Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Turkinje so najboljše

To se mu je zgodilo pred nekaj tedni na morju. Ker sem še študentka fakultete, sem se odločila, da poskusim poleti dobiti zaposlitev preko šolanja. Tako so mi našli službo v hotelu na morju. Tam sem naredil dobesedno vse, kar mi je naročil nadrejeni. Tako sem nekega dne dobila nalogo, če lahko tako rečem, da odnesem obleko iz kabineta kemije v sobo šestindvajset.

Vzela sem zapakirano obleko in jo začela odnašati. Prišel sem pred sobo in potrkal na vrata. Vrata mi je odprla ženska v 60-ih, a je bila zato videti neverjetno seksi. Imela je svetle lase, zelene oči, ozek pas, gole noge in okrogle prsi. Na njej se je videlo, da skrbi za svoj videz.

Prišla je iz Kanade, da bi obiskala sorodnike in se zabavala. Znala je samo govoriti angleško, jaz nisem tako dober v angleščini kot ljudje v Kanadi, vendar jo znam zelo dobro. Nazaj k zgodbi, dal sem ji obleko in rekel mi je, naj vstopim in obleko obleko na njeno posteljo.

Na sebi je imela le napol odprto svileno haljo in modre pete. Ko sem ji dal obleko na posteljo, mi je rekla, naj grem sesti na fotelj in da ji bom moral pomagati zapeti obleko. Preden se je začela slačiti, mi je rekla, naj je ne gledam. A jaz je nisem poslušala, ampak sem gledala s kotičkom očesa.

Slekla je svojo svileno haljo in jo položila na posteljo, potem pa me je pogledala in se nasmehnila in njene bradavičke so štrlele. Nato je vzela obleko in jo oblekla, stopila do mene in mi rekla, naj jo zapnem. Medtem ko sem jo zapenjal, sem jo v nekem trenutku potegnil v naročje in se je samo začela smejati, nato pa mi je dala jezik v usta in začel sem božati njene joške.

Nato sem ji razširil noge in jo začel drgniti po pizdi, ki se je v trenutku zmočila. Takoj, ko sem se dotaknil njene mučke, je začela ječati na ves glas. Tako mi je med tem, ko sem jo drgnil po pički, skozi vzdihe sporočala, da tega ni počela že nekaj let in da je zdaj tako vznemirjena, da se ji bo zmešalo.

Ko mi je to povedala, sem jo še močneje prijel in ji začel sesati bradavice. Medtem ko sem tako poljubljal njene prsi, mi je izvlekla tiča in ga z eno roko začela sukati, z drugo pa me božati po jajčkih. Potem je vstala in začela kaditi tako strastno, da nisem vedel, kako mi je ime.

Ko me je dobro pofafala, je odšla do postelje, se pojebala in mi rekla, naj ji dam kurac v pičko, da ne bo več zdržala. Približal sem se ji in s konico svojega korenjaka najprej podrgnil klitoris, nato pa ga dal v njeno napeto pičko. Medtem ko sem vanjo rinil svojega tiča, je samo kričala od bolečine in komaj sem dal svojega tiča v njeno muco.

Nekaj minut sva se tako zajebavala potem pa sem se ulegel na posteljo ona pa se je porinila na mojega tiča in začela skakati in njeni joški so začeli leteti na vse strani. Potem sem jo prijel in jo začel jebati na vso moč, tako močno sem jo jebal, da so mi jajca udarjala v njeno rit.

Od silnega potiskanja kurca v njeno muco, je kmalu spermila po meni, bil sem ves moker od njene sperme. Dal sem ji ga nazaj v muco in jo še naprej jebal. Tako sva se zajebavala še nekaj minut, ko sem ji vzel svojega tiča iz pičke in jo spravil po riti, ona pa se je spustila proti meni in mi spet dala jezik v usta.

Tako sva se še nekaj časa objemala in poljubljala, ona pa mi je rekla, da so bile to njene najboljše počitnice doslej. Nato smo se oblekli in se veseli odpravili na delo. Po tem sva se še nekajkrat pofukala, preden je odšla domov v Kanado. Ostala sva v stiku, zdaj pa se vsake toliko slišiva preko Skypa, kjer se pogovarjava med zobmi.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija