Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

U avionu

Marla blistavim očima gleda avionsku kartu i fotografira je. Šalje ju ravno svom mužu Mariu. Morao je, zbog posla, otići u Južnu Afriku na godinu dana, a Marla je, nažalost, zbog svog posla morala ostati doma. U braku su već 2 godine i zapravo su dugo željeli imati dijete, ali onda je između njih došla spomenuta jednogodišnja stanka. Jednom je bio doma nekoliko dana u vrijeme Božića, ali nisu imali puno vremena za intimnost, zbog čega je Marla tako sretna što ga konačno može ponovno vidjeti, ovaaj put malo dulje, za vrijeme svog godišnjeg odmora. Kad uđete u avion, bit će to dugo putovanje.


Ona sjedi kraj prozora i već se veseli pogledu. Sjeća se kako je s bivšim dečkom letjela na Havaje i seksala se u zahodu aviona kao po klišeju. Gledajući se u ogledalu kako svoju dugu potpuno rasčupanu kosu boje lješnjak i sperma na licu, slika je koju, vjerojatno, nikada neće zaboraviti.

Odmah je osjetila trnce ispod trbuha i osjetila poznato uzbuđenje. "Svladaj se", pomislila je. U 31. godini još uvijek je uzbuđena kao i prije. Suprug je tada u šali naziva "napaljena školarka", no to je samo još više napali.


Grudi su joj prekrasne i lijepo „leže“ u ruci, a stražnjica čvrsta, okrugla i prćasta, mamac za ugrize kako Mario uvijek kaže. Općenito je zadovoljna svojim tijelom, osim možda malo, oko trbuha, što joj tek minimalno smeta. Misli joj opet odlutaju i mora se nakratko naceriti kad joj padne na pamet otići na WC i malo se samozadovoljiti. Dogovor je da se, iako se ne viđaju, uvijek može samozadovoljiti ako se napali, a on se vjerojatno složio s tim jer se bojao da bi ga inače mogla prevariti. Nikada ne bi napravila tako nešto, previše je samokontrolirana i odana, pomislila je u sebi.

Sada je pomalo napaljena, pomislila da bi trebala krenuti u ovu avanturu.


Ona ustane, namjesti suknju do koljena, zamoli susjeda da prođe i ode na WC. Doslovce je utrčala u zahod uvjerena da ju svi gledaju i da znaju što sad namjerava. Svoje tange je samo odmaknula u stranu kako bi došla do svoje mačkice, trzne se i gurne jedan pa onda dva prsta u sebe i „jebe“ se prstima dok stoji u uskom avionskom WC-u. Sve jače i jače stenje i lijevom rukom pomalo potiskuje glasnoću. Desnicom se bunari ispod suknje i brzo svršava s grčevima i osmijehom na licu. Sa žaljenjem na trenutak pomisli kako bi super bilo da je umjesto prstiju tu bio tvrdi kurac, ali je ipak bilo jako cool. Zabavno i iznimno uzbudljivo, brzinsko samozadovoljavanje. Navlažene tange je morala skinuti i bez razmišljanja ih baciti u smeće.

Jedvice ih uspijeva u uskom prostoru nekako svući i baciti. Malo popravlja frizuru i vraća se na svoje mjesto.


Muškarac na sjedištu do nje ustaje se i sam kreće prema WC-u. Odmjerila ga je dok su se mimoilazili. Visok, preplanula koža, moderna sportske odjeća i lagano prosijeda kosa. Budući da je još uvijek malo napaljena, prvo što joj padne na pamet je „ izgleda zgodno i sigurno ima veliki kurac.. . " Prekida misli i govori sebi da se svlada i da ne razmišlja o takvim stvarima. Sjeda na svoje mjesto i gleda kroz prozor, izgubljena u mislima. Još uvijek osjeća trnce između nogu i čežnjivo čeka da avion konačno bude u Južnoj Africi , da se može baciti na svog muškarca i njegov kurac. Nakon nekog vremena njen se susjed vraća. Promatrala je kako dolazi do svog sjedala i primijetila je izbočinu na strani njegovog lijevog džepa.

Dok sjeda, vadi nešto iz džepa i pruža joj to, namigujući i s drskim osmijehom govoreći joj na engleskom: "Bok, ja sam Robert i mislim da si nešto izgubila".


Posramljena, žurno uzima svoje tange iz njegove velike ruke, no dok ih je držala u ruci osjetila je da su nekako drugačije, vlažnije i ljepljive. Robert sada gleda ravno ispred sebe, opušteno. Shvatila je da se u zahodu izdrkao u njene tange. "Kakva svinja", pomisli ona. "Zašto me onda to tako nevjerojatno napali? " bila je sljedeća misao. Još uvijek drži tange i igra se s njima, izgubljena u mislima. Ruke su joj sada mokre od njenog soka i njegove sperme. "Vau, kakav sjajan osjećaj", pomisli ona. Gurne tange u kut ispod sjedala i nastavlja odsutno trljati palac i kažiprst desne ruke. "Želiš li se još malo igrati? " upita ju.
Iznenađena samo napravi zaigranu grimasu i nemarno briše ljepljive prste o suknju. "Super, sad imam spermu na odjeći", frustrirano razmišlja. U svojoj frustraciji ona odgovara na hrvatskom "ne, ionako ne iz malog kurca ne može puno izaći“. No izgleda da se zeznula i da lik razumije i zna nešto hrvatskog, jer se kratko nasmije i odgovori " ne mali, veći od tvoga muža“ i pokaže joj na njezin prstenjak. Zaprepastila se kad joj odgovori na hrvatskom . A kad ga pogleda, srce joj poskoči. On tada protrlja kurac preko hlače i kvrga je velika. Ona začarano gleda u strančevo međunožje i više ne može razmišljati ispravno.


Ne osjećati kurac u sebi gotovo 9 mjeseci bilo je pravo mučenje. Samo joj treba jedan u njoj. Konačno treba joj jebanje, ali ona definitivno želi biti samo sa svojim mužem.

" Tako je velik", šapće joj unutarnji glas, lomeći njene ograde. Robert samo kimne sa smiješkomi naginjući se prema njoj kaže :" Znam da trebaš veliki kurac", a zatim je uzima za ruku i stavlja je na svoje međunožje. Ona osjeća pulsirajući veliki penis kroz tanke tkaninu hlača. Ona ga instinktivno počne istraživati, trljajući ga gore-dolje. ".. uhhh.. " uzvikuje ona. "Napaljena si? " on pita. Ona samo oprezno kima i nastavlja mu trljati kurac kroz hlače. U stvarnosti, teško može ispravno razmišljati.


Ona sad razmišlja pičkom i spremna je primiti u sebe veliki kurac. Samo joj je to na pameti. On joj sa smiješkom šapuće "nitko ne gleda, prođi na WC tamo ću te jebati" ustaje i opušteno odlazi prema toaletu. Kao napaljena kuja, kao da ju je zavezao uzicu, ona ga slijedi.

On pogleda oko sebe i uđe, ostavljajući vrata otvorena. Ona se oklijevajući dolazi do zahoda i ulazi unutra. On zatvara vrata za njom i okreće je udesno, gurajući je uza zid. Izvlači kurac. Ona se osvrće preko lijevog ramena, čim ugleda ogroman tvrdi kurac, isturi guzu prema njemu i samo zacvili "molim te jebi me s njim". Ne treba mu dvaput reći i pritisne glavu između njezinih stidnih usana. On prodire, ne, bolje rečeno on klizi u nju. Tako mokroj i nararajcanoj lako je i tom velikom kurac prodrijeti u nju. On je odmah počinje jebati i nabija se u nju sve dublje i dublje.


Jedino što Marla osjeća je čisto ispunjenje. Njena želja je konačno pobijedila i nagrada je nevjerojatna jebačina. Njene se misli vrte oko toga. Ne misli na ništa, samo na taj veliki, cvrsti kurac koji se čvrsto i neumoljivo zabija u nju, a ona može samo stenjati isvršavati, a svršava u valovima, još to nije doživjela niti vjerovala da je to moguće.

Čini se više kao beskrajni orgazam. Ona se trza i cvili i moli "molim te, nastavi, izjebi me da ostanem raspamećena". Robert stenje i ceri se " jebat ću te do besvijesti", pljesne je po guzici i nastavlja. Brže, jače sa svakim udarcem koji osjeća kao da je potpuno ispunjena.


U deliriju gleda svoju ruku s prstenom, smije se, stenje i ponovo svršava. Napokon se jebe, nije bitno tko je, to je jednostavno neopisivo. Kada on tada izvuče svoj kurac iz nje, osjeća veliku prazninu, ali tek sada shvaća da ju je to držalo, koljena joj klecaju, ona čuči na tlu i okreće se prema toj velikoj kurčini uz kojega joj upravo u tom trenutku šprica njegova spermu po licu i kosi uz riječi "htjela si spermu sad imaš spermu. " On joj se naceri, a ona mu, oblizujući se po usnama, kaže " nadam se da si uživao, ako želiš još jebati onda reci".

On pakira svoj penis i ostavlja Marlu prekrivenu spermom u WC-u i vraća se na svoje sjedalo.


Marla ustane na drhtavim nogama i pogleda se u ogledalo smeđa raščupana kosa, jarko crveni obrazi, sperma na čelu, brada, obraz, kosa i osmijeh na licu. Drolja u njoj se probudila, maca joj trne, osjeća tu prazninu i zna da će je uskoro ponovno moći ispuniti. Potrebno joj je neko vrijeme da se sredi. S užitkom je prstom otrla spermu s lica i potom je stavila u usta. Okus je sladak i gorkast. Nakon što se potpuno sredila, vraća se na svoje mjesto i ne može, a da ga sjedajući, ne pogladi po međunožju , tiho prošapnivši "hvala".

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija