Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Toplina unutrasnjosti

Jednog dana, ustao sam iz kreveta sav napaljen. Naravno znao sam i zašto. Vidio sam Emu. Imala je crnu kosu, usne poput čokolade, osmijeh koji oslijepi, duge crne kose, vitkog stasa. Bila je jedno vrijeme sa momkom ali ju je on ubrzo napustio. I bila je sama i tužna. Uvijek se druzila sa svima i bila fina. Ali na mene je posebnu pažnju obraćala. Jednog dana sam se vraćao iz kupovine, i zateknem je kako ćeka lift. Naravno ja sam prišao i započeo priču sa njom. U liftu smo o svemu pričali. Unio sam stvari u stan, a ona me zamolila me da dođem kod nje da makar popijem kafu. Što sam i prihvatio. Rekao sam joj da ću doći za 20 minuta. I opet smo započeli staru priču škola, djevojke, muškarci, život sve što nam je palo na pamet. Tako smo pričali i smijali se. Ali zbog nepažnje sam se polio tozom od kafe. A ona je brzo ustala uzela papira i osušila me koliko je mogla i rekla mi da odem u wc da skinem to sa sebe, da ce to ona brzo osušiti. Dok sam boravio u toaletu uzeo sam priliku da malo prošnjuham. Na početku je bilo tipičnih stvari. Ali sam naletio na ono što me uzbudilo njene, crvene tange i najlonke. Toliko sam bio uzbuđen da mi se digao. Ali mi je sreću skratio kucanj na vrata. Ostavio sam stvari i izašao. Mislio sam da sam dobro prošao što nije ušla unutra. Tako sam sjedio jedno vrijeme polugol u boravku dok mi nije donijela stvari moje, te sam se sa njom pozdravio i napustio je. Čim sam ušao u stan svoj odmah sam otišao u toalet i izdrkao jer sam je jako željan. Svaki dan maštam o raznim situacijama sa njom. I tako je došlo vrijeme da zaspim.
Sljedeći dan sam zapoćeo sve standardno. Jeo, popio kafu u školu otišao. Na putu nazad dobio sam poruku, od Eme. Pomislim sebi šta je bilo. U poruci mi kaže kako bi volila da ako modu da svratim do njenog stana večeras da pripazim na neke stvari jer neće biti ona tu. Ja sam prihvatio ponudu i tako odradio. Ključ me je čekao u koverti u sandućiću. Noć je lagano došla i ja sam se uputio ka njenom stanu. Lagano ušao i vrata zaključao za sobom. Sve sam odradio što me je zamolila, kad sam čuo da je nešto palo. Odem do spavaće ali nićega nije bilo osim poruke. Hvala dragi jako si mi pomogao nadam se da ćete ovo zadovoljiti što te čeka. Stadoh razmišljajući šta je želila reći time dok nisam osjetio ruku kako me dira po jajima. Sav sam se prepao. I odmah okrenuo i vidio nju obučenu kao divu. Na sebi je imala crvenu košulju sa crnim minjakom. Lagano mi se počela približavat. I govoriti kako zna da sam joj išao po stvarima u kupatilu. Sa mene je skinula majcu koju sam imao. I gurnula me na krevet.
Počela je da uz muziku pleše i da se skida. Moje srce je lupalo kao nikad. Lagano je skinula svoju crvenu košulju i haljinu. Na njoj su samo ostale najlonke tange halteri i korzet. U jednon potezu je skinula i moj sorc kao i moje gaće. Bacila se na mene, kosu raspršala. I počela me ljubit. Lagani blagi poljubci. Lagano je uzela podigla moje ruke i rekla uhvati se za rešetke od kreveta. Što sam i uradio, a ona ih je stavila u lisice. Spustila se lagano i počela da mi liže kurac. Lagano svojim lijepim jezikom je išla od jaja do vrha kao da je sladoled. Tako nekoliko puta, te je glavić kružila jezikom svojim. Lagano ga je počela gutat, lagani potezi. Osjetim kako se digao. I kako ona počinje da se guši na njega. Ona ubrzava. A meni tijelo želi eksplodirati. Samo sam osjetio kako je mlaz vanilije čokolade ušao u njeno grlo, te je ona progutala, lagano je ustala i svoje crvene tangice skinula lagano koje su već bile mokre i stavila mi ih je u usta.
Nakon što je obradila moju kurčinu namjestila se na moju kurčinu. I počela da me jaše. Nabijala je kurčinu u njenu vlažnu pičkicu. Rekao sam joj da je uska ali da će od mog kurca sigurno da pukne. Svojim rukama je masirala svoje bradavice koje su bile nabrekle, njene sise su bile izvđene iz grudnjaka što me je još više izludjivalo.
Poslije toga došao je još jedan nalet svega pošto smo oboje bili u snazi tucali smo se do ranih jutarnjih sati zatim smo se istuširali napravili doručak i uz doručak o svemu polako pričali kakve smo utiske ostavili jedno na drugo tu noć zatim sam morao da pođem a Ema me ispratila do vrata i kada smo se rastajali poljubila me i zahtijevala da ponovimo ovo sve naravno nisam se žalio na to pristajao sam na sve sa Jasno nadam se da ću uspjeti da dođem do Eme.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija