Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Trojka s Anitom

Bilo je potrebno gotovo dvadeset godina da jedna jedina noć preokrene naše seksualne živote naglavačke. Nije da sam nezadovoljan seksom s Helenom. Zadržala je svoju bezbrižnost, znatiželju, ali i divljinu, a seks nismo imali samo planirano kao u drugim brakovima, nego kad god je jedno od nas poželjelo. Bilo je iznenađenja cijelo vrijeme. Ponekad u kuhinji kad je bila napola odjevena. Ponekad pod tušem kad me htjela iznenaditi.


Ali onda noć koja je sve okrenula naglavačke. Helena je prošla na godišnji susret sa svojim razredom, nešto kao godišnjica mature. Nisam bio zainteresiran. Već tada su ona i njezine cure bile 5 godina mlađe i previše djetinjaste za mene. Ona je bila iznimka, objektivno prerano sazrela. Kad je napunila 16 bili smo par i nagovarala me da je razdjevičim.

Od tada smo bili nerazdvojni, iako s prekidima, uostalom htio sam to isprobati i s drugim ženam. Ali kad god bismo se opet ponovno našli, naš je seks bio nesputan i divlji, kao da mi je htjela dokazati da je ona najbolja. I bila je.


Da se vratim na tu večer . Legao sam u krevet, uzeo laptop sa sobom i napaljivao se pornićima. Kad god dođe s tuluma bez mene, posebno je napaljena i želim je dočekati spreman i da me ne mora buditi. Onda čujem da se vrata otvaraju i da nije sama jer se s nekim razgovarala.. Malo kasnije pogledala je u spavaću sobu i najavila "Zdravo dragi, dovela sam prijateljicu, zbrisao joj je zadnji bus i ostat će s nama". Zatim se druga glava gura kroz vrata "Zdravo, ja sam Anita". Glava je lijepa, crnokosa, ako je i ostalo lijepo, onda dobro.


"U redu, ja se mičem i idem u radnu sobu na kauč" izgovaram i počnem se dizati.

Helena se odmah pobunila "nikako, ti ostani, nas troje stanemo u krevet, a obećala sam i Aniti ". Što je obećala, još uvijek mislim, "Onda se javlja moj unutarnji vražičak, spremi se za dvije žene u krevetu“ odmah osjećam uzbuđeneje u donjem dijelu trbuha i trnce u jajcima. Smještam se, samo uključim laptop da snima i postavim ga na noćni ormarić tako da se vidi krevet. Učinio sam istu stvar s Helenom u raznim pozicijama i ona misli da je to super.


Upravo sam bio gotov, obje su ušle u spavaću sobu i obje potpuno gole, Helena je vjerojatno Anitii objasnila da spavamo goli. Helena, kao i uvijek, s cicama koje se njišu i šmugnula je meni u krevet. Anita bi ušla u krevet i još uvijek je suzdržana. Pokušava se zaštititi jednom rukom ispred svojih supersisa i jednom rukom ispred svog crnog grma i penje se u krevet do mene.

Helena ju ohrabruje nakon što se privila uz mene "hajde, on ne grize". Ovo je za mene novo iskustvo, dvije žene odjednom sa mnom u krevetu i moram donijeti odluku. Biram Anitu. Da, jer želim osjetiti velike cice i da mi dopusti da ih poljubim. Helena nema ništa protiv, dapače uzima Anitinu ruku i stavlja je na moj kurac uz pitanje "pretjerujem li možda? "


Anitin jedini odgovor je " vi ste ludi ", ipak ga je snažno zgrabila , a on je u tuđoj ženskoj ruci postajao sve tvrđi i tvrđi. U međuvremenu sam ju zagrlio i počeo joj vrtiti bradavice. Njezin izravan odgovor je bio da je položila svoje bedro na moje. Ne samo da osjećam njezin dlakavi grm, već i da je već prilično mokra. Moj glavić se sada trlja o njenu pičku i samo nekoliko centimetara nedostaje da ne uroni u nju.

Nakon nekog vremena okrenula se prema Heleni uz stenjanje, " stara moja, ako mu sad pustim pojebat ćeme". „Onda ga pusti, ne zamjeram ti" kaže Helena.


To je bila moja karta za besplatnu vožnju i narihtao sam ju da mogu uć u nju. Potpuno me preuzima i obuhvaća. Osjećam njene mišiće kako me stišću. Helena navija za mene, bodri me: „ razvaljuj ju dok ne svršiš“. Nakon 15-ak minuta nesputane jebačine, razvaljivanja i guslanja sve je gotovo, izvlačim svoj još uvijek umrljani kurac iz njene pičke, dok se ona iscrpljena spustila do mene.


Tada me pak Helena iznenađuje i zadivljuje. Uz opasku "to je zapravo moje" nasrće na Anitinu pičku i počne je lizati. Dok sada leži kako bi imala bolje pristup Anitinoj naguzila se, tako da me mami svojom raširenom guzom i pogledom na njene dvije rupice.

Prišao sam joj, uhvatio rukama za raširene guzove i zabio joj ga do korijena u pičku s guza. Toliko sam bio uzbuđen i van sebe da sam ju jebao kao lud.


Ostatak noći bilo je divlje jebavanje s njih dvije, svaki put pomažući jedna drugoj i ne dajući mi priliku za predah. Ujutro sam se probudim prilično iscrpljen, nisam siguran koliko sam rundi uspio izdržati. Helena me pohvalila “Anita je bila jako oduševljena, ali se sramila same sebe da je bila besramna i zato je otišla dok si još spavao. Sretna i zadovoljna”.


Međutim, ono što je bio rezultat svega je bio seks u troje svaki vikend, ponekad i više, a Helenina zadaća je bila da pronađe i organizira žene.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija