Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Tivat u septembru

Ocjena: 2.5

Supruga i ja živimo u skladnom braku punom ljubavi i seksa i pored toga što smo zajedno preko dvadeset godina. Imamo dvije odrasle kćerke.

Ja sam kao i svaki četrdesetogodišnjak sa viškom kilograma ali još uvijek u dobroj kondiciji jer se bavim sportom kad god ima vremena.

Moja supruga je brineta visoka oko stoosamdeset manjih grudi, dugih nogu uzanog struka i još uvijek zategnute guze. Njen seksepil je primetan i ispod naočara gdje se nalaze krupne plave oči. Kad je posmatrate od pozadi nema šanse da kažete da se radi o ženi koja ima blizu pedeset godina. Nekad sam bio ljubomoran kad vidim muškarce koji je proždiru pogledom, ali mi sada to ne smeta, već naprotiv imponuje. Zna da se obuče kako treba i da privuče pažnju muške populacije. Ta odjeća je dovoljno izazovna ali ne i vulgarna. Suknje i haljine iznad koljena i košulje ispod kojih se može naslutiti i dati mašti na volju

Radimo u dobrim firmama pa možemo da idemo na odmor ili produženi vikend često.

Prije mjesec ipo smo se uputili prema moru, bez ikakvog plana. Pošto je septembar bio topao, lagano smo se obukli i krenuli na put. Put od Sarajeva preko Tjentišta nije bio naporan i nije bilo gužve.

Supruga je bila u nekoj kratkoj haljinici na bretele ispod koje su se primećivao bradavice. Ja sam vozio naš audi i često mazio nogu moje drage, te povlačio njenu haljinu prema bedrima. Ona je u jednom momentu ispružio ruku i počela da se igra sa mojom muškosti. Skrenuo sam na parking pored puta i tu je pao brzinski seks.

Nastavili smo prema moru. Stigli smo u Tivat i zakupili kuću sa bazenom. Oko kuće je bio zid tako da smo mogli da se opustimo maksimalno, što znači da šetamo goli i da se kupamo i sunčamo.

Supruga je legla na ležaljku i zamolila me da joj namažem leđa. Uzeo sam tečnost i počeo da je mažem, od vrata i ramena pa niz kičmu. Zatim sam joj lagano mazao noge. Zamolio sam je da malko raširi noge i nastavio da ih mažem. Privlačio sam se polako prema mačkici moje drage i lagano počeo da stavljam najprije jedan, A posle i drugi prst u mačkicu, te lagano ubrzavala. Ona je počela da diše brže i svršila je. Ćutala je neko vrijeme i onda ustala i skočila u bazen. Otišao sam za njom u vodu. Ljubili smo se i mazili neko vrijeme u vodi.

Otišli smo u kuću i istuširali se, prvo ja, a onda ona.

Dok se tuširao, ja sam pripremio neke od naših igračaka. Ona nije znala da sam ih ponio. Izašla je umotana u peškir. Rekao sam joj da legne na leđa i zažmuri. Kad je zažmurila, stavio sam joj povez na oči i rekao joj da se opusti bez obzira na ono što se bude događalo. Ona je pitala a šta će biti. Sklonio sam peškir i ugledao mačkicu, skoro obrijana. Inače, ja obožavam pružati oralno zadovoljstvo mojoj dragoj, na šta ona odgovori istom mjerom.

Spustio sam se do njenog međunožja i počeo da je obrađujem, prvo po klitorisu, a onda i po mačkici. Lagano je ubrzavala disanje. U jednom trenutku sam dva prsta u mačkici zamjenik sa vibratorom zeko za koji ona nije znala da postoji u našoj kolekciji.

Kako je vibrator radio tako je moja draga sve više vrištala od zadovoljstva. Svršila je uz veliki osmijeh na licu. Zahvalila se i rekla kako je to bilo najbolje oralno zadovoljstvo u dvadeset godina. Rekla je da od sada uvijek želi takvo.

Nakon par minuta je ustala i rekla da je na mene red i počela je da mi puši. Ona je stvarno ekspert u tome. Kad sam bio blizu svršavanja zamolio sam je da sedne na mojih dvadeset centimetara. Kao u transu, nabijala se uz vrištanje. Ubrzo sam svršio. Zaspali smo.

Uveče smo otišli na večeru, a šta je bilo uveče biće napisano naknadno.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija