Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Turiskinje su najbolje

Ovo mu se desilo prije par tjedana na moru. Pošto sam još uvjek student na fakultetu odlučio sam da se pokusam dobiti neki posao za vrijeme ljeta preko škole. Tako su mi našli posao u jednom hotelu na moru. Tamo sam radio doslovno sve što mi je moj nadređeni rekao. Tako sam jedan dan dobio zadatak ako možemo tako reći da odnesem jednu haljinu iz kemiskog u sobu dvadeset i šest. Uzeo sam zapakiranu haljinu i krenuo da odnesem je. Došao sam ispred sobe i pokucao na vrata. Vrata mi je otvorila jedna žena od 60-etak godina ali je zato izgledala nevjerojatno seksi.

Imala je plavu kosu, zelene oči, uzak struka, nuge noge i okrugle sise. Baš se po njoj moglo vidjeti da brine o izgledu. Došla je iz Kanade da posjeti rodbinu i da se malo provede. Znala je samo da priča engleski, ja nisam toliko dobar u engleskom kao ljudi u Kanadi ali znam ga jako dobro. Da se mi vratimo na priču, dao sam joj haljinu a on mi je rekla da uđem i da joj stavim haljinu na krevet. Imala je na sebi samo svileni ogrtač koji je bio polu otvoren i plave štikle. Kad sam stavio joj haljinu na krevet rekla mi je da odem sjesti na fotelju da ću joj morati pomoći zakopčati haljinu. Prije nego što se počela skidati rekla mi je da ne gledam je. Ali je nisam poslušao nego sam sa kraičkom oka gledao. Skinula je svoj svileni ogrtač i stavila ga na krevet a zatim me je pogledala i nasmješila a bradavice na sisama su joj stršile van. Zatim je uzela haljinu i obukla je, prošla je k meni i rekla da ju zakopčam. Dok sam ju zakopčavo u jednom trenutku sam je povukao k sebi u krilo a ona se samo počela smijati i zatim mi je stavila jezik u usta a ja sam joj počeo milovat sise. Zatim sam joj raširio noge i počeo da joj trljam pičku koja se u sekundi navlažila. Samo što sam joj dotaknuo pičku počela je da stenje iz sveg glasa. Tako dok sam joj trljao pičku kroz uzdahe mi je govorila da ovo nije radila već par godina i kako je sad toliko na paljena da će poluditi. Nakon što mi je to rekla uhvatio sam je još jače k sebi i počeo da joj cuclam bradavice na sisama.

Dok sam je tako ljubio po sisama ona mi je izvadila kurac i počela da mi ga drka sa jednom rukom a sa drugom da mi miluje jaja. Zatim se ustala i počela da mi ga puši tako strastveno da nisam znao kako se zovem. Nakon što mi ga je dobro popušila otišla je na krevet, naguzila se i rekla da joj stavim kurac u pičku da ne može više da izdrži. Prišao sam joj i sa vrhom kurca sam prvo protrljo klitoris a zatim ga stavio u usku pičku. Dok sam joj turo kurac ona je samo vrištala od bola a ja sam joj jedva stavio kurac u pičku.

Tako smo se jebali nekoliko minuta a zatim sam legao na krevet a ona mi se nabila na kurac i počela da skače a sise su joj počele da lete na sve strane. Zatim sam je uhvatio i počeo da je jebem iz sve snage, tako sam je jako jebo da su mi jaja udarala od njezino dupe. Od siline guranja kurca u pičku je ubrzo svršila po meni, sav sam bio mokar od njezine sperme. Vratio sam ga u pičku i nastavio da je jebem. Tako smo se jebali još nekoliko minuta kad sam joj izvadio kurac iz pičke i svršio joj po cijelom dupetu, a ona mi se spustila prema meni i ponovo mi gurnila jezik u usta. Tako smo se još jedno vrijeme grlili i ljubili a ona mi je rekla da joj je ovo najbolje ljetovanje do sad. Zatim smo se obukli i otišli sretni svak svojem poslu. Nakon toga smo se još par puta pojebali prije nego što je otišla kući u Kanadu. Ostali smo u kontaktu i sad se svako malo čujemo preko skajpa gdje se međuzobno zadovoljavamo.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija