Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Trpao sam si šeficu

Imam 24 god. i radim u jednoj privatnoj firmi. Zaposlen sam tamo već duže vrijeme i pošto je puno više muških radnika nego žena, svaka koja se pojavi gledamo u nju kao da je najbolja na svijetu. Jedna od nekoliko žena u firmi je šefica. Ona je tako oko 40 godina, plavuša, solidna i ništa posebno. Imala je dobru guzu i naravno, pošto je šefica doista je držala do sebe. Svaki dan kad bi prošetala kroz halu, uvijek bi bila u nekim novim hlačama, suknjicama i slično. I tako kad svakim danom gledaš u neku osobu, postane ti sve privlačnija, tako je i ona meni. S vremenom sam počeo sve više škicati u nju.

Jednog dana su imali neki problem u proizvodnji i ona se tamo našla, tražili su riješenje za problem. Imala je obučenu neku malo širu majicu i primijetim iz daljega da bi se tu moglo nešto više vidjeti.

Prošetao sam kraj njih tamo (kad sam vidio da se ona saginje) i imao sam doista što vidjeti. Majica se spustila, a sise na izvolite. Doista sam se iznenadio kad sam vidio da ima doista lijepe i onako veće sise. Ima onako pjegavu kožu ali kad sam vidio te sise tako sam se napalio. Tako sam se motao tamo i gledao u nju, nakon nekoliko minuta i onda sam otišao u wc. Digao mi se u sekundi, izdrkao sam ga nakon nekih par sekundi. Kad sam došao kući nisam i dalje prestajao misliti na nju. Do tada sam mislio da ima samo dobro dupe, te sise su me tako napalile. I tako svakim danom sam sve više trćao za njom, napaljen bio konstantno. Samo sam drkao na nju iz dana u dan, jako me palilo to što je tako starija, još zapovijeda tamo, želja je bila ogromna.
Jednog dana mi se ukazala prilika za novi posao, bio sam sretan, veća plaća- lakši posao.

Gotovo sam sve tamo dogovorio, ostalo je samo da odem kod šefice i kažem da odlazim. Toga dana sam nešto kasnije došao u firmu, bilo mi je skroz svejedno što će reći kad imam novi posao. Pitao sam gdje je šefica i kažu.. . eno je u uredu. Došao sam gore, imala neku usku majicu, one sise napete, neke uske hlače. Čekao sam da ustane da vidim još jednom to dupe i odem. Rekao sam joj da idem, na što je ona iznenađujuće reagirala. Davala je sve od sebe da se predomislim. Malo me to iznenadilo, ali nije me ništa zanimalo, idem i gotovo. Onako ljuta, ustane da mi da neke papire, saginje se tamo, guzi pred mojim očima. Gledam u to dupe u onim uskim hlačama. Osjetim da mi kurac raste. I onako bez razmišljanja, ustanem i stisnem joj se uz to dupe i primi je rukama za sise. (očekujući neku šamarćinu).

No ona se nije ni malo bunila, primjetio sam da se prepušta i samo sam nastavio. Jedva sam dočekao da zavučem ruku u njene gaćice. Ona se okrenula, kad je vidjela ocrtani kruti dignuti kurac odmah ga je vadila van. Bila je oduševljena velićinom moga kurca.

Pušila ga je kao nikada, koje je to pušenje bilo. Napunio sam joj usta spermom nakon par minuta, ona onako sretna sve proguta i počne se skidati. Podigne majicu, odmah sam je zgrabio za one gole sise, lizao sam ih i ljubio kao lud, ona mi ga onako lagano drkala a ja joj masirao picu, bila je sva vlažna i napaljena kao i ja. Okrenuo sam je, spustio joj hlače i nabio joj svoj kruti kurac. Uh kako je samo bilo dobro. Stenjala je kao luda, znao sam da če nas čuti jer su uredi jako blizu, no nismo se obazirali. Jebao sam je sve jače i jače, vikala je samo požuri da tko ne naleti u ured.

I tako je jebem u onu razvaljenu pičku, vidjelo se da se nije baš štedila. Stenjala je sve jače i kaže mi slobodno svrši u mene, nemaš brige. Čim je to rekla krenula je sperma iz mene kao nikada, punio sam je i punio a ona sva sretna se smije.
Obriše rukom spermu koja je curila iz nje i onako poliže i kaže nadam se da sada ipak ostaješ dalje radit. Naravno da sam ostao, to mi je bio najbolji sex u životu, a nadao sam se da će ih bit još! ! !

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija