Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

U četvero

Imao sam 24 godine i upravo sam završio fakultet sa odličnim ocjenama, pa su me starci već nagovarali da upišem magisterij, ali iskreno.. i ovo sam završio više radi njih, a ne radi sebe iako diploma dobro dođe.
Moj najbolji frend mi je rekao da to moramo i proslaviti, te je rekao da će napraviti feštu u lokalnom kafiću gdje je radio.

Došla je cijela ekipa iz kvarta, bilo je čak i nekih cura, a frend mi kaže:

- Marko, mislim da je vrijeme da sad i nađeš neku curu -zagrlio me je na šanku i govorio- Doći će neke cure tu iz kvarta koje i inaće zalaze u kafić, pa možeš i neku naći za sebe.
- Ma daj Domi, kaj si sad i svodnik -rekao sam uz široki osmjeh i bubnuo ga laktom u rebra, onako lagano, a istina je bila ta da sam se palio na njegovu curu, Ljiljanu koja je bila svjetski komad, ali sam nastavio- Uostalom, valjda sam sposoban sam naći curu?
- E moj Markec, nije ti to fakultet, pa da daš sve u roku -rekao je i sa osmjehom na licu otišao na drugi kraj šanka gdje su ga neki gosti čekali.

Uto se kraj mene nacrtala Ljiljana, pa se sjela kraj mene i poljubila me u obraz i rekla:

- Čestitam na diplomi!
- Hvala ti Lili.. -rekao sam nekako tugaljivo i ispod oka ju mjerkao.
- Šta si bez volje? -rekla je i odmah dodala- Sigurno ti treba neka dobra cura..
- Pa dobro šta je vama? ! ? -rekao sam malo povisivši glas, a ona me sa čuđenjem pogledala, pa sam nastavio- Pa i ti i Domi ste se urotili da mi nađete neku curu kao da ja nisam sposoban za to?
- Pa daj se ne ljuti -rekla je i stavila svoju ruku na moju, pa sam se malo smirio, a ona je nastavila- Htjela sam te samo upoznati sa svojom sestričnom koja bi uskoro trebala doći, nisam mislila ništa loše.

Pogledao sam ju i popio malo iz čaše, pa sam se sjeo natrag za šank, a ona je ostala kraj mene. Nakon nekih pola sata je stigla Ana, Ljiljanina sestrična. Kad je došla do nas ostao sam bez teksta, sa malo otvorenim ustima i buljio sam direktno u nju, a Ljiljana me trgla i rekla:

- Ana ovo je Marko, Marko ovo je Ana, moja sestrična -rekla je a ja sam nekako mlohavo pružio ruku koja kao da nije bila moja, ali pogled nisam skidao sa njenog lica i lijepih plavih očiju, pa mi se činilo da su sestre, a ne sestrične.

Ana se nasmijala i još uvijek mi držeći ruku upitala Ljiljanu:

- Jel on uvijek ovakav ili samo u blizini žena?
- Vjeruj mi da nemam pojma -rekla je Ljiljana kroz smijeh, a to je i mene trgnulo, pa sam ispustio Aninu ruku, iako nevoljko i pozvao Domagoja da nam donese piće.

Predložio sam da odemo za stol i da se maknemo od šanka, a one su se složile, pa smo otišli za stol, a Domi nam je donio piće, malo sjeo kraj Ljiljane i popričao sa Anom, te se izljubio sa Ljiljanom i otišao natrag za šank. Mi smo se bacili u razgovore, a kako je Ana bila na faksu imali smo dosta tema za razgovor. Nakon nekog vremena se Ljiljana ustala i otišla za šank, a mi ju nismo ni primjetili jer smo bili u živom razgovoru. Nakon sat vremena smo imali osjećaj da se poznamo godinama i uskoro je Anina ruka bila na mojoj nozi, a moja ruka na njenim leđima, tj na donjem dijelu leđa. U jednom trenutku se okrenula prema meni i poljubila me u usta. Ostao sam malo zatečen, ali sam brzo prihvatio njen poljubac i uzvratio joj. Tako nas je zatekla i Ljiljana, te sjela kraj nas i rekla kroz smjeh:

- Ako vas dvoje ne završite večeras u krevetu ne znam tko će..

Pogledali smo ju i oboje prasnuli u smijeh, a Ljiljana se nastavila smijati sa nama. Konačno se sve opustilo i ja sam sad uživao u njihovom drušzvu. Kao da sam sa dvije sestre vani, samo što je Ljiljana bila čista brineta, a Ana je imala kosu boje meda. bile su iste visine, i ovako odoka obje su imale solidne četvorke u grudnjacima, duge noge i lijepe guze, ne prevelike, ali taman.

Nismo bili ni svjesni da je došlo i zatvaranje kafića, pa smo uskoro ostali samo nas četvero. Domi je zaključao i pridružio nam se za stolom. Svetla su bila isključena, a ona vanjska svjetla nisu propuštala poglede kroz zatamnjena stakla lokala, pa smo imali privatnost. Sjedili smo i pričali, a onda su se Ljiljana i Domi počeli ljubiti, pa ni Ana i ja nismo htjeli previše čekati i uskoro smo se i mi njima pridružili. Krajičkom oka sam vidio da je Ljiljana sjela Domiju u krilo i da joj je zadigao haljinu preko bokova i da nema gaćice, a Domijeve hlače su bile raskopčane, tako da se Ljiljana privila uz njega i lagano odizala, pa sam shvatio da se već jebu. Nisam gubio vrijeme i zavukao sam Ani ruku ispod haljine, a ona je samo razmakla noge i uskoro sam prstima odmicao gaćice u usšao njima u njenu mokru rupicu. Lagano je zastenjala kad su joj dva prst ušla unutra, a onda se lagano promeškoljila i šapnula:

- Hoću tvoj kurac odmah u pici..

Odmah mi je počela otkopčavati hlače, a ja sam uspio samo podići majicu, dok je ona sagnula glavu i počela mi pušiti kurac. Podigao sam pogled i susreo se sa Domijevim koji mi je sa smješkom pokazao palac gore i namignuo dok je Ljiljana plesala na njegovom kurcu. Uskoro se Ana uspravila i podigla svoju haljinu preko glave, te skinula gaćice i opkoračila me, pa namjestila svoju picu na moj kurac i odmah se spustila po njemu do kraja. Uzdahnula je i malo se umirila dok joj je ulazio do kraja, a onda se počela odizati po njemu i nabijala se na njega žestoko. Ja sam se zabavljao njenim sisama u grudnjaku koji sam ubrzo skinuo sa nje i oslobodio joj prekrasne bijele lopte koje su skakale u ritmu njenog nabijanja. Za to vrijeme su Ljiljana i Domi promjenili pozu, pa je sad Domi guzio Ljuljanu koja je skinula svoju haljinu, te su njene sise slobodno visjele i vidio sam da su dosta slične Aninim i po dimenzijama i po obliku. Ana se počela grčiti na meni, te sam znao da je svršila, pa sam i ja odlučio da promjenimo poze, te sam stavio Anu paralelno sa Ljiljanom, pa su sad klečale jedna kraj druge, a Ljiljanina glava je bila kod Anine guze i obrnuto kod Ane. Ja i Domi smo se pogledali i namignuli si, te počeli žestoko jebanje. Valjda smo se natjecali tko će biti žešći jebač. Uto sam osjetio nečije prste na jajima, pa sam mislio da su Anini, a onda sam skužio da su Ljiljanini. Ljiljana mi je mijesila jaja , a onda sam vidio da Ana mijesi Domijeva koji je uživao kao prase. Ubrzo smo obojica počeli svršavati i puniti njihove pice vrelom spermom, a njih dvije su zadovoljno mrdale guzama, a Ana je stiskala moj kurac svojim picinim mišićima kao da ga želi iscijediti. Izvukao sam kurac iz Anine pice i sjeo natrag za stol, a Ana se ustala i sjela meni u krilo, a to su napravili i Ljiljana i Domi. Sjedili smo tako, a ja sam osjećao kako mi po nozi klize pomješani sokovi iz Anine pice dok sam joj ljubio jednu sisu. Zatim je Domi prekinuo tišinu:

- Idemo kod mene doma?
- Može -odmah je rekla Ljiljana, a i Ana je kimnula potvrdno.
- Onda OK, idemo -rekao sam i na brzaka smo se obukli, a cure uopće nisu obukle gaćice i grudnjake, te smo otišli do auta, Domi sa Ljiljanom, a ja sa Anom.

Ne moram govoriti da sam jedva čekao da dođemo kod Domija, jer mi je i za ovako kratku vožnju Ana ponovo digla kurac u hlačama, pa sam jedva čekao da joj ga opet uvalim.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija