Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Tonka i seks sa njom drugi dio!

Nisam ni slutio šta će mi se dogoditi ovog ljeta dok sam radio. Da mi je neko rekao da ću pronaći Tonku i sa njom da ću imati seks rekao bi mu da me laže. Prošla noć u njenom autu a zatim i na haubi njenog auta je prizor koji ću pamtiti dok sam živ. Žena koja divlja na mom kurcu, divlja kao napaljena ždrebica i svršava kao luda.

Moj kurac me je sutradan bolio od žestokog seksa ali je vrijedilo. Nisam bio nešto mnogo ni raspoložen za posao a sreća nije bilo ni naroda puno. Razmišljao sam samo o onom seksu sinoć. Moje sanjarenje je prekinuo zvuk poruke koju mi je poslala Tonka. Rekla mi je kako sam je razvalio sinoć od kurca da cijeli dan leži da ne može ustati. Pohvalila me je kako sam odličan jebač i kako je nije niko dobro izjebao kao ja, niti je više puta svršila.

Zahvalio sam joj se na komplimentu i rekao joj da se spremi za nastavak sutra veče. Rekla je da ne zna baš da li će moći sutra veče. Rekao sam joj da je to gotovo, odlučeno i da bude spremna da ću doći kod nje u apartman. Sutra veče sam se zaputio kod nje i pokucao na vrata njenog apartmana. Otvorila mi je vrata u bade mantilu svježe okupna. Zatvorio sam vrata za sobom i skinuo sa nje mantil i počeo divljački da je ljubim.

Uzeo sam je u naručje i odnio do kreveta gdje sam je spustio a onda počeo da ližem njene sise i picu. Dok sam je jebao jezikom svoje prste je zabila u moju kosu prinoseći svoju pičku mom jeziku da je što jače ližem. Jebao sam je jedno dobrih pet minuta kad je počela da svršava. Skinuo sam sve sa sebe i dok je ležala prinio joj kurac ustima da ga puši. Nisam joj dao da mi ga dira rukama nego samo ustima da ga uvlači. Dok ga je pušila ja sam prstima rovario po njenoj pici. Uvijala se dizala guzu od kreveta dok sam je prstima tucao.

Uvijala se kao zmija i zadovoljno mumljala dok joj je kurac bio u ustima. Njena pička je postala unutra vrela. Uzeo sam je za kukove i okrenuo je otpozadi i zabio joj kurac. Ušao sam jako, silovito do kraja da je jauknula od bola. Uhvatio sam je rukama za kosu da vidim kako se grči u licu dok je jebem žestoko. Uzdisala je i stenjala kao parna lokomotiva. Drugom rukom sam je svako malo udarao po zanosnom dupetu. Svršila je kao luda toliko jako da je moj kurac ispao iz njene dlakave pičke iz koje su za njim potekli njeni sokovi.

Pošto je došla malo sebi gurnula me je na krevet da legnem a zatim legla ona po meni. Stavila je moj kurac i picu i počela se nabijati na kurac. Skakala je na njemu kao na rodeu. Dok se nabijala na kurac rukama sam mijesio njene velike sisetine. Uživala je maksimalno što se vidjelo po njenom licu i uzdasima koje je ispuštala. Nastavio sam je jebati u žestokom ritmu. Odizao sam se od kreveta u susret njoj tako da bi moj kurac što više ulazio u njenu pičku.

Jebao sam je više od pola sata. I ja sam bio pri kraju. Htio sam ga izvaditi ali ona nije dala nego se još jače počela nabijati na moj kurac želeći da svršim u nju. Nisam dugo mogao izdržati i već nakon par trenutaka počeo sam da punim njenu pičku spremom. U istom trenutku i ona je svršavala po treći put. Pala je na moje grudi i ostala da leži na njima desetak minuta. Milovala me je govoreći da sam bio odličan i večeras.

Otišli smo zajedno pod tuš gdje smo uživali zajedno u milovanju ja njenih sisa i pičke a ona moga kurca. Pitala me je dok smo sjedili da li imam neki fetiš koji bi mi mogla ona da ispuni. Rekao sam da imam dva. Jedan je bio da je jebem u guzu a drugi nisam joj htio reći. Rekla mi je da naredni put će mi ispuniti oba. Tako je i bilo.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija