Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Tihana za guženje

Po povratku sa mora i na faks, malo sam rijeđe viđao Tihanu i njenu pohotnu mamu Biserku, ali kad bi se vidjeli uredno su mi praznile jaja. Sa Tihanom je obavezno bio kondom u upotrebi, dok sam Biserku punio bez zaštite.

Biserka me puno toga naučila, pogotovo o oralnom seksu, dok je Tihana nekako još uvijek bila neiskusna po nekim pitanjima, osim da joj se seks sviđa. Biserka me naučila kako ženu dovesti do orgazma sa jezikom i ustima, dok se moje poznavanje oralnog seksa do tada svodilo na to da bi malo liznuo picu i to je to, a onda bi ju bušio svojom kurčinom. Mislio sam da da je to dovoljno. Kako sam bio u krivu.. . Ono što me Biserka naučila pamtit ću čitav život, a primjenjivao sam na njoj i njenoj kćeri Tihani. Moj frend, a njen brat, Darko još uvijek nije ništa znao i nadao sam se da će tako i ostati.

Jedan dan kad sam bio slobodan od predavanja, a bio sam i malkice virozan, te sam bio sam u stanu koji smo Darko i ja dijelili, banula je Tihana sva izazovna i jebozovna, spremna da primi cijelu četu vojnika među svoje noge. Barem sam takav dojam imao. Navalila je na mene kao da se nismo jebali već ovaj tjedan, ili kao da joj dolje gori šumski požar.

- Želim da me jebeš, da me guziš i da me napuniš.. -skoro pa je to prorežala kroz svoje lijepe biserno bijele zube koje sam uživao gledati oko svog kurca.
- Tihač, pa znaš da nema ništa bez kondoma. -počeo sam pomirljivo, ali se nije dala smesti.
- Ništa Tihač.. Tihač je danas na pilulama i jebat češ me i prazniti se u mene.. -rekla je i uvalila mi jezik u usta, pa smo se narednih pet minuta žvalili na trosjedu na kojem sam ležao kad je uletila.

Kurac mi se već dizao, a ona je odmah rukom počela ga mjesiti i stiskati jednom rukom, dok je moja ruka završila na njenoj napetoj guzi. Stiskao sam ju i mijesio dok je ona isto radila mom kurcu. Zatim se uspravila i povukla mi donji dio trenirke sa gaćama na niže i izvukla je moj kurac van, te se odmah bacila na njega poput gladnog psa na kost. Lizala ga je, ljubila, gutala i drkala, a sve istovremeno. Nije joj dugo trebalo da me dovede do vrhunca i da joj napunim usta svojom spermom koju je uredno progutala oblizujući se kao da je upravo pojela sladoled ili čokoladu. Nakon toga se podigla i povukla mi trenirku skupa sa gaćama dalje niz noge, pa ih je skinula, a ja sam se uspravio i sam skinuo majicu, dok se ona počela skidati. Majica je za čas bila skinuta, dok je tajice skidala jebozovno, polako, okrenuvši guzu prema meni i naprčivši se, tako da sam lijepo vidio kako su joj crvene tangice mokre od njenih sokova. Prošao sam lagano vršcima prstiju po njenoj izbočenoj pici, a ona je samo uzdahnula zadovoljno. Primio sam ju za bokove dok je sad ostala samo u crvenim tangicama i istom takvom čipkastom grudnjaku, pa ju privukao k sebi. Malo je ciknula od iznenađenja, ali sam ja brzo zabio glavu među njene guzove i odmaknuo tangice u stranu, te sam sad uronio jezikom u njenu mokru picu. Samo je zadrhtala dok joj je iz grla izašao promukli uzdah, a ja sam nastavio lizati njenu picu, pa sam povukao gaćice na niže i razdvojio rukama guzove, te ju sad lizao od pice do njenog rozog šupčića i natrag. kao da je znala da ću ju lizati, pa je i tu stavila nekoliko kapi onog parfema za kojeg je znala da me izluđuje kad ga nosi. Navalio sam kao blesav na njenu picu i guzu dok se ona hvatala po zraku stenjući sve jače i sve glasnije, te se jednom rukom uhvatila za moju kosu. Pica joj je curila sve jače, a kad sam joj sa dva prsta počeo trljati još i klit samo je vrisnula i počela svršavati. Svršila je obilno, a vjerojatno je i to nju iznenadilo, jer su joj se noge tresle kao da je istrčala upravo maraton.

Pošto mi se kurac ponovo digao dok sam joj lizao picu, nisam htio gubiti previše vremena, pa sam ustao i samo nju okrenuo prema trosjedu da se nasloni i odmah joj ga zabio sa guza do kraja. Zastenjala je glasno od užitka, a ja sam ju primio za one njene velike i božanstveno čvrste sise, te sam ju sad mijesio i zabijao ga u njenu vrelu picu. Uhvatili smo ritam i sad smo se jebali žestoko. Zabijao sam joj ga do jaja, dok je ona trljala svoj klitoris, a ja joj mijesio sise sa tvrdim bradavicama. Nakon nekih desetak minuta žestokog seksa sam osjetio da mi ponovo dolazi, pa sam ju primio za bokove i sad sam ga zabijao još jače dok je ona stenjala na svaki moj ubod u njenu picu. Još minutu ili dvije i ja sam počeo svršavati u nju. Punio sam joj po prvi put spermom picu i osjećao sam se nekako u zanosu, pa sam se sad i trudio kako bi osjetila cijeli moj kurac kako spada u svojoj pici. Kad sam se ispraznio izvalio sam se na trosjed, a ona se izvalila na mene, dok je prstima pipala po pici i samo je tiho rekla:

- Izlazi mi tvoja sperma iz pice.. -pogledala me sa smješkom i nastavila- Nisam znala da je još tako puno ostalo nakon što si mi napunio usta..
- Ima nje, ima.. -rekao sam i poljubio je, a ona se mazno privila uz mene.
- Nego, sad smo i službeno cura i dečko, ha? -rekla je sa smješkom, a ja sam ju samo šeretski upitao.
- A ne smeta ti što ti jebem i staru?
- Malo.. -rekla je gricnuvši mi bradavicu da sam se stresao, a ona je nastavila- .. ali barem znam da ne švrljaš okolo, jer sve ostaje u familiji..

Nakon toga se opet bacila na moj pušteni kurac i počela ga usisavati da bi ga uskoro digla i smjestila mi se u krilu, pa smo se sad polako jebali i bez žurbe. Taj dan sam ju pošteno napunio spermom, a onda sam dolazio svaki vikend doma i jebali smo se kao zečevi, a najviše ga je voljela s guza, jer bi joj ga tada mogao zabiti do jaja i dobro ju ispuniti, dok bi njena stara znala navratiti preko tjedna, čisto da vidi kako je meni i Davoru, ali bi se ja i ona dobro poseksali i onda bi otišla zadovoljna kući.
Danas smo Tihana i ja i dalje skupa, trebamo se vjenčati kad završi faks do kraja, ako prije ne ostane u drugom stanju, a i dalje joj jebem mamu, a katkad sam sa njih obje istovremeno, a to je onda seks za pamćenje.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija