Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Trojka

Ocjena: 3

U braku smo 30 godina, prije tri godine smo se odlučili na neke novine u sexu, tj da začinimo učmalost u našem odnosu. Situirani smo i obrazovani i držimo do izgleda, ali nismo snobovi i ne robujemo navikama. Supruga je brineta, 170 cm visoka, 67 kg teška kilu više ili manje, obla guza ponalo opuštrna, sise petica opuštene, picka ovisno o godišnjem dobu depilirana ili ne, malo uža ali kad se navlaži širi se jako. Naravno da nam je sex ispočetka bio pun kvnatitete i kvalitete više prvoga, a vremenom više kvalitet i zbog obaveza prema poslu, djeci, obitelji postao je rjeđi i monotoniji.

Prije tri godine smo se odlučili za trojku u sexu mžm, što mi je jako odgovaralo. Nakon što smo na nekim portalima našli potencojalnog jebača, stupila je supruga s njim u kontakt. Našla je jednog studenta 20 godina cca185 cm i 80 kg, ja sam nesto niži za 5 cm ali i puno teži. Nakon tipkanja dogovorili smo se za susret u našem gradu. Našli smo se u jednom restoranu, razgovor je tekao uobičajno uz koju sexualnu upadicu prema mojoj supruzi. Dogovorili smo se za jos jedan susret prije odluke, u međuvremenu njih dvoje su se nastavili dopisivati , ali ovak put puno otvorenije i provokativnije , od drkanja kurca na kameri do njenog masiranja sisa i maženja pičke. Nakon desetak dana ponovno smo se našli ali ovaj put kod nas doma. Kako je bilo kasno ljeto dosta toplo ugodno tako smo i bili obučeni. Supruga u haljini sa večim dekolteom, tange i grudnjak.
Poslije objeda otišli smo u dnevni boravak na osvježenje uz vino. Supruga ga je pozvala u kuhinju da joj pomogne oko sudja. Vidio sam ali više slušao kako se maze i diraju. Nakon nekog vremena došli su u dnevni boravak, haljina dignuta skroz, sise vani, sjela je pored mene i naslonila se na mene, on je sjeo do njene guze koja je bila slobodna za diranje, uzela je moj kurac iz bermuda i počela ga drkati i pušiti, on ju je za to vrijeme mazio po rascjepu guze i zavlačio prst u šupak i pičku. Po pušenju moga kurca osjetio sam da uživa kako ju dira. Okrenula se prema njemu, meni okrenula guzu i raširio sam joj guzove i ugurao kurac u pičku. Njemu je izvadila kurac iz hlaca i lagano ga mazila i usnama ispitivala glavić, a rukon mu je masirala jaja, ja sam ju počeo malo žustrije jebati.

On ju je uhvatio za glavu i počeo nabijati na već sada čvrst i uzdignut kurac cca 18 cm, moj je 16 sa nešto debljim glavićem. Ubrzavo sam ritam jer sam uzivao u njenoj mokroj pički i njegovoj jebanju nje u usta. Ubrzo dam svršio prazneći jaja u nju. Ona se dignula zakoračila ga je leđima okrenuta i sjela mu po cijeloj dužini na kurac do jaja. Gnijezdila se na kurcu kao kvočka na jajima. Držao ju je za sisurine i nabijao na kurac. Ubrzavala je ritam i ubrzo svršila uz dosta glasno stenjanje. Postavila se na sve četiri na podu, isprčila guzu i spustila se na laktove, on je bukvalno sjeo na njenu guzu i uvalio joj kurac u vec jako mokru i razvaljenu pičku. Nabijao joj ga je do jaja i vukao ju za kosu, uz izljeve strasti “ matora kujo poderat ći ti pizdu“ “ uživašli u mladom kurcu“ “ oplodit cu te kujo matora “ i slično. Ubrzavao je više i uskoro ju je punio spermom nastavio ju je jako guziti dok nije stao i izvadio kurac iz pičke i stavio joj ga u usta da mu ga poliže.
Ubrzo smo se opustili na trosjedu goli i zadovoljni. Ona se digla sa poda i momka poljubila u usta , rekavši mu “ ovo bi mogao bito divan počezak jedne duge i lijepe jebačine“. Naravno da smo to ponovili i preko noći. Uživamo u tome još
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina