Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

U bioskopu

Beše to zadnji razred srednje škole kada sam se zabavljao sa curom koja je bila starija od mene tri godine. Studirala je ekonomiju i nije bila nešto preterano ozbiljna. Zanimalo ju je mahom samo kada će i gde da izađemo i dobro se pojebemo. Meni je to savršeno odgovaralo jer sa tada mogao po ceo dan da jebem. I zbilja smo se i jebali po cele dane u njenom stanu koji su joj matorci priuštili. Jebali smo se u svim pozama, u svim prostorijama i u sve rupe. Mogu slobodno da kažem da je to jedan od boljih perioda u mom životu. U proseku smo se jebali 4 puta dnevno, a bez seksa je moglo da prođe samo ako se nismo zbog nečega mogli vidjeti. Nakon što smo se izjebali praktički na sve moguće načine počela je da traži novo uzbuđenje i zbilja smo se jebali na raznim mestima koja su mi i danas u lepim sećanjima. Jednog lepog dana sve je počelo buđenjem na lep način. Osetio sam kako me polako iz sna budi njeno pušenje.

Kamena jurarnja erekcija je bila nešto što je najviše volela da iskoristi. Pušila je kao retko koja, mogla je da ga proguta celog a ima skoro 20 cm. Gutala ga je dobrih 20 min dok nisam svršio toliko obilno da joj je iz usta curelo u potocima. Odlučili smo da ćemo da se bacimo pod tuš. Sapunali smo se i lizao sam njenu crnu dlakavu pičku koja je bila sočna i mirisna. Ona je bila atraktivna crnka sa sisama četvorkama i duge kovrčave kose. Bila je visoka skoro metar osamdeset i bila je lepo popunjena svuda. Vrlo brzo sam opet osetio da sam krut i samo sam je pritisnuo uza zid i lagano joj razmaknuo guzove i ušao u nju. Samo je lagano uzdahnula dok sam je tucao uza zid. Volela je da je ljubim po vratu dok radim to što ju je brzo nateralo da svrši. Nastavio sam da je jebem dok nisam i ja svršio u nju.. .

Nakon obeda izašli smo da prošetamo. Beše lep letnji dan te nismo imali ništa da radimo sem da uživamo. Otišli smo do nekog šumarka uz reku i legli na travu. Nigde nije bilo nikoga. U jednom momentu osetio sam njenu ruku na preponama. Nije mi trebalo dugo da se digne. Svukla je pantalone s mene i krenula pohotno da ga puši. Nakon pet minuta je skinula gaćice i zadigla suknju te sela na mene okrenuta leđima. Nabijala se na kurac kao da ga nije videla danima. Ja sam voleo u tom položaju da joj stišćem guzove i lagano ih razmičem dok gledam kako kurac ulazi i izlazi iz nje. Voleo sam da vidim kako se rasteže na suncu. Polizao sam prst i počeo da pripremam njen šupak. Glasno je uzdisala i nije je bilo briga da li će da nas neko čuje. Nakon desetak minuta izvukao sam kurac van i namestio ga na njen šupak.

Teško sam uspevao da prodrem u njen šupak koji se jako čvrsto odupirao. Uz manje poteškoće ušao sam u nju i nabijala se dublje i dublje dok ga celog nije progutala. Osećaj beše fantastičan. Morao sam da se suzdržavam da ne svršim vrlo brzo. Nakon pet minuta sam je zaustavio i okrenuo na leđa. Stavio sam njene noge na svoja prsa i namestio kurac nazad u njen šupak. Ušao sam u nju i polako ju jebao dok se ona igrala svojim klitorisom. Primio sam njeno stopalo koje je bilo lepo i usko s lepim tankim prstima. Stavio sam njen palac u usta i lagano ga cuclao dok sam ubrzavao ritam. Ubrzo je počela da svršava u valovima a ja sam nastavio da je jebem bez milosti skoro pola sata dok nisam svršio duboko u njen šupak. Premoreni smo zaspali i probudili se tek nakon nekoliko sati. Odlučili smo da odemo da jedemo, a zatim sam predložio da odemo u bioskop. Izbor filmova beše loš više se ni ne sećam koji smo izabrali. Smestili smo se u zadnjem redu dvorane koja je bila solidno popunjena. Film nije pravo ni počeo a njena ruka je već ponovo bila na mojim pantalonama. Uzvratio sam istom merom i zavukao ruku njoj ispod suknje. Ubrzo se sagnula i krenula da mi puši. Moj kurac iako već isceđen taj dan se opet ukrutio. Uzela ga je u ruku i nadrkla nekoliko puta. Opkoračila me i sela mi u krilo leđima okrenuta filmu. Gaćice nije ni vraćala nakon podnevne jebačine.

Lagano se nabila na moj kurac i krenula da meša. Izvukao sam njene sise i majice koja je imala popriličan dekolte i krenuo da se igram njenim krutim bradavicama. Lizao sam ih i grickao dok sam rukama čvrsto držao njene guzove. Jebala me sve jače i rasklimane stolice su se podosta ljuljale te sam povremeno uhvati preke poglede ostalih ljudi. To me dodatno napalilo te sam počeo i da se igram njenim šupkom. Naručito je volela u ovom položaju da se igram njenim šupkom dok me jebe. Uzdisala je tiho ali se u tišini bioskopa i to činilo glasno. Nakon desetak minuta nije mogla da izdrži i počela je da svršava. Nastavila je da me jaše i svršava. Meni je trebalo uvek duže kada se toliko puta jebemo.

Nakon skoro pola sata konačno sam i ja svršio u nju. Napravila je nekoliko laganih trzaja dok nije sve iz mene iscedila. Ostala je da sedi na meni i da se lagano ljubimo. Osetio sam kako kurac pada i kako se topla sperma cedi iz nje. Nakon što smo došli sebi otišli smo iz bioskopa u njen stan i zaspali premoreni od celog dana jebanja.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija