Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Tulum sa Dijanom

Bila je to večer za doček Nove Godine. Moje društvo okupilo se u nekom baru gdje je bio organiziran tulum za nekih šezdesetak gostiju. Bilo je tu parova, ženskih, muških društava pa mi je bilo drago da sam tu odlučio provest ovu večer. Zabava je bila jako dobra, uz obilje hrane, pića i plesa približavala se ponoć. Sjećam se da je D. J pustio taktove pjesme od Crvene jabuke "tko će biti kraj tebe kad kazaljke se poklope". Svak je sebi tražio slobodnu djevojku da uz zagrljaj ples, prvi poljubac i neku dobru želju podijeli sa njom.

Ja sam se skoro cijelu večer pogledavao sa Dijanom zgodnom djevojkom koja me je privlačila ali i uzvraćala poglede i smješak. Prišao sam joj i upitao za ples. Pristala je a onda uz odobravanje posljednjih sekundi Silvesterova stigla je ponoć i Nova Godina. Poljubili smo se u obraz , pa jedno drugom usne sjedinili u jedne, otvorili usta uvalili jezike i sočno se zažvalili. Tu noć se više nismo odvajali jedno od drugoga. Plesali smo, ljubili se mazili a obišli smo i još neke tulume gdje smo znali da se nalaze nama poznate osobe.

A onda pred zoru krenuli smo kući. Živjeli smo jedno blizu drugog pa smo se oprostili od naših društava i krenuli pješke kući jer nam je bilo dosta blizu. A onda u pola puta uhvatio nas je pljusak. Sakrili smo se ispod neke tende i tad se ona pribila uz mene i počeli smo se pohotno žvaliti. A onda sam se ohrabrio i rekao.
-"Volio bih da odeš sa mnom do mog stana, bila bi šteta da se ova noć sad završi". Naravno pristala je i tako mokri od kiše završili smo u mom stanu. Brzo smo skinuli mokru odjeću sa sebe pa se uputili u kupaonicu da se otuširamo i ugrijemo toplom vodom.

Čim smo ušli u tuš kabinu namjestili smo toplu vodu i počeli smo se maziti i ljubiti. Ljubio sam joj sise, grizao tvrde bradavice i stiskao njene čvrste guzove a ona mi je lagano mazila i drkala kurac koje je ubrzo postao tvrd i velik. Onda se Dijana spustila na koljena i dok je voda prskala njenu dugu crnu kosu i curila po njenom tijelu uzela je kurac u ruku i jezikom počela palacati po njemu. Baš ga je pohotno lizala dok me zavodljivim rekao bih droljastim pogledom odozdo gledala u oči.

A onda je počela sisati glavić pa ga pušiti skoro do jaja. Uživao sam gledat i osjetit kako nabrekla kurčina nestaje u njenim ustima i to me jako napalilo. A onda ga je izvadila i rekla da idemo u sobu da nam treba više prostora za noćašnju akciju. Malo smo obrisali kapljice vode sa naših tijela pa se našli u mojoj sobi na prostranom krevetu. Opet mi je uzela kurac u usta i pohotno ga počela pušiti. Namjestila se tako da sam joj prstima mogao masirat i drkat pičku dok se ona zabavlja mojim kurcem.

Uvlačio sam joj dva prsta pa ih vadio i lizao da osjetim njene sokiće na njima. Kad je u ustima osjetila da mi je kurac kao kamen, legla je na leđa i rekla da želi da je dobro izjebem. Uzeo sam je za obje noge, raširio ih a ona je uzela kurac u ruku namjestila ga na svoju rupicu i u ovoj pozi počeo sam je jako i žestoko jebati. Uživala je kako ga duboko zakucavam. Valjda omamljena od puno koktela počela je glasno stenjat i vriskat. Poticala me da joj što dublje i jače rasturim pičku.

Dok sam joj kurčinu nabijao do jaja, nagnuo sam se prema naprijed, noge joj stavio na ramena, dlanovima pritiskao sise i još brutalnije jebao sam Dijanu. A onda sam joj rekao da želim da me zajaše. Podigao sam se, sjeo na rub kreveta. Ona je brzo opkoračala oko mene i sjela mi u krilo. Namjestila je pičku na moj kurac, obgrlila me i dok sam joj grizao sise počela se jako nabijat na kurčinu. Uskladili smo ritam i žestoko se počeli jebat u ovoj lijepoj pozi. Vriskala je sto me samo dodatno napaljivalo da je razvalim.

Vidjelo se da oboje uzivamo a onda je ona prva doživjela orgazam. Dok je svršavala na kurcu rekla mi je da zeli da joj svršim po sisama. Nedugo nakon nje osjetio sam da mi se približava vrhunac. Skinuo sam je sa sebe polegao na krevet, nagnuo se poviše nje i drkajući počeo prskat po Dijaninom tijelu. Obilje sperme razlilo se po njenim sisama a onda sam glavićem premazivao spermu sa njenih sisa pa dao Dijani da ga poliže. Uživala je u okusu sperme i pohotno ga cuclala. Zavaljeni u krevetu poslije žestokog sexa ubrzo smo zaspali.

Bila je ovo predivna novogodišnja noć. Nas dvoje smo tad započeli vezu koja je trajala nekoliko mjeseci. Bila je to turbulentna veza ali sex nam je bio odličan. I danas kad se sretnemo, srdačno se pozdravimo i odemo na kavu pa mogu reći da smo ostali u dobrim odnosima.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija