Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Tinina kuma Valerija "priča druga"

Ovo je nastavak priče o Valeriji. U prvom dijelu ispričano je da je Tina poželjela kad se bude udavala da joj Valerija bude kuma. Tad se dogodilo i ono da sam poželio da imam orgije sa Tinom i još jednom curom a Tina mi je ispunila želju i u naš krevet dovela kumu Valeriju. Tu noć nas troje smo se tako dobro zabavili i izjebali da smo obećali da ćemo ovo svakako ponovit bar još nekoliko puta. Prolazili su dani dok jedno poslijepodne u centru grada nisam naletio na Valeriju. Kako nam se nigdje nije žurilo otišli smo na kavu.

Razgovor je bio ugodan a onda smo došli do teme naših orgija. Tada mi je Valerija priznala da je uživala dok sam je žestoko jebao ali i u lizanju Tinine pičke. Rekla je da joj to nije predstavljalo problem jer ponekad voli eksperimentirat sa curama. Svidjelo joj se što smo se snimali kamerom pa ujutro gledali naše orgije. Uzbuđivalo je gledat kako se ljubi i liže sa Tinom ali posebno je napalilo vidjevši sebe kako prima moju veliku kurčinu. Malo sramežljivo mi je tad rekla da bi željela da je večeras kresnem i pozvala me u njen stan.

Malo me zatekla sa tim pitanjem ali bila je predivna, neodoljiva i poželio sam da je jebem. Ubrzo smo došli do njenog stana, ušli unutra, Valerija nam je natočila piće i rekla da se mora malo srediti. Kroz par minuta začuo se njen glas iz kupaonice. Pozvala me da joj se pridružim. Nabrzinu sam se skinuo ušao u kupatilo i ugledao Valeriju kako se ispod tuša mazi i sapuna. Ušao sam do nje, obgrlio je oko vrata a onda su nam se jezici počeli isprepletat u jedan pohotni sočni poljubac. Žestoko smo se ljubili i nježno mazili.

Imala je predivne sise koje sam ljubio i grickao a ona se dohvatila mog kurca i počela ga drkati. Nije joj dugo trebalo spustila se na koljena i počela mi lizati i pušiti kurac. Bila je jako dobra u tome. Dobro me napalila pa sam joj predložio da odemo u sobu i tamo se žestoko izjebemo. Malo smo se obrisali i krenuli prema njenoj sobi, legli na krevet i namjestili se u pozu 69. Nabila mi je pičku na lice dohvatla rukom moj kurac stavila ga u usta i nastavila pušiti. Ja sam joj pohotno lizao vruću i mokru pičku, prelazio jezikom preko klitića, malo ga cuclao jer sam osjetio da je joj je jako nabubrio.

Ona je nježno stenjala, izvalačila kurac iz usta, lizala ga drkala pa ga opet vračala i trpala do jaja u svoje duboko grlo. Tad sam joj počeo lizat cijelu guzu pa namjestio jezik na njen čmar i gurnuo ga unutra. Zastenjala je i rekla -"mmmm volim da mi se liže šupčić i želim da me jebeš u guzu.
-"Uffff" promrmljao sam jer u našim orgijama ni Tinu ni Vali nisam jebao u guzu a sad će mi Valerija tu želju ispunit. Vali je osjetila da joj je kurčina u ustima jako narasla i da je tvrda, izvadila ga je i podigla se.

Rekao sam joj da navuće neke štikle jer me to jako pali. Poslušala me navukla štikle sa visokom petom naguzila se jedva čekajući da primi kurac u svoje rupice. Prišao sam joj zguza, još joj malo polizao šupčić, prislonio glavić na njen čmar i lagano ga tisnuo u rupicu. Valerija je kriknula jer joj je bio uzan šupčić ali me svoji riječima dodatno palila -"aaahhh aàahh jebi me u šupak , razvali me kao drolju" Od tih njenih riječi postao sam dodatno nabrijan i napaljen. Rupica joj se sve više širila pa sam joj žestoko i duboko zakucavao svoju nabreklu kurčinu.

Vali je urlikala, vrištava, psovala ali i uživala na kurčini. Dok sam je karao u šupak prstima sam joj drkao klitić pa je uskoro počela prskat iz pičke. Cijeli dlan mi je bio mokar od njenih sokova. Tad sam joj izvadio kurac iz šupka i vidio njenu crvenu i otvorenu rupicu. Žestoko joj je šupak bio razvaljen. Poželio sam promijenit rupicu. Namjesto sam kurac na pičku primio je za sise i gurnuo ga untra.
-"ahh kako je dobro, aaaa kako volim tvoju kurac" palila me riječima dok je primala kurčinu do kraja do jaja.

Nisam popuštao ni sekundu, nastavio sam je taslačit i brutalno razvaljivat njenu pičku. Nakon što je uz glasno deranje Vali ponovno svršila i ja sam osjetio da sam na samom vrhuncu. Uz njene riječi -"napuni mi pičku spermom" počeo sam svršavat unutra. Osjetio sam da sam veliku količinu sperme istresao u Valerijinu ribicu. Okrenu sam je i rekao da mi poliže zamazan kurac. Odmah se bacila na posao, uživala je lizat spermu i njene sokiće sa moje sad već malo mlohave kurčine.
-" mmmm kako dobar okus ima tvoja spermica" govorila bi mi i nije se zaustavila sve dok kurac nije bio opran i čist pod njenim jezikom.

Legli smo jedno pored drugoga i malo pričali o ovome što se dogodilo između nas. Priznala je da sam je razvalio i da je uživala kao rijetko kad a da malo zavidi Tini što ona ima ovakvu jebačinu kad poželi. Onda smo se oboje složili da Tini nećemo ništa govorit za ovu večer jer smo znali da bi se mogla naljutit. Ali Valerija je rekla da će joj predložit nove orgija nas troje. Ovo je bio jedini put da smo se Vali i ja sami sexali. Ostalih par puta poslije ove večeri bile su žestoke i fantastične orgije sa mnom i njenom budućom kumom Tinom.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija