Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Tri kruta i jedna koja guta

Ocjena: 2.3

Tog jutra Žana se probudila sva napaljena, očajnički je željela osjetiti kurac ili više njih u svojoj uzavreloj pičkici. Zavukla je ruku ispod svoje spavaćice drugom razmaknula svoje gaćice i počela lagano da si draži svoj vec nabreknuti klitoris. Gurnula je jedan, a zatim drugi prst u svoju pičkicu i počela da ih gura što je dublje mogla. Njena pičkica počela je da vlaži i natapa plahtu njenog kreveta.

Bila je toliko napaljena da joj njeni prsti nisu bili dovoljni, htjela je nešto veće i deblje, pružila je ruku do noćnog ormarića i izvadila poveći vibrator i prinjela ga svojim ustima i počela svojim jezikom da ga cjelog oblizuje. Kada ga je dobro natopila svojom slinom lagano je počela vibratorom da si draži svoj klitoris, gurnula ga je u svoju vlažnu pičkicu zamišljajući bilo kakav pravi kurac. Počela je ubrzanim pokretima gurati vibrator, tiho je stenjala i dahtala. Bila je nadomak svršavanja i ritmičkim ubadanjem vibratora prstima je trljala klitoris, te je ubrzo svršila grčeći svoje tjelo. Iako je ljepo svršila u sebi je ipak osjećala da nije sasvim zadovoljena i da joj trba nešto jače i žešće. Ustala se iz kreveta i krenula u kupatilo, ušla je pod tuš. Kada je završila i ljepo se dotjerala obukavši ljepi crni kompletić doljnjeg veša vratila se do svoje sobe i iz ormara počela vaditi ono što će obući. Na sebe je obukla krtku ljubičastu majicu koja je dosezala do njenog pupka i pokazujući njene oble sise i njen ravni čvrsti trbuh sa malim pirsom na njenom pupku, dole je obukla kratke crne tajice koje su ljepo otkrivale njene vitke noge i ljepa utegnuta bedra, a tanka špagica njenih tangica ljepo je odvajala njene polutke savršene guze, obula je niske tenisice, a kosu vezala u rep još se jednom pogledala i izašla iz stana. Krenula je u svoj omiljeni kafić da popije svoju jutarnju kavicu i ušavši u kafić naišla je na trojicu tipova koji su sjedili u separeu kraj vratiju koji su razgovarali o nogometu. Kada je Žana ušla u kafić sva trojica su zanjemila, znala je da je svojim izgledom privulkla njihovu pažnju. Na sebi je osjećala njihove pohotne poglede. Više ih nije zanimao nogomet, već su počeli da komentiraju njene sise, čvrstu guzu, noge, a u svom tom razgovoru nisu primijetili da ih Žana čuje. Žana je tada pomislila kako je to ono što će ju u potpunosti zadovoliti i rješiti njenu pohotu.

Kada su završili sa komentiranjem nje prišla im je i pitala ih da li joj mogu pomoći. "Naravno, reci kako ti možemo pomoći"pito ju je naj stariji od njih, Žana se rukama naslonila na stol i nagnula se prema svoj trojici govoreći:"željela bi da me dobro izjebete". Sva trojica su se pogledala nevjerujući šta su upravo čuli i skoro popadali sa svojih stolica. Žana im je tvoreno rekla da su je njhovi kometari skroz popalili i da se želi s njima pojebati i pozvala ih je u svoj stan. Objeručke su prihvatili njen prijedlog i sva trojica krenula za njom.

Ušli su u stan, a žana im je rekla da sjednu nasuprot TV-a, na veliki trosjed. Sva trojica izgledala su zbunjeno, ne vjerujući da im se to događa, ali kada se Žana vratila samo u kućnoj haljini raspoložili su se i vratili u stvarnost. Žana je uživala i naslađivala se u njihovim pohlepnim pogledima, koji su je jako palili. Gutali su pogledima njene sise koje su bile oslobođene grudnjaka i pratili njihovo gibanje pri svakom Žaninom pokretu.

Žana im je rekla da se skinu sve sa sebe i zatražila da se poredaju ispred nje i počnu drkati kako bi vidjela čime raspolažu. Dopao njoj se prizor jer su sva trojica imala povelike kurčeve. Žana je krenula u akciju i tipu koji je bio u sredini strpala je njegov kurac u svoja usta i počela ga duboko usisavati u svoje grlo, a ostaloj dvojici je počela drkati. Sva trojica počela su uzdisati i svojim su rukama počeli da miluju njene sise i štipaju joj bradavice, Žana je počela da mumlja i počela pušiti naizmjence njihove kurčine drkajući one koje nije koje nije imala u svojim pohotnim ustima. Žana je ustala i povela svu trojicu u svoju sobu, legla je na krevet raširila svoje noge i pozvala najstarijeg među njima da joj liže pičkicu koja je već uvelike bila vlažna i željna dobrog lizanja.
Kleknuo je na pod i privukao je do ruba kreveta i počeo jezikom da obrađuje njenu vlažnu pičkicu. Uhvatila ga je za kosu i stisnula mu glavu jače kako bi ga bolje osjetila na svojoj pičkici. Širila je noge sve jače, kako bi imao bolji pristup njenoj uspaljenici. Osjetila je kako se probija jezikom između njenih usmina i vlaži joj pičkicu. Druga dvojica su se uspela na krvet i kleknuli pored njene glave i počeli su da joj naizmjence guraju kurac i jebu je u usta. Žana je sva drhtala od uzbuđenja, tip koji joj je obrađivao pičkicu radio je to vrlo stručno i Žanu je počeo da trese jaki orgazam.
Jedan od njih spustio se prema Žaninim sisama i počeo jezikom da joj liže bradavice, širio je usta kako bi što više gutao njene sise.
Lik koji ju je i dalje jebao u usta počeo teško uzdisati i pomalo stenjati. Počeo se trzati Žana ga je uhvatila za kurac i pojačala drkanje i očekivajući njegovu sperme. Konačno je počeo svršavati i glasno vikati. Napunio joj je usta i grlo Žana je gutala brzo njegovu spermu ne dopuštajući da iscuri niti jedna kap. Bila je jako zadovoljna jer je voljela da guta spermu svih svojih jebača. Ostala su dvojica prekinula svoje aktivnosti i gledali svoga kolegu kako nabija svoj kurac u Žanina usta svršavajući. Kada je završio sa svojim svršavanjem sišao s kreveta i sjeo na stolicu kraj ormara i nastavio gledati ostalu dvojicu kako obrađuju Žanu i lagano si nastavio drkati svoj kurac.

Žana se obratila drugoj dvojici i tipu koji ju je lizao naredila mu da joj stavi svoj kurac u pičku, a drugome je nastavila da puši i drka.

Žana mu ga je lagano drkala i pomalo lickala glavić kako bi bio spreman da njoj ga stavi kada svrši njegov kolega. A Kolega ju je jebao i to znalačkim pokretim iskusnog jebača. Pasala joj je ta poza, pa je noge držala visoko i široko razmaknute. Žana je sve više i glasnije vikala da ju jače jebe, a on ju je počeo sve jače navlačiti na svoj kurac dolazio je do vrhunca i bio je pred svršavanjem. Upitao ju je kamo će svršiti, a Žana se stavila na sve četiri i primila njegov kurac i stavila ga u svoja usta i trenutak zatim počeo je i on da joj puni usta kao i njegov kolega prije.

Okrenula trećem i naprčila svoju slatku guzu i rekla mu da ju jebe odostraga. Uvalio je svoj kurac u njen čmar i počeo žestoko ubadati. Kako je Žanin čmar bio uzak i njemu nije trebalo dugo da dolazi do vrhunca i pitao Žanu dali i on može da joj svrši u usta, okrenula se prema njemu i strpala njegov kurac u svoja usta i kao i ostala dvojica počeo je da se prazni u njena usta. Naravno Žana je sve to ljepo progutala ne ispustivši ni jednu kap njegove sperme. Žana je pozvala onog prvog koji je svršio da ju isto izjebe, jer je njegov kurac ipak bio najveći i silno ga je željela u svojim rupicama. Naložila mu je da legne na pod, i Žana ga je opkoračila namijestila njegov kurac na svoj čmar i lagano se počela spuštati po njegovom kurcu, kada joj je ušao do kraja počela je da se nabija kao luda pozvala je i ostalu dvojicu, te im je naizmjence počela pušiti i drkati. Dečki nisu mogli da vjeruju kakva je Žana pohotnica.
Kada im je ponovo ukrutila kurčeve jedan od njih namjestio je svoj kurac i naglo joj ga je zabio u njenu pičku, a drugi joj ga je nastavio da joj ga nabija u usta. Žana je konačno bila zadovoljna jer su sve njene rupice bile ispunjene.

Sva trojica su žestoko razvaljiva Žanu izmjenjujući se na njezinim rupicama.
Kada su sva trojica osjetila da su blizu svojih vrhunaca, izvukli su svoje kurčine iz Žaninih rupica, osovili je na koljena i naizmjence su je počeli jebati u usta držeći rukama njenu glavu i navlačili ju na svoje kurčine. Najprije je svršio najstariji, a za njime i ostala dvojica Žana je uživala u njihovoj spermi i progutala im svaku kap koju su sva trojica istrsali u njena usta.

Žana je konačno bila zadovoljna, jer je dobila ono što si je poželjela tog jutra. Ni sama nije znala koliko je tog jutra puta svršila, dobro izjebana Žana je legla na krevet i pokrila se laganom dekicom i rekla momci hvala vam na vašoj pomoći, iako neznajući njihova imena, ali nije ju bilo briga , jer je dobila ono što je htjela. Snenim glasom rekla im je da samo za sobom zatvore vrata, dečki su tiho izašli iz sobe pokupili svoju odjeću i za sobom zatvorili ulazna vrata kako im je rekla. A Žana je sa smješkom na usnama utonula u san.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija