Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Trudna Jana

Na izlasku iz trgovačkog centra, iza mene začuo se nježan ženski glas -"Što je više se ne javljaš, ili me ne prepoznaješ" Bila je to Jana, najbolja prijateljica moje bivše djevojke.
-"Oh oprosti nešto sam se zamislio i nisam te primjetio, kako si? " -"A vidiš sve" odgovorila je. Jana je bila zgodna crnokosa žena, svježe udata u poodmakloj trudnoći. Teglila je neke stvari pa sam se ponudio da joj pomognem.
-"A mogao bi, vruće je a u ovom stanju sve mi je teško". Usput sam je upitao gdje joj je muž da joj pripomogne, a ona će na to -" Otišao je dva tjedna na poslovni put pa sve moram sama" Odbacio sam je kući pa je predložila da joj stvari unesem unutra a ona će skuhat kavu i da se malo ispričamo.

Prvo se otišla plahnut ispod tuša, presvukla se i vratila sa kavom i kolačima. Imala je na sebi kućnu haljinicu sa izraženim dekolteom. Sagnula se spuštajući kavu i kolač na stol pa sam mogao na sekundu odmjeriti njene velike sise. I tako razgovarali smo o svemu pa i o mojoj bivšoj curi i rekla je da joj je bilo žao kad smo prekinuli. Malo pomalo došli smo i do teme sexa. Upitao sam je -"Čuo sam da trudnicama divljaju hormoni u trudnoći da ste željne puno više sexa nego inače. Kako ti izdržiš bez muža".

-"A onako" dodala je i nastavila -"I kad je tu rijetko me kresne valjda mu nisam privlačna trudna i sa povećim stomkom". Na to sam sa smješkom kroz šalu odgovorio -"Baš si privlačna, da sam tvoj muž kresnuo bih te kad god bih poželjala" -"Ma to samo tako kažeš da me utješiš" -"Ma ne baš si mi napeta". Zaintrigirana mojim riječima upitala me -"Zaista tako misliš" -"Naravno" odgovorih. Iako dotad nisam ni pomislio da bi mogao jebati trudnicu, sad su mi kroz glavu prolazile takve misli.

Ohrabrena mojim riječima Jana se pridigla prišla mi i sjela na kauč pored mene i sočno me poljubila. Prihvatio sam igru, rukom joj oslobodio sise iz haljine i počeo ih ljubiti, lizati i grickat nabrekle bradavice, dok je ona već otkopčavala moje hlaće i izvukla kurac iz bokserica.
-"Mmmm Marta(bivša cura) mi je jednom rekla da imaš dobru alatku, divan ti je kurac, to je sve što mi sad treba". Brzo se namjestila u zgodan položaj i počela mi cuclat jaja i lizat cijeli kurac" Uff kako ga je pohotno lizala i oblizivala po glaviću, a onda ga je strpala u usta.

Primio sam je nježno za glavu i lagano je natezao na kurac. Mogla ga je primiti duboko u grlo. Vadila bi ga oblizivala i vračala u usta. Kad je osjetila da joj pulsira u ustima, izvadila ga je i rekla da želi da je naguzim. Prvo sam joj prebacio haljinu preko glave, skinuo tad već mokre gačice i u trenu bila je gola. Imala je lijepu njegovanu obrijanu pičku. Podigla se, ruke stavila na fotelju, razmakla noge naguzila se i rekla -" jebi me u ovoj pozi". Kleknuo sam i malo joj polizao pičkicu.

Mmmm već je bila jako vlažna. Podigao sam se, namjestio kurac na rupicu i prodro u vruću Janinu pičku. Odmah je počela stenjati i glasno govoriti - ah to mi treba" "nabiji ga jače" "tooo ahhhh ahhhh". Karao sam je zguza, rukama sam joj mijesio sise, štipkao bradavice i uživao. Zabijao sam ga sve dublje i jače. Jana je bila živa vatra, uživala je na mojoj kurčini i željela da je dobro izjebem. Ubrzo je doživljela vrhunac i uz glasan vrisak svršila pa dodala- "napuni mi pičku, hoću tvoju spermu u njoj" Vrtjela je guzovima pa sam osjetio da se praznim u njoj.

Kad sam je napunio, izvadio sam ga, ona je sjela na kauč i rekla -"daj mi da ga poližem" Pohotno je jezikom razvlačila pa gutala spermu. Bila je gladna kurca. Onda se ustala i iz ladice izvadila lubrikant. Nanjela mi ga je na kurac razmazala i ponovno počela drkati i pušiti. Pušila ga je bez prestanka sve dok nije u ustima osjetila da je opet tvrd, nabreknut i spreman za nju. Tad mi je dala lubrikant i rekla -" podmaži mi šupčić hoću da me jebeš u guzu". Nanosio sam vodicu na njezin čmar i prstima ga širio.

Opet je gorila od želje i uzviknula -"stavi mi ga već jednom, razvali mi šupak". Namjesto sam se i gurnuo glavić unutra. Onako podmazan puno lakše je kliznuo. Gurao sam kurac sve jače i zakucavao ga. Jana je urlikala, vriskala i izazivala riječima da je ubijem kurcom. Dok sam je brutalno karao u šupak, rukom sam joj drkao po klitiću i pički iz koje je procurilo kao iz vodopada. Opet je svršavala. Ni sam ne znam koliko dugo sam joj rasturao šupak dok ga nisam izvadio i naredio da sjedne i otvori usta.

Otvorila je širom usta, kurcom sam je par puta pljusnuo po jeziku i počeo ga jako drkat sve dok mlaz sperme nije okupao njeno lice, usta a i zahvatio malo po kosi. Kad sam se ispraznio uzela ga je u ruku i počela isisavat zadnje ostatke sperme iz kurca. Bila je ovo nenadana ali savršena jebačina sa trudnom Janom. Na kraju skupa smo se otuširali pa sam krenuo kući. I u idućim danima do povratka Janinog muža gostovao sam kod nje i punio joj rupice i smirivao podivljale hormone. Večer prije muževog povratka rekla je -" hvala ti za sve ove dane, bilo je predivno" pa za kraj dodala-" kad rodim i oporavim se za nagradu priuštit ću ti takvu jebačinu kakvu dosad nisi doživio.

Vidjet ćes što sve znam i mogu u krevetu" U međuvremenu Jana je rodila curicu a o ostalom nekom drugom zgodom.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija