Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

U kinu

U zadnje vrijeme imam problema s nesanicom. Ponekad samo ležim i mislim o svemu, ponekad odem i hodam pustim ulicama, nekad gledam u neku seriju ili film, ali najčešće sjednem u auto i vozim se dok misli lete na sve strane. Prije koji tjedan u subotu navečer nisam nikako mogao zaspati i odlučio sam malo sjesti u svoju podrtinu od auta koja me konstantno podsjeća da moram u životu nešto bitno promijeniti. Koliko ga god mrzim, toliko ga i volim jer me podsjeća na vremena kad su auti bili više od prijevoznog sredstva. Moj ritual je, pogotovo zimi, da upalim motor i pustim auto da radi dok ja zapalim cigaru i pustim da mi tijelom prostruji hladan zrak. Nakon što ispušim cigaru sjednem u auto i krenem. Često ni sam ne znam kuda. Zvuk motora i misli me bace u stanje neke hipnoze iz koje se često prenem tek kada parkiram ponovo kod kuće ili kada stignem na neko mjesto gdje sam nesvjesno krenuo.

I tako ovaj put moje misli su me odvele do obližnjeg većeg grada u kojem i u noćnim satima ima ponešto za svakoga. Nakon vožnje ulicama grada koje su bile poprilično prazne odlučio sam napraviti nešto što već godinama nisam. Otišao sam u kino. Došao sam na blagajnu i pitao što je prvo iduće što počinje s prikazivanjem. Žena na blagajni me zatrpala s hrpom informacija o raznim opcijama dok je nisam zaustavio i rekao dajte mi kartu za najobičniju produkciju koja je prva po redu. Dobio sam kartu za nekakvu komediju ali ionako mi nije bitno jer sam planirao samo buljiti u platno i pustiti mozak na pašu. Ušao sam u dvoranu malo prije produkcije i doslovce nije bilo nikoga. Otišao sam u zadnji red i sjeo u kut. Počele su se vrtiti reklame, a zatim je i počeo film. Nakon 10-ak minuta filma začuo sam vrata i u dvoranu je ušla jedna djevojka.

Brzim korakom je došla do sredine dvorane i sjela na prvo sjedalo u redu. Nisam previše obraćao pažnju već sam mislio o nekim svojim glupostima. Nakon nešto više od sat vremena film je zaustavljen i nije mi bio jasno što se dešava. Bila je to pauza za wc. Ostao sam sjediti nije mi se dalo nikud. Ona je izašla van ali se brzo vratila. Hodala je uz stepenice ali nije sjela na svoje mjesto već je nastavila do vrha dvorane. Ušla je u moj redi i pitala da li mi se može pridružiti. Kimnuo sam glavom u znak odobravanja.

Cura je bila u ranim 30-tim i bila je onako ljepuškasta u licu i pomalo bucmasta. Na sebi je imala tajice koje su naglašavale njeno malo veće dupe. Gore je imala nekakvu duksu koja je bila malo prevelika kao da je od brata ili dečka. Kosa joj je bila pomalo neuredna i razbarušena te s primjetnim izrastom te je više bila smeđa nego crvena.

Sjela je kraj mene i film je krenuo dalje. Nije prošlo puno nakon početka kad sam osjetio njenu ruku na svom bedru. Trznuo sam se malo ali nisam ništa rekao. Ubrzo mi se kurac počeo dizati, a njena ruka je završila u mojim gaćama. Zavalio sam se dublje u stolicu kako bi ga mogla bolje primiti. Uskoro ga je izvukla van iz hlača i počela drkati lijevom rukom dok je desnom dražila svoju pičku. Ubrzo se prignula i stavila je kurac u usta i počela ga pušiti. Pušila je fantastično i uložio sam sve napore da ne svršim. Nakon par minuta je svukla moje gaće do gležnjeva i raskopčala duksu ispod koje nije imala ništa. Njene oveće sise su me zvale da ih zgrabim. Dok sam se igro s njima ona je svukla tajice i gaćice i ustala sa sjedala. Pomakli smo se do duplog sjedala. Popela se na njega i opkoračila me.

Gledala me ravno u oči dok se namještala na njega. Počela je lagano nasjedati s zadovoljnim izrazom lica. Odavno ovako tvrd kurac nisam jahala šaptala mi je u uho. Uz manje probleme ušao sam u nju u potpunosti. Jahala me laganim ritmom dok sam joj mijesio sise i draškao bradavice. U kako je dobro stenjala je. I dalje me gledala u oči dok je pojačavala tempo. Sjedalo je škripalo od nama, a ona je stenjala tiho meni na uho. U njoj se probudila zvijer i jahala me kao opsjednuta svo vrijeme me gledajući u uči. U jednom trenutku samo ih je okrenula i počela se tresti. Nakon što je svršila počela je ponovo lagano jahati dolazeći sebi. Ubrzo je bila u starom ritmu i ja više nisam mogao podnesti. Spreman sam bio svršiti u nju, ali u tom momentu je ona opet počela svršavati. Nastavi još malo samo.

Kroz svršavanje se nabila još nekoliko puta i svršio sam duboko u nju.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija