Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Trojka sa nezasitom damom

Sjećam ga se kao i jučer, iako se to dogodilo prije pet godina na mom posljednjem odmoru na Slovenskoj plaži u Umagu. Jer nakon toga došao je vrtlog rata. Otišao sam kod kumova u Buju, nedaleko od Umaga. Letjela sam tamo svake godine desetak dana. Tog ljeta pronašla sam i svog prijatelja po imenu Suad, dječak od 18 godina, sa svojim kumom. U roku od nekoliko dana postali smo prijatelji i postali pravi prijatelji kao da se poznajemo godinama. Sjećam se da je bila nedjelja, lijep i lijep dan, kao što je napravljeno za plazu. Na prijedlog Suada da skoknemo na plažu do Umaga desetak kilometara udaljenog od Buja, reagirao sam potvrdno i zajedno smo krenuli, ja i Suad. Plaža je puna kupaca, gužva je velika da teško možete naći mjesto za letjeti. Jednog sam trenutka zamolio Suada da skoči na nudistički plac udaljen nekih petsto metara od našeg.

Prihvatio je moj prijedlog i uputili smo se prema nudističkom dijelu. Došavši tamo, dugo sam oklijevao skinuti se, ali vidjevši da je Suad to već učinio, ohrabrio sam se i učinio isto. Sat vremena smo igrali karte, a onda legli i spavali na plaži ne znam točno, ali mogao je proći i jedan sat. Zadirkivao nas je glas previše glazbe s kasetofona koji nam je bio blizu pored prekrasne plavuše nekih 18 godina, duge plave kose, tankog struka i lijepih bijelih lica. Ne znam što nam se danas dogodilo, ali kad smo se probudili i sa mnom i Suadom, kurci su bili uspravni uspravno poput zaklanog koplja u polju. Suad je imao ogroman kurac oko 25 cm, ali moj nije bio mnogo manji za oko 22 cm. Ugledala je ovu prekrasnu plavušu, nasmiješenu, progovorio: - Ispričavam se što sam vas probudio uz glasnu glazbu - i po vašoj reakciji činilo bi se da sanjate nešto lijepo! - Može biti! - dodala sam.

- Pa, da se upoznamo, ja sam Slavica - dodala je Slavica - a koja su vaša dva imena? - Ja sam Zica i moj prijatelj Suad! Odmah nakon toga, Slavica je došla k nama i počela se šaliti na nas zašto je naš kurac palamari još uvijek ustao i u punoj erekciji. Slavica je bila poput izvedene djevojke, činilo mi se da ima nekoliko kipara. Ja i moj prijatelj stupili smo u akciju što je prije moguće kako se to ne bi izgubilo na vrijeme, a istina radi mira ne bismo mogli biti ni kada smo nas troje goli, miluju se. Prvi koji je reagirao privukao sam Slavicu k sebi i zabio joj glavu među noge, kao da zna što želim. Odmah me je zgrabila za moj kurac za pupoljak objema rukama i stavila ga u usta. Dok ga je slatko sisala kao dijete kad je posegnula za majčinim sisama, moj prijatelj Suad je Slavicu nataknuo na njegov štap od 25 cm.

Slavica je pljunula poput ribe na kopnu bez vode, radovala se jer je bilo ispunjeno s obje strane, s prednje i zadnje strane. Osjetio sam da se bližim kraju, i moji su se osjećaji pretvorili u stvarnost, a u roku od nekoliko sekundi moj vrući penis izbio je iz mog vrućeg vulkana.. Sperma mi je padala toliko da uopće nisam bila svjesna koliko sperme ima, činilo mi se da mogu napuniti 1 dl čašu prosute sperme.. Ali Slavica je sve to podigla svojim jezikom, ne dopuštajući da jedna kap pređe na drugu stranu. Po leđima je Slavica lupkala po Suadovom kuracu dok je bila ljuta. Što je više palcem palio po kitu, mehanički ga gurao naprijed-natrag, to je više plakao od sreće i zadovoljstva.. Primijetio sam iz izraza na Suadovu licu da se i on bliži kraju, a dogodilo se to u trenutku kad je skinuo štap iz svog kuraca i prolio rijeku debelog sperma po Slavičinim sisama kao sluz - bio je to osjet senzacionalnog dana.

Sva trojica smo skočili u vodu, okupali se, odigrali jednu kartašku igru, a nakon zalaska sunca, ja i Suad smo jebali Slavicu još dva puta. Uveče smo se dogovorili da se sljedećeg dana vidimo na istom mjestu. Potom je objavila najljepšu pjesmu s kasete Olivera Lazića - "Kome srce dajem", sljedećeg dana loše vrijeme pokvarilo je naše okupljanje. Nikad je više nisam vidio i vrtlog rata natjerao me da izgubim prijatelja Suada. Često puta, kad razmišljam na taj način, pitam se: "O, Bože, mora li tako biti? " Ostalo je danas sjećanje na Slavicu i Suadu, i naravno jedna lijepa - Lopta za vodu.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija