Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Trojka

U braku smo 30 godina, prije tri godine smo se odlučili na neke novine u sexu, tj da začinimo učmalost u našem odnosu. Situirani smo i obrazovani i držimo do izgleda, ali nismo snobovi i ne robujemo navikama. Supruga je brineta, 170 cm visoka, 67 kg teška kilu više ili manje, obla guza ponalo opuštrna, sise petica opuštene, picka ovisno o godišnjem dobu depilirana ili ne, malo uža ali kad se navlaži širi se jako. Naravno da nam je sex ispočetka bio pun kvnatitete i kvalitete više prvoga, a vremenom više kvalitet i zbog obaveza prema poslu, djeci, obitelji postao je rjeđi i monotoniji.

Prije tri godine smo se odlučili za trojku u sexu mžm, što mi je jako odgovaralo. Nakon što smo na nekim portalima našli potencojalnog jebača, stupila je supruga s njim u kontakt. Našla je jednog studenta 20 godina cca185 cm i 80 kg, ja sam nesto niži za 5 cm ali i puno teži. Nakon tipkanja dogovorili smo se za susret u našem gradu. Našli smo se u jednom restoranu, razgovor je tekao uobičajno uz koju sexualnu upadicu prema mojoj supruzi. Dogovorili smo se za jos jedan susret prije odluke, u međuvremenu njih dvoje su se nastavili dopisivati , ali ovak put puno otvorenije i provokativnije , od drkanja kurca na kameri do njenog masiranja sisa i maženja pičke. Nakon desetak dana ponovno smo se našli ali ovaj put kod nas doma. Kako je bilo kasno ljeto dosta toplo ugodno tako smo i bili obučeni. Supruga u haljini sa večim dekolteom, tange i grudnjak.
Poslije objeda otišli smo u dnevni boravak na osvježenje uz vino. Supruga ga je pozvala u kuhinju da joj pomogne oko sudja. Vidio sam ali više slušao kako se maze i diraju. Nakon nekog vremena došli su u dnevni boravak, haljina dignuta skroz, sise vani, sjela je pored mene i naslonila se na mene, on je sjeo do njene guze koja je bila slobodna za diranje, uzela je moj kurac iz bermuda i počela ga drkati i pušiti, on ju je za to vrijeme mazio po rascjepu guze i zavlačio prst u šupak i pičku. Po pušenju moga kurca osjetio sam da uživa kako ju dira. Okrenula se prema njemu, meni okrenula guzu i raširio sam joj guzove i ugurao kurac u pičku. Njemu je izvadila kurac iz hlaca i lagano ga mazila i usnama ispitivala glavić, a rukon mu je masirala jaja, ja sam ju počeo malo žustrije jebati.

On ju je uhvatio za glavu i počeo nabijati na već sada čvrst i uzdignut kurac cca 18 cm, moj je 16 sa nešto debljim glavićem. Ubrzavo sam ritam jer sam uzivao u njenoj mokroj pički i njegovoj jebanju nje u usta. Ubrzo dam svršio prazneći jaja u nju. Ona se dignula zakoračila ga je leđima okrenuta i sjela mu po cijeloj dužini na kurac do jaja. Gnijezdila se na kurcu kao kvočka na jajima. Držao ju je za sisurine i nabijao na kurac. Ubrzavala je ritam i ubrzo svršila uz dosta glasno stenjanje. Postavila se na sve četiri na podu, isprčila guzu i spustila se na laktove, on je bukvalno sjeo na njenu guzu i uvalio joj kurac u vec jako mokru i razvaljenu pičku. Nabijao joj ga je do jaja i vukao ju za kosu, uz izljeve strasti “ matora kujo poderat ći ti pizdu“ “ uživašli u mladom kurcu“ “ oplodit cu te kujo matora “ i slično. Ubrzavao je više i uskoro ju je punio spermom nastavio ju je jako guziti dok nije stao i izvadio kurac iz pičke i stavio joj ga u usta da mu ga poliže.
Ubrzo smo se opustili na trosjedu goli i zadovoljni. Ona se digla sa poda i momka poljubila u usta , rekavši mu “ ovo bi mogao bito divan počezak jedne duge i lijepe jebačine“. Naravno da smo to ponovili i preko noći. Uživamo u tome još
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija