Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

U kinu

U zadnje vrijeme imam problema s nesanicom. Ponekad samo ležim i mislim o svemu, ponekad odem i hodam pustim ulicama, nekad gledam u neku seriju ili film, ali najčešće sjednem u auto i vozim se dok misli lete na sve strane. Prije koji tjedan u subotu navečer nisam nikako mogao zaspati i odlučio sam malo sjesti u svoju podrtinu od auta koja me konstantno podsjeća da moram u životu nešto bitno promijeniti. Koliko ga god mrzim, toliko ga i volim jer me podsjeća na vremena kad su auti bili više od prijevoznog sredstva. Moj ritual je, pogotovo zimi, da upalim motor i pustim auto da radi dok ja zapalim cigaru i pustim da mi tijelom prostruji hladan zrak. Nakon što ispušim cigaru sjednem u auto i krenem. Često ni sam ne znam kuda. Zvuk motora i misli me bace u stanje neke hipnoze iz koje se često prenem tek kada parkiram ponovo kod kuće ili kada stignem na neko mjesto gdje sam nesvjesno krenuo.

I tako ovaj put moje misli su me odvele do obližnjeg većeg grada u kojem i u noćnim satima ima ponešto za svakoga. Nakon vožnje ulicama grada koje su bile poprilično prazne odlučio sam napraviti nešto što već godinama nisam. Otišao sam u kino. Došao sam na blagajnu i pitao što je prvo iduće što počinje s prikazivanjem. Žena na blagajni me zatrpala s hrpom informacija o raznim opcijama dok je nisam zaustavio i rekao dajte mi kartu za najobičniju produkciju koja je prva po redu. Dobio sam kartu za nekakvu komediju ali ionako mi nije bitno jer sam planirao samo buljiti u platno i pustiti mozak na pašu. Ušao sam u dvoranu malo prije produkcije i doslovce nije bilo nikoga. Otišao sam u zadnji red i sjeo u kut. Počele su se vrtiti reklame, a zatim je i počeo film. Nakon 10-ak minuta filma začuo sam vrata i u dvoranu je ušla jedna djevojka.

Brzim korakom je došla do sredine dvorane i sjela na prvo sjedalo u redu. Nisam previše obraćao pažnju već sam mislio o nekim svojim glupostima. Nakon nešto više od sat vremena film je zaustavljen i nije mi bio jasno što se dešava. Bila je to pauza za wc. Ostao sam sjediti nije mi se dalo nikud. Ona je izašla van ali se brzo vratila. Hodala je uz stepenice ali nije sjela na svoje mjesto već je nastavila do vrha dvorane. Ušla je u moj redi i pitala da li mi se može pridružiti. Kimnuo sam glavom u znak odobravanja.

Cura je bila u ranim 30-tim i bila je onako ljepuškasta u licu i pomalo bucmasta. Na sebi je imala tajice koje su naglašavale njeno malo veće dupe. Gore je imala nekakvu duksu koja je bila malo prevelika kao da je od brata ili dečka. Kosa joj je bila pomalo neuredna i razbarušena te s primjetnim izrastom te je više bila smeđa nego crvena.

Sjela je kraj mene i film je krenuo dalje. Nije prošlo puno nakon početka kad sam osjetio njenu ruku na svom bedru. Trznuo sam se malo ali nisam ništa rekao. Ubrzo mi se kurac počeo dizati, a njena ruka je završila u mojim gaćama. Zavalio sam se dublje u stolicu kako bi ga mogla bolje primiti. Uskoro ga je izvukla van iz hlača i počela drkati lijevom rukom dok je desnom dražila svoju pičku. Ubrzo se prignula i stavila je kurac u usta i počela ga pušiti. Pušila je fantastično i uložio sam sve napore da ne svršim. Nakon par minuta je svukla moje gaće do gležnjeva i raskopčala duksu ispod koje nije imala ništa. Njene oveće sise su me zvale da ih zgrabim. Dok sam se igro s njima ona je svukla tajice i gaćice i ustala sa sjedala. Pomakli smo se do duplog sjedala. Popela se na njega i opkoračila me.

Gledala me ravno u oči dok se namještala na njega. Počela je lagano nasjedati s zadovoljnim izrazom lica. Odavno ovako tvrd kurac nisam jahala šaptala mi je u uho. Uz manje probleme ušao sam u nju u potpunosti. Jahala me laganim ritmom dok sam joj mijesio sise i draškao bradavice. U kako je dobro stenjala je. I dalje me gledala u oči dok je pojačavala tempo. Sjedalo je škripalo od nama, a ona je stenjala tiho meni na uho. U njoj se probudila zvijer i jahala me kao opsjednuta svo vrijeme me gledajući u uči. U jednom trenutku samo ih je okrenula i počela se tresti. Nakon što je svršila počela je ponovo lagano jahati dolazeći sebi. Ubrzo je bila u starom ritmu i ja više nisam mogao podnesti. Spreman sam bio svršiti u nju, ali u tom momentu je ona opet počela svršavati. Nastavi još malo samo.

Kroz svršavanje se nabila još nekoliko puta i svršio sam duboko u nju.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija