Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

TROJKA SA RODITELJIMA MOGA DEČKA

Ljeto 8 mjesc, pasje vrućine i baš toga dana ko za kurac morala sam na fax zbog konzultacija kod svoje mentorice u vezi završnog rada. Ulazim u bus koji vozi direkno na kampus di se nalazi moj fax, a ono još veće zlo klima u autobusu nije radila tako da je vožnja do kampusa bila totalni kaos, osjećala sam kao da se kuham u expres loncu. Izlazim iz autobusa totalno mokra od znoja, a sunjara prži li ga prži. Konačno uđem u zgradu fakulteta i malo odahnem jer je zgrada bila klimatizirana. Nakon obavljenih konzultacija nisam imala namjeru da se vracam u unajmljeni stančić, već sam odlučila otići kod svoga dečka željeći ga iznenaditi, a i da se osvježim pošto su njegovi imali bazen. Mario i ja u vezi smo skoro 6 mjeseci, zaista se volimo i slažemo, naš sex je više nego odličan i oboje ozbiljno smatramo našu vezu, kako nisam iz ovog grada, a Marija sam upoznala na faxu i tada smo se zaljubili na prvi pogled, te nakon mjesec dana upoznala sam njegove roditelje Ivana i Boženu.

Mario je živio sa svojima u velikoj obiteljskoj kući na periferiji grada. Stigavši ispred njihove kuće pozvonila sam na parlafon, "tko je"čula sam umiljati glas njegove mame Biserke. Ja sam Manuela došla sam do Marija odgovorim joj, u tom se otvore vrata portuna za ulaz u dvorište. Na vratima me dočekala Božena. Ej bok Mani, bio je to moj nadimak, Marijo trenutno nije doma, ajde uđi nemoj stajati na toj sunjari. Ušla sam u kuću, te me povela do stražnjeg dvorišta gdje je bio bazen, dok smo tako hodale imala sam neki čudan osjećaj da me Božena odmjerava, nije bilo ništa čudno jer sam ipak bila malo droljastije odjevena noseći kratku lepršavu suknjicu i uski topić. Sjela sam ispod nastrešnice, a ona je otišla po hladno piće, ja sam zurila u bazen i prisjećala se sexa u bazenu pred neko večer sa Marijom.

Od te scene sexa malo sam se i napalila. Božena je spustila bokal hladnog soka na stol i sjela tik do mene. Kada se smjestila počela je da mi laska davajući mi komplimente na moj izgled, govoreći mi kako sam ljepa, kako sam slatka i zgodna te da njen Marijo ima sreće kad je našao tako ljepu i finu djevojku te je položilasvoj dlan na moje koljeno. Odjednom osjetila sam nekakvu topliu kada me je dodirnula. Oh Božena i vi ste jako zgodni, a zaista je bila zgodna sa svojih 40 i koju godinu. Vidjelo se da drži do svoga izgleda. Zatim mi je rekla da je zovem sa ti i nastavila je da mi prica o Mariju, a meni je opet bila u glavi slika sexa u bazenu. Dodir njene ruke i slika sexa nekako me dodatno napalila, te sam osjetila kako mi se pičkica vlaži, a bradavice ukrućuju. Iako sam nosila grudnjak jasno se vidjelo kako su mi se napele bradavice.

Božena kao iskusna žena to je primjetila te se slatko nasmijala i počela lagano da pomiče dlan uz moje bedro. Nisam mogla vjerovati da me mama moga dečka zavodi. Počela sam da se meškoljim i sve svjesnije širiti noge, a njena ruka polako je klizila sve više prema mojoj pičkici. Stigla je do mojih prepona, ja sam samo još više raširila noge i tada sam osjetila njene prste kako miluju moju vlažnu pičkicu preko gaćica. Samo sam tiho uzdahnula, a ona je nastavila da me miluje po pičkici, spustila je svoje usne na moj vrat i počela lagao da me ljubi. Prihvatla sam i prepustila se njenim milovanjima. Zatim se ustala i skinula svoju haljinu, naravno bila je gola, stajala je tako gola ispred mene, a ja sam se divila njenom tjelu koje je bilo savršeno, ljepih velikih sisa i prekrasno obrijane pičkice.

Ajde skidaj se, dođi da se osvježimo u bazenu. Malo sam se dvoumila, ali ipak sam prihvatila poziv, dok sam se skidala Božena jeveć bila u vodi. Došla sam do ruba bazena i skočila. Izronila sam, a Božena je već stajala kraj mene, počele smo da se ljubimo i jedna drugoj da trljamo pičku i nabrekle klitorise. Zatim je Božena rekla da sjednem na rub bazena, raširila sam noge, a Božena je stala između i počela lagano da liže moje noge, počela od mojih tabana pa preko listova i bedara, ja sam tiho uzdisala i uživala u njenim poljupcima željno iščekujući njene usne i jezik na mojoj totalnoj napaljenoj pičkici. I konačno osjetila sam njene usne i jezik na svojoj pičkici, aaaahhhhhh izustila sam, a ona je počela znalački da me obrađuje. Ahhh mmm ah ahhh uživala sam zatvorenih očiju.

Odjednom sam začula kako netko govori;"bok cure malo se zabavljate uz bazen. Onako šokirana tim glasom otvorila sam oči, bio je to Ivan Biserkin muž i Marijev tata. I on je stajao potpuno gol sa kurcem u erekciji i drkao ga iznad moje glave. Nisam znala šta da napravim i u sljedećem trenutku osjetila sam njegov glavić na svojim usnama, samo sam otvorila usta i počela mu ga pušiti. Od prvobitnog šoka ponovno sam se opustila, Ivan me uhvatio za tjeme i počeo da me jebe u usta, a Biserka je nastavila da liže moju pičku, uživala sam kao nikad do sad. Nakon neklio minuta odmakli smo se od bazena, a Ivan me polegao na ležaljku raširio mi noge i lagano kliznuo umoju pičku, ahhhh uzdahnula sam. Osjetila sam ga cjeloga, a on je počeo ritmički da me jebe, znao je svoj posao i kako da svojim kurcem zadovoljava ženu, uživala sam u njegovom jebanju.

Pridružila nam se i Biserka te je počela da mi mjesi sise i jezikom liže moje bradavice, ahhhh ahhhh mmmmm ah ah stenjala sam sada već malo glasnije. Zatim me je Biserka prekoračila i svoju pičku spustila na moja usta, a ja sam je spremno primila i počela da joj ližem i sisam klitoris. Iz nje je curilo kako vodopad, a ja sam se trudila sve to da posišem i poližem. Zatim je Ivan rekao Biserki da se naguzi, naprčila je guzu, a Ivan je samo uletio u nju sa dobro podmazanim kurcem od mojih sokova. Biserka i ja počele smo da se žvalimo, naši jezici su se ispreplitali, a Biserka je samo mumljala dok se Ivan zakucavao u nju. Nakon nekoliko minuta Biserka je počela svršavati. Rekla sam Ivanu da i mene izjebe zguza jer mi je to najdraža poza. Ja sam mu se naguzila i čekala da uđe u moju pičku.

Uletio je u mene i počeo divljački da se zabija u moju pičku, Biserka se podvukla pod moje noge i svojim jezikom počela da liže moj klitoris, Osjetivši njen jezik i Ivanov kurac kako para moju pičku dovodilo me do ludila, osjećala sam da mi je vrhunac blizu, to je osjetio i Ivan kao iskusni ševac kako mu moje stjenke pičke sve jače stežu njegov kurac, a Biserka je i dalje sisala moj nabrekli klit. Sva sam se ukočila i trenutak kasnije opalio me takav orgazam da sam se počela tresti cjelim tjelom, Ivan je nastavio da me jebe dok je moj orgazam trajao, iz mene je izašao i posljednji krik moga orgazma, u tom je i Ivan počeo svršavati po mojoj raširenoj pički, osjetila sam kako njegova sperma klizi po mojoj pički, a između mojih nogu Biserka je i dalje lizala moju pičku skupljajući naše zajedničke sokove.

Kad smo se smirili svo troje skočili smo u bazen da se osvježimo.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija