Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Tonkina guza

Kao što je i obećala, Tonka je olučila odmah mi zahvaliti za onaj vikend što je mogla sa mužem i klincima otići do Hvara, dok smo mi pripazili na njene kokoši i patke. Meni nije toliko stalo do jaja, ali je zato moja supruga uzela par komada, pa je složila nekakav kolač, te smo sad svi sjedili oko stola u vrtu i malo razgovarali.

Žena je bila oduševljena brdom lavande, ružmarina i kadulje koji joj je Tonka donijela, te još nekoliko boca maslinova ulja, domaćeg naravno. Tonka se samo smješkala i ja sam pratio kako joj pogled bježi na moje međunožje, pa sam shvatio da opet nije bilo ništa od seksa sa njenim mužem. Svako toliko bi si oblizala usnice, a kad je shvatila da sam ju uhvatio u njenom gledanju prema mom kurcu samo se nasmješila, a ukručene bradavice su probile majicu. Ne moram ni govoriti da sam jedva čekao prvi slobodni trenutak da bi joj ga mogao uvaliti. No morao sam čekati još skoro dva tjedna.

Imao sam neka dva slobodna dana, pa sam ih odlučio uzeti u četvrtak i petak. Još uvijek su vladale vručine u Slavoniji, ali ne kao prije, pa su klinci opet otišli na Dravu, žena je bila na poslu, baš kao i Tonkin muž. Jedino što više nije išao van Slavonije. Bilo je oko 9 ujutro kad sam poslao Tonki poruku: 'Imam malo hladnog vina, pa da popijemo malo u hladovini vrta? '

Ubrzo je stigao njen odgovor: 'Ako uz to vino mogu dobiti kobasicu sa jajima nema problema? '
Nasmijao sam se i odgovorio: 'Naravno, ako si tako jako gladna? '. Odgovor nisam dobio odmah, jer se nakon dvije minute pojavila na terasi u kratkim vručim hlaćicama i majici ispod koje nije bilo grudnjaka, pa su sise bile slobodne, a bradavice probijale tanki materijal. Prišla mi je i primila me oko struka, pa se privukla na poljubac koji je trajao dugo, netko bi rekao predugo. Ali ona ga je iskoristila da se privije uz mene i da osjeti moj napeti kurac na svom donjem dijelu trbuha, pa se malo trljala uz njega, a onda me samo pustila i počela mi skidati donji dio trenirke, a sa njim i gaće, pa mi je sad kurac bio slobodan. Odmah je čućnula i počela mi pušiti kurac. Kurac mi je bujao sve više i više, pa sam joj sad primio glavu i počeo ju jebati u usta. Nije se bunila, a ja sam joj uguravao kurac skoro do jaja u usta. Stao sam kad se počela lagano gušiti, pa sam izvukao kurac iz njenih usta i sad se sa njega cijedila njena slina, pa sam joj pomogao da ustane i sad sam ja njoj skinuo majicu i povukao niz noge one vruče hlaćice ispod kojih nije imala ništa, osim mokre pice iz koje je već curilo.

Okrenuo sam ju leđima prema sebi i nagnuo ju nad vrtni stol, pa se sagnuo i počeo joj lizati guzu i prema pici. Pica je bila mokra i skliska od njenih sokova koje sam sad zdušno lizao, a ona je prigušeno jecala, da bi u jednom trebu zajecala:

- Jebi me više.. . zabij ga..

Ni ja više nisam mogao čekati, pa sam se brzo uspravio i namjestio kurac u njenu picu i odmah joj ga zabio do jaja u nju. Zaškrgutala je zubima i zamumljala, ali je odmah krenula prema meni dok sam se ja zabijao krvnički u njenu natečenu picu. Napetost je bila prevelika kod oboje, pa smo oboje uskoro počeli svršavati i ja sam joj punio picu svojom pregrijanom spermom, dok su njeni sokovi curili niz njene butine i po mojim jajima. Nisam ga vadio iz nje, već smo malo odmarali, a onda sam ga polagano počeo nanovo zabijati u njenu picu. Samo to je čekala i odmah se i ona počela nabijati natrag prema meni.

Nakon pet minuta laganog seksa, sam ga izvukao, pa sam ju natjerao na stol, koji je srećom bio jedan od onih čvršćih. Legla je na leđa, a ja sam joj raširio noge i zabio joj ga ponovo u picu, dok sam se sad igrao i sa njenim sisama. Ona se držala za rub stola dok sam ju jebao sve jače i jače. Nakon nekih desetak minuta sam ponovo počeo svršavati i puniti joj picu svojim obilnim sokovima. Nakon toga smo se malo razdvojili, pa sam joj pomogao da ustane i pošto smo oboje bili znojni i ljepljivi predložio sam nam tuširanje što je sa zadovoljstvom prihvatila. Pokupio sam našu odjeću i otišli smo u kuću na tuširanje. Ne moram niti govoriti da smo skupa ušli pod tuš. I da je to tuširanje bilo samo uvod u novu rundu seksa, ali ovaj put analnog. Naime, dok sam joj sapunao leđa sa nekakvim gelom, tj uljem za tuširanje renuo sam rukom zmeđu njenih guzova i osjetio želju da joj malo guzu razjebem, pa sam ušao sa prstima lagano u šupčić, a ona je samo zastenjala. Mislim, već sam ju ranioje jebao u šupak, ali sad je već prošlo dosta vremena od kad sam ju zadnji put guzio.
Odmah je prihvatila moje prste u svojoj guzi, pa sam joj malo širio šupak uz njeno ubrzano i duboko disanje, a onda sam malo prodrkao još svoj kurac, pa ga stavio na ulaz u njen šupčić i gurnuo ga unutra. Zastenjala je, a kad joj je glavić ušao lagano je vrisnula, pa zadahtala, jer sam ga odmah gurnuo do pola. Oslonila se na zid tuš kabine, a ja sam joj pridržavao bokove dok sam ju jebao u šupak Zastenjala bi svako toliko, ovisno koliko sam ga jako zabio, ali ubrzo se počela tresti i svršavati, a mene je to dodatno napalilo i nastavio sam ju jebati sve brže i brže. Nakon još par minuta sam ga izvadio i rekao da ću sjesti na pod, a ona neka se nasadi na mene. Nije imala ništa protiv, pa se odmah nasjela na njega i sad se polako nabijala na moj kurac dok sam joj ja s leđa mijesio sise i tvrde bradavice. Nakon nekog vremena smo oboje svršili, samo što je ona zalila čitava vrata od tuš kabine, pa je sreća da smo bili u njoj.

Nakon toga smo se osvježili, pa se obukli i otišli napokon popiti ono vino. Sjedili smo još dugo u vrtu, a meni se pripišalo, pa sam otišao na wc i taman kad sam završio, te prao glavić od pišake ušla je Tonka i samo se sagnula i počela mi ga lizati i pušiti. Radila je to dugo i polako, a onda me povela do dnevnog držeći me za kurac i posjela me u fotelju, pa se sjela ispred mene i nastavila sa pušenjem mog kurca. radila je to sa takvim guštem i tako polako da sam jednostavno prepustio sebe njoj i njenim ustima, te rukama. Nakon desetak minuta blaženstva sam svršio i napunio joj usta spermom. A ona se samo oblizala i progutala sve, pa me poljubila i rekla da mora iće spremiti ručak, a mi se vidimo ponovo sutra.

Ostao sam još neko vrijeme sjediti i uživati, a onda sam se i ja prihvatio posla. Tonka i ja se i dalje jebemo svako toliko i uživamo u našim tijelima, ali ne zaboravljamo ni naše supružnike, pa nam je sve super, jer imamo svoj ispušni ventil.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija