Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

U klinču sa Gogom

Nervozno sam se okretala po krevetu te jedva sačekala sedam sati te poslala poruku susjedi Maji. Želim Te nisam dugo foto čekala odgovor Dođi imam iznenađenje za Tebe Na brzinu sam preko sebe navukla kućni ogrtač Čekanje lifta činilo mi se kao vječnost Maja mi je otvorila vrata na sebi je imala samo bijele čipkasti gačice. Nakon što me je strasno poljubila lagano smo otišli u kuhinju a ja sam putom skinula ogrtač. Nakon što mi je poslužila kavu rekla mi je U gostima mi je nećakinja pravi je bombončić vidjet ćeš je kad se probudi.

Nisam dugo čekali kad je u kuhinju ušla Goga prekrasna osamnesto godišnjakinja na sebi je imala bijelu dugu majicu na kojoj su se ocrtavale sike i roza tangice. Pozdravila je i sijela s nama Goga ovo je moja susjeda o kojoj sam Ti pričala Ja idem na plac a Vi se upoznaj Te strica neće biti čitav vikend. Ja i Goga smo se neko vrijeme gledali a onda smo usnama krenuli jedno prema drugome Usne su nam se spojile Iznenadila sam se mekoći njenih usana njene ruke spustile se do mojih guza ja sam lagano krenula podizati joj majicu Uskoro sam je skinula ostavljajući je samo u tangicama Spustila sam poljubac na njene prekrasne bradavice a ona mi je otkopčala grudnjak Jezikom mi je prešla preko jedne pa druge bradavice te vrhom jezika kružila po njima.

Čule smo cure uživaj Te. Goga je predložila da odemo u njenu sobu ušla je ispred mene a ja sam uživala u pogledu na njene guzove između kojih su prolazile tangice. Ušli smo u sobu popela se na krevet te stala na koljena Usne su nam se ponovno spojile a ja sam onda lagano spustila poljubac na njen vrat te je polako spustila na krevet Lagano sam se počela spuštati poljupcima niz njeno tijelo do njenih tangice Lagano sam jezikom prelazila preko njih. Koji predivan miris ispunio mi je nosnice.

Lagano sam prstima rub tangice pomaknula u stranu te jezikom dodirnula njenu šumicu Iskreno bila sam iznenađena jer pretežno mlade osobe imaju izbrojano međunožje. Jezikom sam neko vrijeme prelazila po prekrasnom paperju a onda sam povukla njene tangice Jezikom sam prešla od vrha do dna njezine mačkice Prstima sam razmaknula usmine i uronila jezik u mačkicu kupeći prekrasan nektar iz nje Lagano me je povukla na sebe te su se naše usne spojile a onda me je okrenula na leđa Spustila se poljupcima do mojih bradavica usnama je uvukla jednu pa drugu bradavicu lagano ih grickajući Polako se spustila do mog stomaka te jezikom istraživala rupicu Lagano se jezikom spustila do mojih gaćica polako prelazeći rubom Uskoro je jezikom prelazila preko mojih prepona.

Lagano je prstima obuhvatila rubove gaćica te ih povukla prema dolje pri čemu sam podigla guzove kako bi joj olakšala. Spustila je poljubac na moju obrijanu macu a onda sam osjetila vrh njezinog jezika koji je prelazio sredinom pice Najprije polako pri čemu je istraživala svaki komadić moje mace. A onda sve brže hlapljivo kupeći moj nektar. Uskoro je ugurala dva prsta u moju macu te me krenula ševiti sa njima pri čemu je jezikom se igrala sa klitičem Uživala sam u njenom lizanju Još neko vrijeme uživala sam u njenom lizanju da bi se polako popela poljupcima do mojih usana Strasno smo se ljubili pri čemu smo trljali naše mačkice jednu od drugu.

Polako sam je okrenula na leđa te se polako spustila do njene mace lagano sam jezikom klizila između njenih usmina Prebacila je noge preko mojih ramena a ja sam vrhom jezika ulazila i izlazila iz njena mace. A onda sam lagano jezikom lizala medicu a ona je prstima trljala macu Polako sam se jezikom spustila do anusa neko vrijeme sam kružila po njemu a onda vrhom jezika ušla u guzu Lagano sam joj guzu ševila jezikom u početku sam nalazila na otpor i Goga me je pokušavala maknuti od anusa a onda je otpor polako nestao ulazila sam jezikom bez otpora Dobro sam joj naslinila čmar i jezik sam zamijenila kažiprstom i srednjakom Lagano sam kružila po anusu a onda sam ih lagano namjestila na ulaz u guzu.

Polako sam ulazila u guzu pri čemu sam našla na mali otpor koji je potpuno nestao Gogino tijelo se lagano treslo o doživljenoga orgazma A onda sam joj dala da poliže prste iz njene guze a onda smo se još neko vrijeme strasno ljubili.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija