Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Trudnica Erika

Nedavno mi se desio neočekivani seks sa trudnom ženom mog dobrog frenda. Moja je jedina krivica što sam pristao na to.

Josipa znam odmalena, a Eriku, tada njegovu curu, a danas suprugu, sam upoznao prije četiri godine. Bio sam i na svadbi, a kako Josip radi vani na platformi, tako mu je žena dosta sama. Sve se desilo jedan dan kad sam bio u trgovini da kupim nešto za starce, jer eto, jebi ga, spadam u onaj dio statistike hrvatske gdje su mladi kod roditelja. Nije da nisam imao prilike za neku dulju vezu, ali kad mi se ne da. Doduše starci već prigovaraju, ali eto.

Nego, da se vratim temi. Dakle, ja u trgovini i naletim na Eriku. Lijepo se vidi da je u šestom mjesecu trudnoće, ali sva blista. Nije kao neke da se zapusti u trudnoći, već drži do sebe, a kako je ljeto, tako je i ona lagano odjevena u neku ljetnu haljinicu. Trudničku, naravno. Kad me vidjela oduševila se, mada nikad nismo bili baš najbolji frendovi, ali svejedno sam ju znao malo škicnuti sa strane. Erika je bila komad od ženske, duga smeđa kosa, bujne sise koje su sad malo i narasle u trudnoći. Duge noge, vitke i čvrsta guza, okrugla, samo su naglašavali njenu ljepotu. Bila je sva nekako vrckava i vesela, pa me i pozvala na piće. Srećom kafić je bio u blizini, pa smo ostavili svoje kupljeno u autima i sjeli u kafić. Dugo smo pričali o svemu i svačemu, dotakli se i Josipa i njegova posla, pa je rekla da će doći kući baš pred termin, a već ga nije bilo dva mjeseca, jer se dogovorio sa kolegom da ga zamjeni, što će joj opet biti dobro kad rodi, pa će biti tu. Na to sam se samo nasmijao. I ona isto. Zatim smo prešli na malo prisnije teme, a skoro sam se zagrcnuo sa kavom kad me upitala da li bi joj mogao izmasirati leđa i noge, jer ju ubijaju od bolova. Bio sam malo zbunjen, zašto baš ja i takve stvari, ali je rekla da bi kod maserke morala daleko voziti, a nema nikoga blizu poznatoga, a i Josip joj je jednom rekao da dobro masiram.
Jebote, pa to je bilo još dok sam igrao nogomet, pa sam pokupio neke fore od fizijatra, te ih prodavao frendovima. Mislio sam da nitko to ne zna. Nekako protiv svoje volje sam pristao, a i navaljivala je kao blesava, pa rekoh, ajde, nije to strašno, samo ću biti malo nježniji. Dogovorili smo se da dođem kod nje za sat vremena, kao da se istušira i tako to, jer je ljeto, znoji se, pa zato. Slegnuo sam ramenima, i onda smo se razišli.

Točan kao Breitling na Sanaderovoj ruci, došao sam kod nje, a ona samo u nekim gaćicama i prozirnoj majici kroz koju su se vidjele sise. Mali se počeo meškoljiti, a ona je rekla da uđem u dnevni dok nam donese hladne limunade ili sam za pivu. Iz kolegijalnosti sa trudnicom, prihvatio sam limunadu. Gledao sam po dnevnom, slike sa vjenčanja Joje i nje, neke sa odmora i slične stvari. Ubrzo je donijela vrč hladne limunade i dvije čaše, te malo zamračila sobu, radi sunca koje je polako zalazilo. Malo smo pričali, a onda me pozvala u spavaću da ju izmasiram. Skinula je majicu i ostala samo u roza gaćicama koje su malo pokrivale. Legla se i nekako ušančila da joj ne bude pritisak na trbuh, te sam izvukao neko ulje argana i krenuo sa masažom leđa. Zadovoljno je uzdisala i samo govorila:

- Čovječe kako je ovo dobro. Samo ti jače malo pritisni, nećeš me slomiti.. .

I pritisnuo sam, a ona je samo zadovoljno prela. Nakon petnaestak minuta sam krenuo na noge, od stopala. Masirao sam joj tabane, pa lagano listove, a onda sam podigao pogled i pogledao među malo razmaknute noge i vidio da su joj gaćice mokre. Počeo mi se dizati dok sam gledao u njenu guzu i pičkicu ispod gaćica. Masirao sam uz butine dodajući više ulja, i išao prema guzi. Kad sam došao do gaćica samo se promeškoljila i još malo raširila noge, pa sam vidio da je mokra fleka poprilična. Masirao sam joj guzu, kad je rekla:

- Renato.. .
- Da? -prigušeno sam upitao.
- Jel bi ti bio problem odmaknuti gaćice i sve izmasirati?
- Ovaj.. . mislim.. . kako to misliš? ! ?
- Šta ti moram nacrtati? -upitala je pogledavši preko ramena, a pošto sam sigurno imao glupi izraz lica nastavila je- Pa napaljena sam za popizdit i moraš mi malo pomoći..

Malo sam razmišljao šta i kako dalje, a onda sam sebi rekao 'Jebi ga, ona to traži' odmakao njene gaćice i krenuo sa prstima po njenoj mokroj pičkici. Imala je tamnu pičkicu bez ijedne dlačice koliko sam mogao vidjeti, ali potpuno mokru i kad sam ušao prstom u nju samo je zajecala i još malo raširila noge. Vršljao sam prstima po njenoj vrelo pičkici, a onda se sagnuo i počeo joj lizati i šupčić. Zastenjala je i samo tiho prostenjala:

- Mmmmmm.. toooo.. .

Sad sam kleknuo između njenih nogu, raširio joj guzove i lizao obje rupice. Osjećao sam kako joj se noge tresu i šire, a onda je samo prostenjala, zapovjedno:

- Ahhhh.. . jebi me, zabij mi kurac u pičku.. . mmmm.. .

Već sam skužio da se ne treba raspravljati sa njom, pa sam poslušno skinuo bermude i gaće i tvrdi kurac namjestio na ulaz u njenu pičkicu i samo gurnuo. Ušao je odmah do kraja, svih devetnaest centimetara tvrdog mesa. Pazio sam sa ju ne pritisnem svojom težinom, pa sam ju polako jebao ulazeći do kraja i vadeći ga skoro van. Trpila je to minutu ili dvije dok nije zatražila da joj ga zabijam jako do jaja. Jebi ga, poslušao sam i počeo ju žestoko jebati. Nije prošlo dugo i samo se čulo pljeskanje njene guze o moje noge i udaranje mojih prepunih jaja o njenu pičkicu, te njen povremeni uzdah ili jecaj, kad je doživila prvi orgazam. Tresla se kao šiba na vodi i stenjala, dok je iz nje curilo kao da joj je pukao vodenjak. Malo sam čekao, a onda nastavio sa jebanjem. Trebalo mi je još par minuta žestoka jebanja da i ja počnem svršavati, samo što sam ga ja izvukao i svršio joj po najljenoj stražnjici i leđima. Zatim je rekla:

- Daj ovamo tu kurčinu da ju obližem..

Ustao sam i stao blizu njene glave uz rub kreveta pa ga je samo strpala u usta, a onda ga primila sa jednom rukom, pa podigla, te oblizala moja jaja, te natrag skroz do vrha glavića i opet ga progutala. Nabijala se glavom na njega kao da ju jebem u usta. A kad je zagrebla po jajima sa noktima bio sam ponovo spreman. Bila je zadovoljna tvrdoćom i samo je rekla:

- Sad me jebi u guzu..

Analni sex, jebote ja sanjam. Nisam vjerovao u takvu sreću. Brzo sam se smjestio iza nje i onim uljem počeo polako podmazivati šupčič. Ušao sam prvo jednim prstom, lagano ju jebuckao, pa dodao ulja i onda još jedan prst unutra. Malo je zastenjala, ali se još naprčila. Sad sam ju jebao sa dva prsta i malo ih rotirao šireći otvor guze. Onda sam nauljio kurac i stavio ga na ulaz u guzu. Polako sam uguravao široki glavić, a kad je ušao malo sam stao, jer sam vidio da je napeta. Kad se opustila krenuo sam dalje i postupno ulazio milimetar po milimetar sve dublje u njenu guzu. Kad sam došao do pola krenuo sam sa jebanjem. Polako i bez žurbe jebao sam Eriku u šupak, a ona je stenjala i stenjala, te prstima stezala plahtu i jastuk ispod sebe. Kad bih joj ga zabio malo jače zabila bi glavu u jastuk i tiho stenjala. Malo sam se okrenuo na stranu i jednom rukom krenuo u njenu pičkicu koja je bila kao potok mokra i samo je curilo iz nje. Drugom sam joj držao donji dio leđa i tako ju jebao nekih desetak minuta. Zatim je tražila da legne na bok, a ja joj ga s boka zabijem, ali u pičku, ne više u guzu.
Kad sam ga stavio u pičku imao sam osjećaj da pliva unutra, a kurac je samo šljapkao po njenoj pički koliko je bila mokra. U jednom trenutku njenog dahtanje, stenjanja i uzdaha rekla je da joj svršim u pičku. Mislim, već je trudna, pa jebi ga. Nastavio sam sa većim žarom i dok je ona nabijala jastuk na glavu da ju se ne čuje kako vrišti dok svršava ja sam ga zabijao zdušno u nju i ubrzo počeo špricati u njenu pičku. Kad sam ga istresao u nju, ostali smo ležati i mirovati oboje znojni i umorni.

Nakon par minuta se okrenula, pogledala me, poljubila i rekla:

- Kažeš li nekome o ovome mrtav si.
- Časna riječ.. . Nikome.. . -to što sad vama pričam nema veze, jer je prošlo već šest godina od tada i znam da nije na ovim stranicama.

No da, moje ugađanje njenim prohtjevima se nastavilo još nekih mjesec i pol, i to redovito, pa sam uredno izgubio par kila od žestokog seksa.
Erika i Josip su dobili prekrasnu curicu, Blanku, a sada čekaju treće. U međuvremenu je Erika rodila i sina Ivana, a i taj puta sam ju 'masirao' ali ne svaki dan. To je sve naša mala tajna, a kad god dođem kod njih, zna mi reći da ako se ikad rastaje, ja ću biti sljedeći muž.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija