Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

U hotelskoj sobi sa sobaricom u krevetu!

Ova priča se desila tokom moje ekskurzije u srednjoj školi. Bio sam jako lijepo građen. Iako su se devojke motale oko mene moram priznati da nisam imao skoro nikakvo seksualno iskustvo. To me je jako tištilo. Gledao sam skoro svako veče porniće i drkao moj nebrekli kursa koji je već u tom periodu bio blizu dvadeset centimetara. Najviše su me privlačili pornići sa starijim ženama onim pravim milfarama. Znao sam poslije toga da jako svršim. Došao je i dan kada naša škola kreće na ekskurziju.

Trebalo je da idemo u Austriju. Pošto sam iz bogatije porodice moji roditelji su se pobrinuli sami ništa ne hvali pa sam dobio i mnogo više novca nego što mi je trebalo. Nakon putovanja autobusom došli smo do hotela u kom smo trebali da budemo smješteni. Ne znam kako ali mene je zapala jednokrevetna soba. Mnogi drugari su me zezali zbog toga što ću biti sam. Moram priznati da je malo i meni bilo krivo. Ujutro na vrata moje sobe je pokucala sobarica koja je mijenjala peškire i posteljinu. Kada sam joj otvorio vrata i ugledao je kurac mi se automatski digao.

Bila je to žena koja je imala sigurno preko trideset i pet godina obučena u uniformu sa crnim čarapama i štiklama. Gore je imala zavezanu kosu sa nekom kapicom. Nosila je haljinicu do iznad koljena koja bi kad se sagne jasno pokazala svoju guzu. Imala je jako velike sise koje su se ocrtavale na njenoj haljini. Poželio sam odmah da joj ga stavim u picu, ali nisam znao na koji način da to izvedem. Bila je jako ljubazna promijenila je posteljinu i rekla mi da se vidimo ujutru ponovo. Dok je odlazila bacila je oko na moj kurac a da ja to nisam ni primijetio.

Čim je izašla otišao sam u toalet i brzo ga izdrkao. Jedva sam čekao sutradan. Napravio sam plan da spavam potpuno go ovaj put. Ujutru je ona pokucala i ja sam se pravio da spavam. Polako je ušla i promijenila peškire. Izgledala mi je još više seksi ovaj put jer je sada nosila haljinu sa dekolteom pa sam mogao jasno da vidim njene sise. Moj kurac se digao. Polako me je probudila jer sam trebao da ustanem iz kreveta. Rekao sam joj da ne mogu jer sam go. Nasmijala se rekavši da ih se ona nagladala i prije mene.

To me je malo ohrabrilo i skinuo sam plahtu sa sebe. Ispred njenih očiju se ukazala moja velika kita. Nije skidala pogled sa njega. Vidio sam da joj se dopalo to što vidi. Uzeo sam njenu ruku i stavio ga na moj kurac. Ptotivila se tome ali nije skidala ruku sa kurca već je lagano ga drkala. Upitao sam je da li bi mi ga stavila u usta a ja ću joj z nagradu bogato nagraditi. Pristala je ali pod uslovom da nikome ne pričam o tome. Pristao sam na to i već sledeći tren osjetio sam njen jezik na mom glaviću a potom kako moj kurac nestaje u njenim ustima.

Uživala je dok mi ga je pušila. Jako joj se dopao moj kurac. Dok mi ga je pušila ja sam rukama se igrao sa njenim velikim susama preko haljine. Pušila mi ga je dobrih desetak minuta. Odjednom je ustala. Pomislio sam da se predomislila i da neće hteti više, ali tada sam ugledao kako je počela da se skida. Rekla mi je kako imam jako veliki i debeli kurac i da jako želi da ga isproba. Za tren je ostala bez odjeće. Ispred mene se ukazala gola žena sa jako velikim sisama i dolje izbrijanom picom.

Idalje sam ležao na krevetu, ona me je opkoračila i namjestila moj kurac na njen ulaz pice a potom se spustila na njega. Bila je jako uska. Ostala je tako jedan tren ili dva a potom polako počela da se nabija na njega. Moj kurac je ulazio do pola u njenu picu. Rekla mi je da joj je pica jako uska jer dugo nije imala seks i da moram polako iz početka da ulazim u nju. Prepustio sam se njoj potpuno. Ona je u jednom trenutku počela malo brže da se nabija na njega. Dok je stenjala govorila mi je kako imam jako dobar kurac za seks.

Dirao sam je svuda po njenom tijelu. Moje ruke su šarale od njenih velikih sisa do njene izvajane guze. Najviše sam se zadržavao na sisama koje sam mijesio i štipkao je za bradavice. To joj se jako dopadalo pa je još više počela da stenje. Ostali smo u toj pozi neko vrijeme a onda je ona legla na krevet a mene povukla da legnem preko nje. Raširila je svoje noge koliko je mogla a potom mi ga stavila u picu i dala znak da je mogu početi jebati. Počelo sam da je tucam.

Ona se nogama uhvatila oko mojih leđa i guze. Počeo sam da ulazim u nju sve dublje i dublje a ona sve jače da stenje. Njenim noktima je šarala po mojim leđima što me je jako napalilo pa sam počeo da je jebem žestokim tempom. Ulazio sam u tako jako da je krevet ispod nas jako škripao a ona počela da vrišti. Stavila je kraj jastuka u usta i zagrizla ga da nebi bila mnogo bučna. Od tog prizora sam bio jako napaljen. Njene sise su se klatile u ritmu našeg seksa.

Nije mi dugo trebalo da svršim. Vidio sam da je i ona uskoro gotova. Skoro u isti mah smo oboje počeli da svršavamo. Uzela ga je u ruku nekoliko puta nategla kožicu preko glavića i počeo sam da svršavam po njenim sisama. Nakon što sam svršio stavila ga je u usta i oblizala ga. Rekla mi je da je jako ukusan. Otišla je do kupatila da se uredi. Izašla je za nekih desetak minuta a ja sam joj dao novac za nagadu za ovo prelijepo iskustvo. Imali smo seks još jedanput dok smo bili u ovom hotelu.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija