Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Totalna uživancija

Godišnji odmor se bližio I jedva je čekala da se odmori od stresa I haosa oko sebe koji joj je nenormalno dosadio. Dugi niz godina su ona I muž išli na isto mjesto, a ove godine su se odlučili za promjenu destinacije, a po preporuci jednih poznanika.
Dođe vrijeme I oni krenuše put plavog mora na dugo čekani odmor. I sam put im je bio zanimljiv, jer ovuda idu prvi put pa im je sve novo. Ne putu do mora, zaustaviše se nakratko u jednom restorano da odmore I popiju piće. Prijatno su ćaskali I trebalo je da krenu. Muž je trebao u WC I ona ga je čekala. Utom iza sebe začu dječiji smijeh I odjednom osjeti nešto hladno na sebi. Djeca su se zaigrala I jedno je palo I isprljalo je sladoledom. Okrenula se iznenada I ugledala preplašeno lice dječaka, kome se osmjehnula I rekla mu da je sve u redu I da se ne boji.

Dječak je odma zatreptao okicama I nasmješio se. Uputio joj jeizvinjenje, a potom otišao. Ubrzo stiže I njegov otac čiji izgled ju je odma zainteresovao. Muškara njenih godina, baš kakvoga je I zamišljala, obraćao joj se I molio da oprosti te nudio da plati nekakvu odštetu ukoliko treba. “Ne, ne. Ne treba ništa. Prihvatam izvinjenje rekla je gledajući ga ravno u oči I blago se smijući. Primjetila je I da je on pogled nakratko uputio u njene oble kukove I kruškoliko tijelo na koje niko nije mogao ostati ravnodušan. I ona je njega kratko odmjerila pogledom I osjetila nekakav čudan osjećaju cijelom tijelu. Rekla mu je da bi voljela da su bar popili zajedno piće ona, njen muž I on sa njegovom suprugom. Tad je saznala da je on sam sa djecom I de na odmor u isto mjesto kao I oni, jer tu stan ima njegova rođaka kod koje odsjedaju I koja je tu sada..

To ju je jako obradovalo I reče mu da se može odužiti pićem ukoliko se sretnu, što je on rado I prihvatio. “Ako se ne sretnemo, pozovi me. Biće mi zadovoljstvo”, reče on I dade joj ceduljicu sa brojem telefona. Taman kad se on odmakao, naišao je muž I oni krenuše. Primjetio je mrlju na njenoj majici I pitao je o čemu se radi, a ona mu je samo odmahnula rukom. “Ništa, dječija posla. Sve je u redu. Idemo”.

Cijelim putem je bila raspoložena I mislila na ceduljicu koju joj je dao onaj lik. Nije mogla biti da ne razmišlja o nekim njoj finim situacijama u kojima bi voljela da se nađe. Već dugo vremena ima želju da je neko jebe, ali se nikako nije mogla odlučiti na to. Najviše iz razloga jer je znala da su mnigi muškarci brbljivci I ne mogu držati jezik za zubima, a nikako nije imala neki susret kao ovaj, gdje se radi o nekom iz daljine I potpuno nepoznatom.

Sada joj se ukazala povoljna prilika jer je po njegovom pogledu osjetila da tu ima hemije.
Udobno su se smjestili I poslije toga otišli malo prošetati, pronaći adekvatnu plažu I kupati se. Plaže su bile prelijepe. Bistro more se u manjim talasima obijalo o obalu I o stijene koje su se tu nalazile Plaža se prostirala daleko, a cesta je vodila jednim dijelom pred plaže, a drugim dijelom je plaza odmicala prema planini koja se nadvijala nad gradom. Danju su šetali I plivali niz plažu, kako bi je upoznali I možda pronašli mjesto koje im odgovara. Ona je primjetila jedno mjesto iza jedne velike stijene pred sam kraj plaže. Noću tu nije bilo svjetla I razne misli su joj se počele vrzmati po glavi. Poslije nekoliko dana, odlučila je da pošalje poruku. “Jesi li još za to da se odužiš pićem? ”.

Ubrzo je uslijedio I pozitivan odgovor. Rekla mu je gdje obično šetaju I da se “slučajno” susretnu, a ona će ga predstaviti po onome što se zaista I dogodilo. Tako je I bilo. “Slučajni” susret se dogodio, ona ga je predstavila, a on se ponudio da časti pićem. Na njeno insistiranje su pristali. Uslijedio je razgovor uglavnom o sportu, jer je njen muž sport redovno pratio I ništa nije propuštao. Tako su saznali da sutra naveče ima snimak utakmice koju on neće ni slučajno propustiti. Njih dvoje su se samo pogledali. Znali su da je to velika šansa. Tokom dana I sutra su dogovorili da izađu tu noć kad je utakmica. Ni slutila nije koliko će joj prijati chat s njim I koliko je to uzbuđuje. Nije do sada imala takva iskustva I jedva je to uspjela da prikrije. Možda nije uspjevala toliko, kolika je hladovina bio njen muž koji je nebi ni jebo nikako da ona nije bila za to.

Od toga momenta je bila nenormalno usplajena I gorilo je u njoj. Tu noć je, naravno, ona bila za izlazak, dok je muž morao gledati sport. Rekao joj je da ide sama ako joj se dadne, što je ona jedva I dočekala. Spremila se I uputila na ugovoreno mjesto. Našli su se I pozdravili, ali ništa vise za prvi susret. Šetali su ulicom I došli do mjesta gdje se ulica odvaja od plaže. On je krenuo dalje niz ulicu, dok je ona stala I rekla mu da bi rado prošetala plažom jer voli more noću. Tako su I napravili. Šetali su, pričali, smijali se. On joj se u jednom momentu približi, zagrli je oko struka I stavi joj ruku na kuk. Ona se nakratko zaustavi, pogleda ga I odgovori mu istom mjerom. Zagrli I ona njega te tako nastaviše ćutke niz plažu. Taj trenutak kao da im je zavezao usta I samo su povremeno pokoju riječ progovarali.

Stigoše tako I do njoj veoma lijepog mjesta gdje su se morski talasi obijali o stijenu. Stali su pored nje I nijemo posmatrali more, o koje je sjajni mjesec odbijao svoje zrake I oslikavao se kao na slici nekog velikog slikara, dajući svemu dodatnu ljepotu I draž. Ćutke se okrenula prema njemu I podigla pogled. Gledali su se ravno u oči bez I jedne riječi.
Obgrlio ju je rukama I osjetio kako drhti od strasti. Ni on nije bio ništa bolji. Iako je bilo jako toplo, nekakva jeza je prolazila njegovim tijelom da se sav naježio. Zgrabio ju je I pritisnuo u strastan zagrljaj I poljubac. Ljubili su se u žaru I stiskali jednu drugo sve čvršće, da bi se počeli skidati u velikoj brzini. Za tren oka, bili su potpuno goli, a on pritusnut uz stijenu. Drhtao je I dahtao dok ju je ljubio I milovao svuda.

Stavila mu je ruke među noge I počela drkati nabreklu kurčinu, koji je strašno pulasirao. Nije dugo izdržala pritisak I kleknula je. Prvo ga je gledala I drkala, milovala po jajima, a onda počela trpati u grlo. Oblizivala ga je skroz okolo. Prvo po glaviću, sa strane, pa jaja I na gore, da I ga zatim trpala malo I brzo, a potom sporije I sve dublje dok joj ne uđe skroz u grlo. Trudila se maksimalno da ga strap što je moguće vise. Dala je sve od sebe da bude kao one profesionalne sa porno snimaka koje je povremeno gledala I čudila se koliko one strpaju kurac. Shvatila je da je I ona postala veoma uspješna I to joj je dalo volju da ga sve jače I bolje trpa. S druge strane, on je uživao kao nikad do tada. Mrsio joj je kosu I pomagao joj da ga što vise strpa tako što joj ga je nabijao u grlo kad se ona umiri I kad joj je duboko u grlu.

Osjetio je da voli kad joj se kurac nabije u grlo I to je I radio sa veeelikim užitkom. Kad se ona zadovoljila kurcom, on je nju prislonio na stijenu I počeo da joj liže pičku tako strasno da je malo nedostajalo da počne da vrišti. Lizao ju je svuda kao da se sljubi sa njom I jednom rukom joj milovao bradavice, koje su štrčale kao rakete. Raširila je noge maksimalno I pomagala mu tako što je jednu stavila na manju stijenu, da mu pička bude na “Izvolite”. Mrdala je guzom , tako da joj je mogao jezik duboko staviti I oblizati je svuda. Kad je strast dostigla vrhuna, uzela ga je za ruku I odvela u more. Namjestila se tako da joj je pička u void. I on je znao koliko je lijepo jebati u void I prinuo je odma na posao. Okrenuo ju je od sebe I ona sejednom rukom naslonila na stijenu, a drugom ga milovala po kuku.

On je zadovoljno pogledao slatku guzu I uvalio joj kurac do jaja ne čekajući ništa. Ostavio ga je da malo miluje pičku iznutra I da je kucanje glavića duboko u pički još uspali, a potom počeu u ujednačenom ritmu da ga vadi skroz istavlja do jaja. Lagani talasi su joj milovali guzu, što joj je davalo dodatnu dozu uzbuđenja. Ubrzo je počela miješati guzom, tako tražeći od njega da je jače jebe. On joj je na to odgovorio tako što joj je jače stisnuo kukove I počeo sve jače I jače ugoniti kurac. Talasi na guzi su postajali sve veći I ta voda joj je prijala. “Nemoj prestajati. Jebi žestoko. Strašno mi prija”. Molila ga je. Samo je stisnuo zube I nastavio žestoko. Toliko žestoko kao da udara kad se nekom sveti. Režao je I nabijao ju je da su joj talasi kvasili kosu dok se zabacivala nazad od užitka.

Pluštala je voda I plještilo na sve strane dok je ona ječala sve jače I on udarao sve silovitije. Oboje su bili pri kraju kad joj je rekao da mora da svrši. Rekla je da ga ne vadi ni slučajno I da je slobodno napuni jer nije problem. Sav sretan je nastavio I ubrzo je iz njegovog kurca proradio vulkan koji joj je ubrizgavao spermu duboko u pičku. Obožavala je taj osjećaj I nabijala se žestoko jer je ion a svršavala. Drhtali su oboje, a on je svršavao dugo. Trzao se I nabijao ga žestoko I ostavio da se sperma iscijedi što vise I dublje u nju, dok ga je ona guzom navlačila da što dublje uđe. Ostali su tako neko vrijeme I onda se okrenuli zadovoljni jedno drugom I pali u zagrljaj. Poljubili su se I ostali neko vrijeme u zagrljaju, dok mu je ona drkala kurac I milovala jaja.

Pogledala ga je I rekla:”Nadam se da će biti još nešto sportsko na TV dok smo na odmoru”. Nasmijaše se I pođoše se spremati za povratak u stan.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija