Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

U hotelskoj sauni

Ocjena: Nije ocjenjeno

Mi smo jedan sasvim običan par. Aco, moj dečko ima 28, a ja 27 godina. Željeli smo još jednom preko vikenda otputovati u brda, kako bi ga proveli u šetnji čistom, nepatvorenom prirodom. Mir, tišina, čisti zrak, dobra hrana, seks i što ćeš više. Spakirali smo stvari i u petak poslije podne, nakon posla, gas u brdske krajeve. Došavši u hotel napravili smo plan za sutrašnji dan.


Prvo ćemo odmah čim ustanemo na doručak, a zatim krećemo u šetnju do jedne nekoliko kilometara udaljene „kolibe“ s prvoklasnim restoranom i tu ćemo ručati. Put do kolibe i priroda su jednostavno zadivljujući Konačno smo stigli na cilj i pogled na okolinu je vrhunski. Primijetili smo da je tu i jedan par kojega smo sreli u našem hotelu. Malo smo porazgovarali s njima i oni su planirali, nakon ručka, nastaviti šetnju dalje kroz jedan klanac do obližnje špilje i pitali su hoćemo li s njima. Na žalost nismo mogli budući sam imala dogovoreni termin za masažu. Aco je prošao s njima, a ja sam se mogla u miru posvetiti sebi i svom užitku.


Na brzinu sam se otuširala i zatim prošla u prostor gdje su bazeni, saune, prostor za masažu, dio za opuštanje. Pozvonila sam i otvorila mi je jedna žena uz srdačan pozdrav. Masirala me je nježno tako da sam skoro zaspala, no sat vremena je prošao u trenu, barem se meni tako činilo. Trebalo bi to češće napraviti. Još sam neko vrije ostala ležati, zatim sam navukla ogrtač, uzela ručnik i krenula prema sauni. U hodniku sam srela vrlo atraktivnog muškaraca koji je krenuo na masažu, nasmiješio se i ljubazno me pozdravio.


Ušla sam u saunu, bila je prazna, nigdje nikoga. Vratila sam se do prostora za masažu i pizala radi li sauna i žena mi je rekla da radi do 18 sati, ali da bi taj dan trebali ranije zatvoriti. Svukla sam ogrtač, uzela ručnik i ušla u saunu. Užitak je bio sjediti u praznoj sauni, gdje nitko ne zuri u tebe. Odjednom su se otvorila vrata i muškarac iz hodnika je ušau u saunu. Ono što sam vidjela nije uopće bilo loše. A i komad među nogama bio je popriličan.


Sjeo je točno meni preko puta. Noge sam složila tako da je mogao sve vidjeti. , ali sam ih brzo premjestila jer nisam htjela da mi stalno bleji u međunožje. Uskoro mi je postalo prevruće i izašla sam u pretprostor da se malo ohladim. Imala sam sa sobom knjigu i počela sam čitati. Uskoro je izašao i on i legao se pored mene. Odjednom me je pitao jesam li sama ovdje i malo po malo ušli smo u razgovor i saznala ponešto o njemu.


Ponovo smo htjeli krenuti u saunu kad je došla šefica da su oni za danas gotovi i da zalupimo vrata iza sebe i sauna će se sama zatvoriti i ugasiti. Još smo kratko bili u sauni, razgovarali i ponovo otišli u pretprostor. Došli smo na temu masaže i požalila sam se da mi je masaža bila prekratka i da još uvijek osjećam bolove u desnom ramenu. Odjednom je ustao i prišao mi i rekao da će mi on masažom ukloniti bol, a ja da se trebam samo leći na ležaljku. Legla sam se kako je rekao. “A kako da te masiram, preko ogrtača? Skinin ga. “ „A što ako netko naiđe ? “ uzvratila sam „Nitko ne može ući, mora pozvoniti prije ! “. Bio je u pravu i svukla sam ogrtač do bokova i ponovo legla potrbuške na ležaljku.


Iz pederuše je izvadio neku kremu i znalački me je masirao po leđima i utrljavao kremu u kožu. Stvarno je znao kako se to radi. Onda je sjeo na mene i na guzi sam osjetila njegov veliki penis. „Sada bi i meni godila jedna masaža, uvijek imam problema u području leđa“ rekao je i legao se gol potrbuške pored mene. Sjela sam i navukla ogrtač preko ramena, sjela njemu sa strane i pokužala mu masirati leđa, što je uspijevalo djelomično zbog položaja u kojem sam sjedila. Prebacila sam se preko njega i sjela na njegovu stražnjicu kako bih mu mogla normalno s dvije ruke masirati leđa. Osjetila sam da njegovu stražnjicu pod mojom, koža na kožu i pokušala sam podvući ogrtač ispod sebe, ali mi to nikako nije uspijevalo. “Što ja to radim? Sjedim s golom guzicom i raširenim nogama na guzici potpunog neznanca i masiram ga? “ pomislila sam, no nekako me je ova situacija napaljivala, morala sam si priznati.


Nastavila sam s masažom, kad me je on pitao bih li ga malo pomasirala i s prednje strane i jednostavno se okrenuo na leđa. Sada je njegov pimpač bio odmah ispod mene. Zatvorio je oči uživajući u masaži. Pokušavala sam izbjeći da sa svojom guzom dodirujem njegov kurac. Nije uvijek uspijevalo. Tu i tamo sam ga osjetila pod mojimstidnim usnama, a primijetila sam da mu je sve veći, da mu se diže. Pokušala sam se povući malo na više, prema njegovom trbuhu kako bih se malo odmaknula, ali njegov kurac kao da je išao zamnom.


„Izmasiraj mi molim te još samo malo desno rame“rekao je. Da bi to mogla morala sam se s guzicom još malo pomaknuti i osjetila sam njegov debeli glavić na mojim, već vlažnim, usminama. I on je zasigurno osjetio da iz mene curi. Masirajući mu rame i mrdajući guzom naprijed, natrag masirala sam mu kurac svojom mačkicom i nekako sam se sve više koncentrirala na to nego na masažu. Tada je gurnuo ruku među moje noge, uzeo ga u ruku i prtiskao glavićem o moj klitić, pa ga povlačio gore, dolje od klitića do međice, bila sam potpuno ovlažena, teklo je iz mene, a on je pojačavao pritisak svojom batinom na moju „pukotinu“, da bi me primio rukama za guzu i pritiskao prema dolje, kako bi me, jednostavno rečeno, nabio na svog gologlavog.


Pokušala sam se s gornjim dijelom tijela pomaknuti na niže, kako bih mogla kontrolirati situaciju, no ništa od toga, on me je svojim pokretima guzom opet gurao naviše i koji trenutak nakon toga osjetila sam da je njegov glavić u meni. I jedino što mi je preostalo je da od užitka i uzbuđnja stenje, ječim i uzdišem. Mačkica mi se topila od dragosti i on je prodirao sve dublje u mene. “Stani, stani, nemamo kondom“ zavikala sam. “Samo ćemo se malo poigrati i pazit ću, ne treba nam kondom“ odgovorio je, pomičući se i jebackajući me laganim pokretima. Uskoro je ubrzao i nisam se mogla suprotstaviti. Razum je govori da trebam to prekinuti i mogla sam to u svakom trenutku učinit, ali je uzbuđenje bilo prejako i više nisam razmišljala glavom nego pičkom. Željela sam još malo u tome uživati.


Spustila sam se i naslonila na njegova prsa, a on me je i dalje ubadao, duboko i snažno. Odjednom je rekao da promijenimo položaj. Skinula sam se s njega i tada sam prvi puta u stvari vidjela koliku on mrcinu ima i koji komad je bio, a i još bi trebao biti u meni, stresla sam se. “Pa to ne može ući u mene“ rekla sam, ali je on već bio u meni. Naguzila sam mu se rukama oslonjena na ležaljku i on ga je lagano gurao u mene, njegova su jaja nježno udarala po mom klitiću, koji super osjećaj. Ubadao me je sve jače i dublje, rukama me je uhvatio za guzove i nabijao na sebe. Ubrzavao je, da bi onda odjedno usporio i polako ga uvlačio i izvlačio, ludila sam od toga, bila sam na trenutak do megaorgazma, kad ga je izvukao i okrenuo me na leđa.


Sa svojom trvdom mrcinom trljao je moj klitić pa bi lupkao po njemu. Zatim je stavio moje noge na svoja široka ramena i još ih raširio da bi ga zabio u mene do balčaka. Tako nešto još nisam doživjela. “imaš lijepu i usku pičku, kako ja to obožavam, potpuno te osjećam oko njega“ ponavljao je više puta, “kako ja tebe volim jebat“ promrsio je uz jecanje i stenjanje, dahtanje, dok me je nabijao na sebe, ponovo sve brže, moj me dečko nikada nije tako jebao. Opet sam bila nadomak megaorgazma, no on, kao da je to osjećao i opet je zastao. “To ne može biti“motalo mi se po glavi“nemoj mi to raditi“ mislila sam, nisam mu ništa rekla, igrao se samnom no znala sam da ću na kraju ipak svršiti i odlučila uzeti stvar u svoje ruke.


„A sada ja“ rekla sam, izvukla sam se ispod njega i rekla da bih ga sada jahala i sjela sam na njegovu debelu mrcinu, uhvatila se rukama za njegove potkoljenicen i počela se lagano nabijati na njega. Jahala sam ga u laganom kasu i on je duboko ulazio u mene, jahanje je iz kasa uskoro prešlo u galop, ja sam se divljački nabijala na njega, dok me on jednako divljači ubadao odozdo, znoj je curio s mene u potocima. Odjednom je on opet zastao, ali sam ja nastavila jahati ga, nakon kratkog usporavanja, opet sam uhvatila ritam i nabijala se, osjećajući ga duboko u sebi. “Stani, stani, stani“ povikao je“Što je? “ pitala sam“Ti si vrh, divna si, super mi je“.


Nastavila sam se gibati lagano po njemu i onda me je on odjednom opet snažno podbo odozdola i nastavio jednako snažno i brzo, osjećala sam ga potpuno u sebi. Ispunjavala me je ta ogromna kurčina kakvu u životu nisam vidjela, a kamoli osjetila u sebi, razbucavao me je totalno. Ponovo sam osjećala da se približavam megaorgazmu, orgazmu mog života, a onda je on opet usporio, ali nisam ja, pritisnula sam jako pičku na njegov kurac i sve se brže mrdala po jemu, vrištala sam glasno, nemoj usporavati svršavam brzo. Jebao me i jebao, skroz na skroz. Drhtala sam cijelim tijelom dok sam konačno svršavala i tresla se i divljala po njemu, dok me on i dalje razbucavao svojom mrcinom, da bi se onda u grčevitim trzajevima ispraznio u mene. Osjetila sam kako me puni i kamo me njegova vruća sperma grije unutra.


Iscrpljena sam se srušila na njega, dok je njegova batina još uvije bila u meni. Spustila sam se s njega i ustala a velika količina sperme tekla je iz mene. Bez ijedne riječi otišla sam prema tuševima i još je po hodniku curilo iz mene. Razšli smo se bez riječi. Otišla sam u sobu, kako mi se tako nešto moglo dogoditi, a uvijek sam bila protiv „varanja“. Nikada ga više nisam vidjela, ali ni zaboravila. Nitko me prije, a ni poslije nije tako izjebao. Definitivno.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija