Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Trener fitnesa

Zovem se Maja imam 26 godina i živim u izvan bračnoj zajednici sa svojim partnerom već 4 godine. Dobro se slažemo i pašemo jedno drugom sve dok nisam upoznala Zorana moga fitnes trenera. Kao i većina ludi tako smo se i nas dvoje spremali za nadolazeće ljeto i odlazak na more. Kako smo se preko zime malo uljenili i zapustili tako da smo navukli i koju kilu odlučili smo da posjetimo teretanu i malo se dovedemo u formu. Krenuli smo u teretanu međutim kako je program treninga bio malo težak za mene pa mi je trener ujedno i vlasnik preporučio fitnes program napomenuvši mi kako njegov kolega, inače fitnes trener termine održava dva put tjedno u večernjim satima. Kakao su mi se termin poklapao sa danima koje radim prijepodne tako da sam mogla otići u večernjim satima kada je bio fitnes program. Došavši na prvi trening u prostoriji je bilo nekoliko cura i mladi trener. Ime mu je Zoran, mlađi je tri godine od mene, predivan, visok, jak, stasit sa prekrasnim isklesanim tijelom punih mišića jednom riječju izgledao je kao Apolon.

Zoran nas nije štedio, treninzi su bili jako intenzivni i naporni te nas je tjerao do granica izdržljivosti. nakon skoro mjesec dana takav način treniranja pod njegovim vodstvom dao je rezultata i jako sam puno napredovala. Struk i trbuh dobili su na čvrstoći, guza mi je bila napeta i čvrsta kao i moje sise što je najviše obradovalo moga partnera. Jedne večeri došla sam na trening međutim bila sam sama i naravno Zoki kako smo ga mi cure zvale. Kako smo bili sami Zoki je počeo vježbati samo sa mnom pokazujući mi neke nove vježbe za još bolje učvršćivanje trbuha, guze i nogu. u jednom trenu uhvatio me grč u predjelu zadnje lože tako jako da sam kriknula od boli. Zoki je brzo priskočio i počeo sa istezanjem grča. Podigao mi je nogu na svoje rame istezujući mi nogu do granice boli i vraćao nazad ponavljajući to nekoliko puta. Kako je bio u položaju između mojih nogu tako je pomičući se skupa sa mojom nogom svojim kurcem trljao po mojoj pički. Osjetila sam kako mi se pička vlaži i to njegovo trljanje lagano napaljuje, pogledi su nam se sreli, a ja sam počela osjećati svu raskoš njegovog napetog kurca. Rekla sam mu da nastavi, a on je nastavio sa trljanjem po mojoj pički koja je počela sve više da se vlaži te sam počela da stenjem i uzdišem. Spustio mi je nogu i legao preko mene i počeo da me ljubi po vratu, kada su nam se usne spojile počeli smo da se igramo jezicima, on je počeo da mi skida sportski top oslobađajući moje sise, ruke je spustio na njih i počeo da ih mijesi usput mi štipajući bradavice koje su se sve više ukrućivale pod njegovim dodirima.

Jezikom se spustio do mojih sisa i počeo da liže i sisa moje bradavice, dok ih je jednom rukom gnječio drugu je zavukao u moje gaćice počevši me dražiti po klitorisu i pički koja je nemilo cjedila svoje sokove. Zavukao je jedan, a zatim i drugi prst te počeo da me jebe prstima dok mi je palcem trljao i pritiskao klitoris. Počela sam da se tresem i sve više vrtim guzom jer sam osjetila da ću brzo svršiti, počela sam sve jače mrdati guzicom nabijajući se na njegove prste i minut poslije počinjem svršavati. Zoki je izvadio prste iz moje pičke i približio mojim ustima te približio svoja da bi zajedno sa njegovih prstiju polizali i okusili moju tečnost. Podigao me je na klupicu, skinuo moje tajice zajedno sa mojim tangicama i uronio svoj jezik u moju pičku počevši da ju liže kao lud. Lizao je tako dobro da sam ponovno osjetila trnce u svome tijelu i bila sigurna da ću opet svršiti. Zoki kao da je to osjetio te se naglo zaustavio skidajući svoje sportske hlače. Kad se skinuo ostala sam zaprepaštrna koliki mu je bio kurac to nije bio kurac već kurčina kao u konja kako bi se reklo.
Kurac mu je bio ogroman najveći primjerak koji sam ikada vidjela u svome životu. Što da radim sa ovime postavila sam mu pitanje, a on se samo nasmiješio. Počinjem da ga stavljam u usta, ali kako mu je bio debeo, a moja usta premalena za primiti takvog kapitalca, jezikom sam počela da ližem glavić i cjeli njegov kurac zajedno sa njegovim jajima i igrajući se jezikom po njegovoj rupici na vrhu glavića šireći ju dok su moje ruke bile opasane oko njegovog kurca kojeg sam drkala.

Sad ću da te jebem rekao je Zoki. Plegao me je na klupicu i raširio noge, glavić je prislonio na moju pičku i lagano njime širio moju pičku, kada mu je ušao glavić imala sam osjećaj da će mi se pička rascijepiti ušao je u mene do pola počevši lagano da me jebe, pri svakom njegovom ubodu moja pička počela je da se sve više opušta i širi primajući njegovu kurčinu centimetar po centimetar sve dok nije ušao do kraja i tek tada kada je bio cijeli u meni imala sam osjećaj te sam pomislila kako će da mu izađe na moja usta, postepeno je ubrzavao jer se moja pička sada skroz opustila primajući cijelu njegovu dužinu i debljinu ispunjavajući me cijelu nisam prestajala svršavati. Htjela sam da jašem tu kurčinu, legao je na klupicu koju sam prekoračila hvatajući se za šipku od utega i počela lagano i postepeno da se spuštam po njegovoj spravi koja je bila tolika da sam usput izvodila čučnjeve koji su postajali sve intezivniji kako sam se sve više i brže spuštala po njegovoj spravi. Moja pička sada već skroz naviknuta na njegov kurac tako da sam se sve brže nabijala na njegovu kurčinu počevši da se derem od užitka dok sam svršavala i svršavala. Kada sam se nauživala jahanja na njegovoj kurčini htjela sam da me jebe s guza jer sam to najviše voljela, sišla sam sa njega i naguzila se na strunjači šireći prstima svoju pičku čekajući da mi ga ponovno zabije. Stao je iza mene, ali umjesto u pičku počeo je da ga gura u šupak, aaaaaa hhhh neee bolii vrištala sam od bolova dok je on prodirao u moj šupak, jer do tada se nikada nisam jebala u šupak, a kamoli da sam primala nešto tako ogromno. Počela sam da se derem i da mi suze dolaze na oči od bolova, govorila sam mu da prestane ali što sam se više opirala to me je Zoki čvršće uhvatio i još jače razvaljivao moj šupak. ja sam i dalje vrištala samo sada od ugode i moram priznati da sam počela sve više uživati dok me Zoki razvaljivao svojim kurcem.

Ubrzo su obje moje rupe bile tako razrađene i priviknute na njegov buzdovan kojeg je gurao naizmjence jebajući me u pičku i šupak tako da sam se sada i sama počela nabijati na njegov kurac. Tražila sam da me jebe sve jače i da me dobro izjebe tom kurčinom te da ću od sada biti samo njegova drolja koju će stalno da jebe tim prekrasnim kurcem. Uslišio je moje želje i počeo žestoko da razvaljuje obje moje rupe koje su sada izgledale kao tunel kroz koji prolaze vozila, a ja sam i dalje svršavala po ne znam koji put. Nakon još nekoliko uboda u mojoj guzi Zoki je kriknuo i počeo svršavati u moje debelo crijevo. Kada je ispucao i zadnju salvu svoje sperme sampo sam se srušila na strunjaču iscrpljena i sva u bolovima, ali sretna i izjebana kao nikad u životu. Znala sam da poslije Zokijeve kurčine niti jedan mi više neće biti dovoljan za mene, tako da sam nakon par dana prekinula sa svojim partnerom i postala Zokijeva drolja kako sam mu i obećala.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija