Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Trudna koleginica

Imam 50 godina i radim u jednoj kompaniji koja postoji dugo godina i bavi se marketingom. Kolega koji je bio sa mnom u kancelariji otišao je u penziji i na njegovo mesto direktor je primio mladu koleginicu, zvala se Gordana i imala 27 godina. Bila je udana tek nekoliko meseci. Bila mi je simpatična, imala je savršeno zategnuto telo, lepe sise srednje veličine i zaobljenu guzu. Prema meni je bila veoma ljubazna. Mislio sam u početku da je ljubazna jer je trebalo mnogo toga da je naučim u vezi posla.

Malo sam se u početku distancirao što se tiče privatnosti i ponašao sam se strogo službeno. Dosta vremena smo provodili na istom birou pošto je trebalo da joj objasnim program na kojem radimo. Kako je vreme prolazilo bila je sve otvorenije i prisnija. Znala je, kada god smo zajedno na birou da mi se prilepi i da nam se tela dodiruju, mada sam još imao utisak da je sve to radi posla. Nakon mesec dana saopštila je da je ostala u drugom stanju. Prolazili su tako meseci, postali smo veoma bliski, a Goca je bila sve otvorenija prema meni.

Pričali smo o svemu i svačemu, uglavnom se priča vrtela oko njenog privatnog života, tako da sam znao skoro sve što se dešava u vezi nje. Došlo je ljeto, a Goca je ušla duboko u petom mesecu trudnoće i stomačić je počeo sve više da raste. Sise nabubrele, guza još izazovnija. Dolazila je u letnjim širokim haljinicama, uglavnom na bretele i sve češće je bila bez brusa. Kako je rekla, smetao joj je, a ja sam je ohrabrivao kako ovako super izgleda i da se ne mora ustezati zbog mene.

Dosta je toga naučila tako da smo sve ređe sedeli na istom birou, ali biilo je situacija, i kada god bi sela do mene kurac mi se uvek dizao. Mada sam mislio da nemam šanse da bilo što dobijem od nje, ipak sam bio puno stariji, a ona ima mladog muža i siguran sam bio da i ne pomišlja na mene ipak sam imao fantaziju kako stenje dok je guzim. Zašli smo duboko u ljeto i kolege su već uveliko išli na letovanje. Bila je praksa da uvek rade dve kancelarije dok su letnji odmori, tako je bilo i sada.

Toga dana su kolege iz susedne kancelarije morali otputovati na neku prezentaciju tako da smo ja i Goca ostali potpuno sami u firmi. Da bi neko ušao na sprat morao je da zazvoni na domofonu. Goca je kao i obično bila u laganoj haljinici na bretele, popriličan dekolte i kako joj je stomak bio sve veći, haljinica je bila kao minić. Mada je bilo klimatizovano, Goci je uvek bila vrućina. Ja sam nosio neke lagane letnje hlače i košulju. Prišla mi je dovozala stolicu za sobom i sela pored mene, da joj kao nešto objašnjavam.

sedela je raširenih nogu tako da joj se haljinica zadigla skoro do gačica. Noge su joj ostale skroz gole i kako bi me dodirivala tako mi je kurac postajao sve tvrđi i veći. Dodatno me je još palilo kada bi se nagnula prema meni i sisama dodirivala po ruci. Skroz sam se napalio i počeo otvoreno da gledam u njenim sisama, pa sam primetio kako joj se brazda između sisa oznojila. Goca je primetila kako je gledam i nasmešila se. Nešto ti je vruće - rekao sam u tom momentu gledajući je u sise.

Primetio si jel, aj mi dodaj maramicu da se malo obrišem - rekla je. Dodao sam joj vlažnu maramicu, a ona je počela da prelazi između sisa i briše znoj koji se pojavio. Uzeo sam još jednu maramicu. Treba pomoć - pitao sam. Pogledala me smeškom i sklonila ruku od sisa. Pa kada se već nudiš izvoli - rekla je Srce mi je ubrzano kucalo i drhtavom rukom sam počeo maramicom da joj prelazim između grudi. Zavukao sam ruku malo dublje u njen dekolte i pomalo počeo da je brišem i po sisama.

Jednom rukom je spusttila bretele da joj spadnu. Ovako imaš bolji pristup - rekla je Spustio sam ih još malo tako da su joj nabubrele sise skroz ispale iz haljine. Sada sam punom rukom prelazio maramicom preko sisa. Bradavice su joj bile ukrućene kao i moj kurac. Izvukla je ruke iz bretela i haljinica joj je spala ispod naraslog trudničkog trbuha. Zavalila se na naslon, a ja sam imao potpuno slobodan pristup. Ostavio sam maramicu na birou i rukom je pomazio po stomaku. Dobro si narasla - rekao sam i krenuo prema sisama - a kako vidim svuda si dobro narasla.

Pa kako vidim i ti si narastao - rekla je aludirajući na moj potpuno ukrućeni kurac koji se jasno ocrtavao na mojim tankim hlačama. Spustila je ruku na moj kurac i mazila me preko hlača. To mi je bilo dovoljno. Jednom rukom sam je zagrlio i približio svoje usne. Prihvatila je moj poljubac i jezici su počeli da rade. Malo smo se ljubili pa sam jezikom počeo da je ližem po vratu spuštajući se prema sisama. Goca je pokušavala da oslobodi moj kurac i otkopčala mi hlače. Ustali smo i skinuli odeću sa sebe.

Tako goli prišao sam joj s leđa i jednom rukom sam joj spreda mazio glatko obrijanu vlažnu pičku, a drugom rukom sise. Goca je zavukla ruku između nas i mazila me po kurcu i jajima. Uuuuhhh, Aaajoooooj kolega kako me pališ- stenjala je. Rukom sam je pogurao da se sagne. Oslonila se laktovima na birou i naguzila ispred mog kurca. Rukom sam je malo pomazio po pičkici i naslonio glavić na njen podmazani otvor. Par puta sam prešao gore dole po otvoru. Aaaaaahhhh, daj mi ga unutra molim teeee - stenjala je glasno.

Ušao sam lagano u njen vulkan. Uhvatio sam je rukama za guzove i raširio ih pa sam počeo da se nabijam u njoj. Daaaaaa, uhhhhhh, kako je ovooo dobroooo, uhhhhh kako dugo nisam osetila ovoooo, aaaahhhhhh - stenjala je i pričala. Nakon par minuta ubrzao sam radnju, a rukama je mazio po klitorisu i bradavicama. Bila je sve glasnija i ubrzo počela svršavati. Daaaa, takoooooo, napuni meeeee daaaaaj - glasno je stenjala. Nije mi dugo trebalo, vulkan iz mojih jaja je krenuo i počeo da joj punim utrobu.

Nastavlja se

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija