastao, preko hlača i onda se zavlače u hlače pokušavajući doći do njega. Odmaknuo sam se i počeo otkopčavati hlače, dok je ona brzo skinula svoje i sa njima gaćice. Vidio sam brežuljak sa plavim, lijepo podšišanim dlaćicama, malo tragova poroda i picu koja je bila već sjajna od sokova. Sjela je na stol i raširila noge, a ja sam sa svojim uspravnim kurcem prišao njoj i sagnuo se između njenih nogu, te ju počeo lizati. Stenjala je i rukom pritiskala moju glavu na njenu picu. Nakon par minuta lizanja sam se uspravio i svoj već prenapeti kurac stavio u njenu raširenu picu. Kliznuo je unutra bez problema i ubrzo sam ju počeo žestoko nabijati na njega. Dahtala je i držala me oko vrata dok sam joj ja pridržavao raširene noge u zraku.

Nije trebalo dugo da počne svršavati i bio sam sretan da nema niti jednog papira ispod njene guzice, jer bi u protivnom sve bilo mokro. Ja sam nastavio sa ubadanjima u njenu picu i uskoro sam osjetio da ću početi svršavati, pa sam ga izvadio i još malo drkao dok se ona naslonila na stol raširenih nogu. Ostao sam stajati između njenih nogu, te uskoro počeo špricati spermu po njenom trbuhu, sisama i po pici. Bilo je toga dosta, jer ga dva tjedna nisam praznio kod kuće, pa se nakupilo. Kad sam se istresao ona je ustala i čućnula, te mi oblizala kurac od zajedničkih sokova, a onda prstima pokupila svu spermu sa sebe i oblizala ju, pa rekla:

- Mmmm.. . dobar okus.. . mom mužu smrdi po ribi -tu se nasmijala, pa nastavila- O ovome nikome ni riječi.
- Naravno da ne, ali ako to još jednom barem napravimo.
- Naravno da hoćemo -mazno mi se privila i poljubili smo se, a onda se brzo obukli, te još jedno vrijeme radili, a onda diplomatski zaključili da ćemo sutra nastaviti, pa se nasmješili jedno drugome jer je to opet značilo prekovremene u svemu.

Nakon nekoliko puta takvog seksa mi je došla zapovjednikova tajnica u ured i samo tiho rekla:

- Gospodine pukovniče, nadam se da večeras nemate nikakve obaveze, pa da dođete do mene?
- Kako to misliš? -gledao sam ju zbunjeno.
- Na Aninu preporuku, naravno -nasmješila se i ostavila mi papirić sa adresom i privatnim brojem mobitela, pa mi namignula i otišla.

Da li sam otišao? To je već za drugu priču.. .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija