Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Toplo hladno toplo

U realnom životu, stvari ponekad krenu svojim putem, bez kontrole koju uvijek želimo imati. Sretnemo osobe, koje su nam iz prve simpatične, mile, drage , a ponekad se pitamo, kako sa nekima uopšte ne možemo siči na kraj, puno je hladnoče u komunikaciji, ponekad prezira i nadmudrivanja. Takvu sam osobu upoznao prilikom mog posla, trebali smo sarađivati, a sve je bilo zvanično, hladno i bez ikakve vatre. Pokušavaš sa malim šalama, pa ne upale, pokušavaš biti profesionalan, pa je ona odmah za stepen više profesionalna, rijetkim prilikama pričaš o svojim hobijima, ali za nju nisu na nivou,   na kraju krajeva je sve velika muka.


Ula je bila ta osoba. Malo mlađa od mojih godina, oko  40, sama, bez partnera, nije ni čudo, uvijek strogo i elegantno uređena, gladko zategnuta frizura, uske usne, hladan pogled, obučena uvijek u poslovnom kostimu, bez greške. I tako, tekom vremena, navikli smo se na hladan nivo komuniciranja, bez previše riječi. I išlo poslovno bolje i bolje. Završavali smo projekat, i kako je navika na kraju dođe i večera sa suradnicima. Dobar hotel, fini restoran, dobra klopa, odlično vino, opuštena, a još uvijek kontrolirana atmosfera. Ula je sjedela pokraj mene, pričala sa društvom, malo i samnom, vino se doljevalo, partneri su se polako opraštali, na kraju ostali smo sami.


'Još jednu čašu tu, ili kod mene u sobi? ' direktno je pitala.


'Zašto ne u sobi' odmah sam odgovorio.


'Idemo onda' rekla je, poručila još flašu dobrog vina, uzela čaše i otišla. Hodao sam izza nje, primjetio njene baš fine noge, baš fine najlonke, baš fine cipele, ljepo puno dupe i počeo razmišljati:' vjerovatno treba batinu, vjerovatno se odlučila, da me upotrebi, vjerovatno je vino pomoglo da se spusti iz svojih visina, i najvjerovatnije, na kraju, kad se pojebemo, na brzo če me izbaciti iz sobe. 'no, vidjet čemo' poluglasno sam govorio sam sa sobom. 'Šta čemo vidjet' brzo se zaustavila i okrenula prema meni. 'Paaa, razmišljam o poslu, pa sam si rekao da čemo vidjeti' na brzo sam se izvukao.


'Sa vinom,   pred mojom sobom, pa nečemo valjda o biznisu', približila se mi i slobodnom rukom stisnula mi jaja. U istom trenu poljubila me, ugurala mi jezik u usta i još jače stisnula jaja. 'Puno očekujem od tebe tu noč' zašaptala mi na uvo i otvorila vrata svoje sobe.


'Baš sam to očekivao' potvrdio sam si u mislima, 'ali, bogami, ako još sad misli voditi igru, kao u mjesecima suradnje, onda se zajebala' pomislio sam.


Ušli smo u sobu, još uvijek sam sljedio njenom planu, ništa osobito nije bilo, vino je odložila na stol, bilo je samo za izgovor,  nešto poljubaca, ruke su otišle, da pretražuju tjelo, ona mi otkopčala pas i šlic, rukama potražila moju kitu, ja sam je grabio za dupe, otkopčao bluzu,   prešao rukama preko tvrdih,   velikih sisa, pridignuo krilo, osetio, da ima samostoječe najlonke, 'fino, ljiepo se pripremila na mene' sklizio prstima po guzici, pa onda ispred, osetio  mokre gačice, osjetio, da si želi snažnije dodirljaje i prstima ušao u nju.


'Ahhh, ooohhh' počeja je mješati na mojim prstima svoju vlažnu picu i snažno mi usput drkala kurac. 'Uuuhhh, jedva čekam, da zajašem tu veliku tvrdu kurčinu, ' zašaptala je i polako skliznula iz mojih prstiju. 'Samo još u kupatilo idem, znaš, ženske stvari' na brzo je kazala i htjela krenuti. ' Čekaj, zašto, baš mi ljepo mirišeš, a i ukus je top', rekao sam i polizao prste, što su maloprije još bili u njoj.


'Nečeš mi ti u mojoj sobi govoriti, šta i kako ču ja sa sobom' opet je postala ona stara, hladna Ula.


'Hoču, hoču' rekao sam, sjetio  se preteklog razdoblja.


'E, nečeš' podigla je glas i upalila mi pljusku.


'E, hoču' uhvatio je za ruke i stisnuo ju. Počela je da se upire, ali lakočom bio sam snažniji od nje. Več sam prije primjetio, da ima pored kreveta upotrebljene čarape, brzo ih pokupio i svezao joj ruke.   Malo sam pogledao naokolo, gde da je svežem i odmah odlučio, da upotrebim vješala za odječu. Podigao sam joj ruke iznad glave, i čarape zavezao na vješala. Prizor je bio baš ljep. Ula svezanih ruku iznad glave, u crnom donjem rublju, samostoječe čarape i crne štikle.


'Neče to dobro završiti, upozoravam te! ' viknula je. 'Odveži me odmah! ' Šutjeo sam, svukao polako svu odječu sa sebe i stajao gol ispred nje. Kurac mi je tvrdo stajao, još sam si ga malo izdrkao ispred nje, onda je počeo pomalo gladiti prstima, od njenih ruku preko sisa, trbuha, stegana do njene pičke. Ušutjela je i počela dublje disati. 'Pojebi me, pojebi me odmah, uguraj mi ga do kraja' rekla je, a ja sam joj rukama zatvorio usne. 'Šuti, šta je, jeli ti vodiš igru? ' pitao sam je, dok sam potrgao njene gačice. Zagledao sam baš ljepo uređenu pičku, pobrijanu oko usana, i gusto, prirezano grmlje iznad klitorisa. 'Ajde, jebi me sada, daj da ti ga izmuzem pičkom! ' opet počela ukazivati. Prstima sam joj  preko grudnjaka snažno stisnuo bradavice, do bola, da je vrisnula i rekao joj:' za svaki zahtjev, svaku rječ, bit češ kažnjena, shvatila? '


'Mhhmmm' klimnula je glavom i počela me osmatrati kroz poluotvorene oči. Približio sam joj se, za početak zagrizao u njene uši, jezikom ušao duboko, i polako sve snažnije grickao mačeve za uši. Prešao poljubcima i grickanjem na njezin vrat, uz to otkopčao grudnjak i rukama snažno stisnuo pune, tvrde sise. Koljeno sam ji gurnuo među noge, razširio, tako, da su sramne usne, koje je imala stvarno velike i pune zadrhtjele, prosto viseče. Punim dlanom sam pokrio mokru macu, pritisnuo prema gore, prema klitorisu, prstima razširio usne i odmah lakočom sa dva prsta ušao u vruču rupu.


'Aahhhh' počela je uzdisati i gurati svoju pičku na moje prste. Brzo se našlo mesto i za treči prst, ugurao sam ih sve do dlani i počeo nadraživati malo osetljivo dugme u pički. Dlan sam pritiskao na tvrdi crveni klitoris, koji je stajao skoro ispravan izpod šume dlaka. ' Ooohhh, ahh, aaa, jače mi guraj, ahhh, daj, dajjj' počela je vikati, ja sam još par puta išao prstima do kraja i brzo ih izvadio. ' Šta je, što si prestao, ajde još, još malo pa da mi dođe' siknula je. Odmah sam nastavio, podignuo njenu ljevu nogu, naložio je na podlakticu, opet ugurao prste u mokru macu, prste na drugoj ruci ovlažio slinom i počeo je nadraživati oko čmara. Opet je počela jače mrdati kukovima, opet htjela, da je još dubljije jebem sa prstima, opustila se, i dobila još prst u čmar. Opet počela stenjati, uzdisati, video sam, da joj samo još malo fali do orgazma i u momentu izvadio prste iz njenih rupa .


'Svinjo jedna, šta radiš, tucaj me, jebi me odmah' pošizila je i vrištala.   Sa dva prsta sam uhvatio nadraženi klitoris, i sa osječajem za bol, koji to dnosi, stisnuo ga, da je zavrištala , stisnula noge i pokušavala izmači mom prijemu. 'Brzo zaboravljaš, doči če ti, kad se ja odlučim, ' šapnuo sam joj hladnim glasom. Polako sam otišao do stola, otvorio vino, natočio jednu čašu, malo otpio i ponudio njoj.


 'Očeš? '


 Klimnula je glavom i rekla:' Da, ali več sam ti kazala, moram na toaletu. '


' Pišanje, a? ' pitao sam.


 'Da, stvarno bi mi puno značilo' rekla je.


 ' I meni, ali na moj način' odgovorio sam.


' Šta misliš time? '


'Pa vidjet češ, uskoro, samo prepusti se. '


Odvezao sam je sa vešalice, još uvijek svezanih ruku vodio sam ju u kupatilo. Odmah sam je svezao na radiator, mogla je kleknut i uvalio joj svoj tvrdi kurac u usta. Uhvatio sam ju za glavu i duboko, dok je mogla progutat, gurnuo kitu u grlo. Tako sam je počeo jebat u usta, sisala mi snažno, slina mi se cjedila do jaja. Postala je gruba, zubima zagrizla u glavu kurca, do bola, ptegao sam ju za kosu, izvadio ga i počeo ju šamarati kurcem po obrazu. ' Grubo voliš da jebeš, kučko, voliš da stvaraš bol, a? Ali i ja to volim. Baš si mi prava da te izjebem' govorio sam joj.


'Baš si puno domišljaš, jado jadno, stavi mi ga unutra, pa da vidiš, kako brzo ti izpraznim jaja' izašlo je iz nje. 'Previše gledaš porniče, a kad ti prava žena dođe, ne možeš je izjebat'smješila me.


'Hmm , pa vidjet čemo' rekao sam, okrenuo se, otišao u sobu, uzeo pas iz pantalona, preklopio ga na pola, postavio se ispred nje i opet počeo drkati kurac ispred njenog obraza.


'Ooohhh, dobit ču batine, ja, zločesta djevojka, uhh šta sam to napravila finome gospodinu? Uvrijedila? Samo sam htjela, da me dobro izjebete, gospodine, to je sve. Jel' to previše? ' počela je zajebavat.


Nije još završila, pa sam je okrenuo na sve četiri, i več je dobila prvi udarac pasom preko guzice. ' Uuuhhh, opasno udarate, ne znam dali ču izdržati' nije prestala paliti. Nisam udarao snažno, više nježno, ali ritmom, znao sam , da če se polako otopit. Butine se več postajale nježno crvene, s vremenom je prestala davati pripomjene, prepustila se ritmo udaranja, podignila guzu i stisnula je posle svakog udarca. Rzširio sam joj noge, tako da se otvorio pogled na pičku i vlažnu brazdu, promjenio sam mjesto udaraca, sad je počela polako dobivat i preko vulve i odaziv je bio sve snažniji. 'Ohhhhh, udri  jače, ajde, baš je fino, udri, uuhh stavi ga unutra' molila je. Kleknuo sam izza nje i iz prve ga gurnuo do kraja u razpaljenu pičku. Vrisnula je, malo od bola, a više od užitka i počela se nabijat na moj kurac. Izpustio sam pas, naslonio se rukama na njeno dupe i počeo nabijat ko lud. 'Auuhhh, konačno, sad me izjebi, jebi me do kraja' vikala je i mješala guzom. Rukama sam ju počeo snažno pljeskati po dupetu, prešao do visečih sisa, grubo stisnuo bradavice i nabijao ju do bola moje sramne kosti. Čulo se pleštanje kože uz kožu, stisnuo sam svoj čmar, da zadržim izljev sjemena, izpustio sise, osjetio sam da stiže u orgazam, oslinio si prst i ugurao ga u njezin čmar. Ljepo je bio opušten i razširen, gladko je ušao u nju. 'Jebi, svinjo, tucaj me sad do kraja, ah, ah, ahh ouhhh, razturi me, pervrznjaku', vrištala je izpod mene i gurala svoju pičku snažno nazad na moju debelu kitu. Sad smo se stvarno tucali do zadnjeg centimetra nadražene pičke i kurca i još par puta se nasadila pa onda u vrištanju klecnula iz kurca i u orgazmu se savijala na tlu ispred mene. Oddahnuo sam i ja, teško bi izdržao još nekoliko poriva njene vruče mace, tako, da mi je kurac sad pulsirao, do kraja tvrd iznad nje.


'Sad bi stvarno trebala na pišanje' dahnula je, 'mogu zamoliti za malo privatnosti? '


'Ne može' ustrajao sam, postavio je na noge, okrenuo je licem prema steni, razširio noge, slinom namazao njen čmar, gurnuo prst u njega pa još jednog polako. Pričekao sam neki moment, izvadio prste, i naslonio glavič kurca na njezin anus. 'Polako, molim, polako, debela ti je kurčina' molila je. Još sam dodao malo sline, sad se več polako širio ulaz u zadnja vrata. 'Aaa, ' viknula je, kad sam pritisnuo u ulaz. 'Opusti mišiče, diši opušteno' govorio sam joj, dak sam se borio, da joj uvalim kurac u guzicu. Smirili smo se, polako sam osječao, da se opušta, još malo gurnuo i u momentu osječao, da mi je glava kurca skliznula preko čvora mišiča. Polako sam nastavio guranjem, milimetar po milimetar, bilo je stvarno tjesno i onda več počeo polako gurati napred nazad. Sad se potpuno opustila, znao sam, da sad mogu podignuti ritam i snagu ubodljaja. Još par puta i sad sam ga snažno potisnuo do kraja. 'Ouuuhhh, aaahhh, puna sam, popišat ču se, izađi, molim te iz mene' jecala je. Do toga sam želio i doči, još snažnije sam gurnuo do kraja, rukama preko stomaka pritisnuo na njezin mehur i počela se nabijati snažno na moj korijen. 'Ajj, ajjjj, ajmee, prestani, ne mogu više, jao, bogami, nemogu' uzdisala je izpod mog nabijanja. Još sam par puta nabio do kraja kroz njene krikove i molbe, čekao sam da čujem, kad če preči granicu, i kad sam bio uvjeren, da ne može više nazad, na brzo ga izvukao, vrisnula je, tresla se na koljenima, pokušala zadržati, da se ne upiša, ali sam  još uvijek rukama pritiskao  po trbuhu i ušao prstima unutar njene pičke, tako, da je odjednom kriknula, postavila se na noge i snažnim prvim mlazom pišanja obllila moje ruke, a kad sam prešao pred nju, da je vidim u lice, sledećim mlazovima toplog zlatog pišanja zalila mene po trbuhu, kurcu i jajima. 'Ohhhh, ahhhhh držala se dlanom preko pičke, dok je odvajala poslednje kapi, koje su se joj slivale po stegnima.   I ja sam se dobro napalio na to, ljepo je bilo, dok me je oblivala, pa sam i ja osetio potrebu po pišanju. Mehur mi bio pun, kurac tvrd ko rijetko, a u tom stanju teško se upišati. Zato sam ju dignuo, naložio njene noge na moje ruke i opet počeo ubadati kurac u sad potpuno pripremljenu pičku za jebanje. 'Jebi me sada, ajde razbij mi macu, jebi, tucaj, ' vikala je kad sam je punio kurcem. Nije prošlo ni dvije minute, kad je opet potonula u orgazmu, do kraja se spuštala na otečenu kuronju , znao sam da joj dolazi, opet je počela prljavim rječima:' Razbij me, jebi, gurni do kraja, svinjo, jebi me da mi opet poteče iz pičke, uuhh, uuhhh, aaahhhhhhh' vrištala je i skliznula sa kurca. Tresučim nogama je kleknula ispred mene, da mi ga popuši, pa nisam pustio. Nisam mogao više da zadržavam pišanje, uhvatio sam se za kurčinu, koja je malo upala, pa usmjerio prvi mlaz pišanja na njezin vrat i sise, pa opet stisnuo čmar, da je pritisak narastao, pa opet je zalio po sisama, pa opet zadržao i konačno spustio sve što je ostalo po trbuhu, da se joj razljevalo kroz gustu šumu dlaka. 'Stvarno si jedno veliko pokvareno, prljavo prase, ali sviđaš mi se' je opet počela, pa sam je brzo učutjeo. Odvezao sam je od radiatora, oslobodio ruke i još mekani kurac odmah uvalio u usta. ' Sisaj mi ga, droljo prljava, isprazni mi jaja, gutaj do zadnje kapi' govorio sam joj, dok sam sada več napetu kurčinu gurao do grla. Sa oslobođenim rukama uhvatile me za dupe, brzo potražila ulaz u moj čmar i prstom me ritmički počela jebati. Još me to napalilo, još jače,  dublje i duže sam ostajao kurcem u ustima, obuhvatio sam rukama nenju glavu, još jače i grubo je potisnuo prema do kraja tvrdom kurcu, sperma u jajima je več zavrijela, prvi snažan grč je došao i počeo se prazniti u njezina usta. Nisam mogao više zadržavati glas; UUhhh, ahhhhh, aaaahhhh, ohhh, ' i još par puta ovako, napunio sam joj usta sa velikom količinom sperme, koju je večinu progutala, a manji dio klizio je preko njenih usana  na sise i trbuh. Gurao sam ga u usta, dok nije potpuno omekšao, onda se odmakao, još zadnji put je stegao za kosu, dao rahlu pljusku preko lica i otišao pod tuš.


 Kad sam završio, pokupio sam svoje stvari, obukao se i otišao prema izlazu iz sobe. 'Šta je, zar nečeš ostati? ' iznenađeno je pitala.


'Ne' rekao sam i zatvorio vrata za sobom. Ujutro sam rano krenuo kuči. Kroz nekoliko dana, zazvoni telefon, video sam, da me zove.


'Da' javio sam se.


'Ula tu, samo toliko te zovem, da ti kažem, da koliko čudno zvuči, sad kad sam malo promislila događaj, da mi je bilo stvarno…'


'Znam, znam, ajde, ' odgovorio sam i prekinuo vezu.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija