Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Tonka žena mojih snova!

Prošlo je nekoliko dana od one noćne vrele akcije gdje mi je Tonka kao nijedna prije toga pušila kurac na radnom mjestu u skladištu. Svaki tren se sjetim te vrele akcije i moj kurac se odmah digne do maksimuma. Kao što sam vam rekao prošlo je nekoliko dana od toga i ja sam radio popodnevnu smjenu kada mi je stigla poruka od nje. Rekla mi je kako dani prolaze i ima ih sve manje za uživanje.

Odgovorio sam joj da sam večeras poslije posla slobodan. Dogovorili smo se da me pokupi odmah poslije posla iako sam ja želio da odem da se prvo istuširam. Ona je to odbila. Došla je po mene negdje oko osam sati uveče. Ušao sam u njena kola gdje me je poljubila odmah. Uzvratio sam joj poljubac i krenuli smo van grada. Na sebi je imala kratku bijelu haljinicu ispod koje nije imala ništa jer je bila jako napaljena.

Nakon jedno pola sata vožnje otišli smo do jednom obližnjeg mjesta na kome nije bilo nikoga. Patkirala se i odmah me počela ljubiti. Dok smo se ljubili već me je skinula potpuno i moj kurac je bio u njenoj ruci. Drkala ga je ubrzano. Prešli smo na zadnje sjedište gdje je skinula haljinu sa sebe i sada se ispred mene ukazala njena dlakava crna pičkica. To me je jako napalio. Stavila je moj kurac u usta i počela ga pušiti. Pušila ga je super. Nabijala je se svom snagom na moj kurac.

Ja sam je uhvatio rukama za glavu i bukvalno je navlačio na moj kurac tako da se gušila sa kurcem u ustima toliko da su joj suze na oči išle. Nakon dobrih pet minuta pušenja legao sam je na sjedište a zatim počeo da joj ližem bradavice koje su bile jako tvrde a onda polako se počeo spuštati prema dlakavoj pici. Kad sam došao do pice i počeo joj drkati klitoris već je bila jako vlažna i iz nje su uveliko curili sokovi.

Nije mogla da izdrži i molila me je da joj ga stavim u picu. Prišao sam joj, namestio kurac na njenu pičku a zatim se sjurio u nju. Ispratila je to velikim uzdamo zadovoljstva. Počeo sam je jebati u žestokom ritmu. To je jako voljela. Tokom seksa mi je stalno pričala bezobrazluke tipa jebi me kao drolju, razvali mi pičku sada. To me je jako palilo da sam je jebao što sam najbolje mogao. U taj mah počela je da se grči u vrti glavom. Njeno tijelo je počelo da podrhtava kao da je struja udara a zatim iz njene pičke je poteklo more sokova.

Svršavala je na mom kurcu kao nikad do sada. Sada sam ja sjeo a ona me je okoračila i počela se nabijati na moj kurac. Skakala je, miješala kukovoma toliko jako da sam u jednom trenutku pomislio da će me povrijedti. Divljala je na mom kurcu. Dok se nabijala na kurac ja sam lizao i grickao njene velike sise koje su skakale gore dolje u ritmu jebanja. Tu je svršila po drugi put.

Rekao sam joj sada da izađemo napolje jer želim da je jebem na haubi njenog auta. Želio sam ove noći da je razvalim od kurca da me se sjeća cijeli život. Iako se protivila tome u početku, na kraju je pristala. Stavio sam njene noge na moja ramena i počeo je silovito jebati. Toliko sam je jako jebao da se jedva rukama držala za haubu. Sada je već uveliko i jako glasno stenjala od užitka. Njene sise su letite na sve strane. Molila me je da malo usporim da ne može više.

Rekao sam joj da ne želim stati jer želim večeras da je razvalim od kurca da ne može par dana da sjedi. Rukama sam je držao za njene noge i nastavio je jebati žestoko. Nije više od užitka znala šta je snašlo. Svršavala je u talasima. I ja sam bio pri kraju.

Rekao sam joj da želim joj svršiti u usta. Čučnula je ispred mene otvotila usta i u taj tren sam počeo da svršavam u ta prelijepa usta. Svršio sam uz jak uzdah, izbacio mnogo sperme tako da nije mogla stati sva u njena usta nego je jedan dio se cijedio sa brade na njene sise. Pala je od umora tu pored mene rekavši da je do sada nije nikada ovako neko izjebao. Nije ovoliko nikada ni svršila.

Ostali smo jedno pola sata još u autu onako goli gdje smo se mazili i još jednom mi je dobro popušila ga. Obukli smo se i morali se vratiti nazad. Na rastanku mi je rekla da ovo nije dozivjela nikada u životu i zamolila me da još koji put to ponovimo dok je još tu na ljetovanju. Obećao sam joj da ćemo se još koji put vidjeti i to obećanje sam i ispunio.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija